Звездни компромати - 353

• 99 366
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
не че хората трябва да спрат да се познават, но все пак е хубаво да се спазва някаква хигиена на поведение...

# 421
Аз пък искам да е вярно, че Дженифър и Брад се събират, и затова да е напуснала Теру, пък той е отишъл да реве на Анджелина. За протокола, харесвам само Джен.
И не ги наддценявайте, не са толкова възвишени, нищо човешко не им е чуждо и всичко това е напълно възможно...

# 422
И аз харесвам Джен, и дори я намирам за по-хубава от Анджелина. Особено напоследък с това синкаво-бяло голямо лице.... /за Анджи става въпрос/.

# 423
Снимката на Анджелина е от 2008 година
Ресторантът е преди ремонта. Снимката на Теру е нова, т.е. след 2017 (тогава е обновен ресторанта разгледах ФБ страницата им)

# 424
Вече стана ясно, че снимката на Джоли е от преди 10 години, а на Теру от преди 4. "Новината" е пълна измислица.

Премиерата на 'A Wrinkle In Time' - филмът на Опра и Рийз.
Скрит текст:

# 425
  • Rock & Roll feeling ...
Аз за сега не вярвам,че наистина е имало такава среща.

Mr. Green
Скрит текст:

Първото интервю на Гинка,която обедини целият народ в задружно изливане на топлото българско,хейтърско чувство за хумор   - цък  Laughing

Във фейса приятелка споделя,че е работила по къщата им в Бояна - обзавеждане за милион, преправяне и разширяване на цялата улица,която води до имота им + изселване  на съседа до тях. Показа и снимка на басейна им ( който е в къщата ) и споделя,че е малък , но има едно устройство, което ти създава течение срещу теб за да можеш да плуваш.  

А на мен тази жена ми прилича на по-вехт,но по-умен вариант на Кейт Мидълтън.  

# 426
Ресторантът е преди ремонта. Снимката на Теру е нова, т.е. след 2017 (тогава е обновен ресторанта разгледах ФБ страницата им)

Страшна си!

# 427
Принцесата на Монако е била състезателка по плуване, но е доста елегантна и обратното на набита и груба, въпреки широките рамене и силни ръце.

# 428
Момичета, я ми кажете този Станимир Гъмов, освен в кукления театър и в "Етажна собственост", други роли има ли? Спорих снощи с моя мъж. Според него "бил много търсен актьор". Rolling Eyes В Гугъл не намирам инфо за особена "търсеност".

# 429
  • София
отдъхнах си Simple Smile
ау, сега прочетох "новината" в цялост. Аннги даже била казала, че Джени била твърде тъпа за Теру  ooooh!
тия от дир що не си...

# 430
Момичета, я ми кажете този Станимир Гъмов, освен в кукления театър и в "Етажна собственост", други роли има ли? Спорих снощи с моя мъж. Според него "бил много търсен актьор". Rolling Eyes В Гугъл не намирам инфо за особена "търсеност".

"Игра" във Вип брадър един сезон Joy

# 431
  • На ръба..

Според мене доби популярност покрай Капките и после Брадъра..но това не се бори нали Joy

# 432
Гъмов стана популярен от „Сблъсък” мисля. Имаше си рубрика там.

# 433
Какво стана там с Преслава? Имаше ли някакво развитие след Брадъра?

# 434
  • Rock & Roll feeling ...
Едно време имаше рубвика в "Сблъсък". Може и някакви представления да е имал,но аз не съм чувала.

Принцесата на Монако не е набита,но е с типичните широки рамене и гръб. Не ми допада :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт