Звездни компромати - 353

• 99 221
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Стилистите на bTV са пълен потрес. Цветанка Ризова днес е като клоун. Виктория Петрова и тя изглеждаше странно.

# 631
  • Once there was a Hushpuppy...
Може един да е само по сомелиерската част. Стана модно вече куцо и сакато да "разбира" от вина.
Напасва пенливите вина към видовете баница. Какво знаем ние, простосмъртните, които пием айрян с баницата Satisfied

Ми, простолюдие сме си, нали и макароните с майонеза ги ядем....
такива ми ти простотии правим, за нищо не ставаме Mr. Green Mr. Green

Охх, смея се с на Гани апартамента.
Тя, толкова е и Гани де, колкото аз съм Джоли, ама хайде това да й е кусура.

Умирам от смях с ромския вкус към обзавеждането, особено през циганската махала, като мина някой път имам една "любима" къща в стил мутробарок, с колони по стълбите и парапета, боядисана в розАво. Колона, ангел-колона, колона, а между колоните има декоративни градински зайчета, тролове, баби яги, сърнички и друг дивеч. Няколко ката пердета завити във всички посоки и външни отливки и корнизи в някакъв неизвестен стил. А, и на колоните има саксии във всички цветове, шукаритетно е!
Не искам да си представям вътре какво е Crazy Арт деко Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 17:59 от Hushpuppy

# 632
Значи сега обърнах внимание, че този "обновен дом" е само 1 стая със странна форма, в която има хем спалня, хем маса за хранене? В гарсониера ли живеят?
Едва ли, по-скоро показва, че я глезят като ѝ сервират в леглото Simple Smile

Иначе е направила смесица от неща, някои от които отделно биха били ок, но в тази комбинация не се получава.
Дизайнът на пердетата + тези тапети + изкуствената камина...
Жунглата не е за всеки, но да кажем, че е интересен, нестандартен замисъл. Обаче в комплект с мебелите, вратата и фаянса става манджа с грозде.

Полилеят е хубав Grinning

Важното е на нея да ѝ харесва Hands Plus1

# 633
Колко много внимание за една обзаведена спалня. Толкова ли няма новини, че това тръгнаха да отразяват родните журналисти. Rolling Eyes

# 634
Шефката на ЧЕЗ тука като някоя филмова звезда са я обсадили:

Скрит текст:

# 635
  • София
Ама я барнаха Гинчето днес за парламента. 😆 Че в първите изяви беше с вид на препикано мушкато.

# 636
  • София
Ох, не искам да прозвучи назидателно или заядливо, съвсем добронамерено е, но "Томб Райдър" всъщност е "Тум(б) Рейдър"...

# 637
Като видях на Джулияна къщата и веднага се сетих за Румънската фамилия:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 638
  • До морето
благодаря,  Emelie Simple Smile

гледам Виктория Петрова по БТВ в момента и съм  Shocked

Аааа, това е защото не си видяла новия цвят на косата на Софиянска-Божкова 😣😣😣

# 639
Бохо, дай матриял, де! И аз не съм го видяла.
В Дир-а гледам имам статия за Гичка. И тя стана известна за ден- два. Какво ли не правят тези готварски предавания....

# 640
  • Варна
Ужасен ужас е апартамента на Гани.
Ужасен Кич, безвкусица, безсмислица, цигания, романия, манготия...

# 641
Добре де, пуснах си новините специално, за да видя Виктория Петрова. Ми какво ѝ е днес? newsm78 Била е с много по-потресаващ вид и грим. Rolling Eyes

# 642
Ама Гинка два тоалета ли е сменила днес?
Че сега я гледах по новините да дава изявление в Парламента и беше с едно блестящо рокле.
Направо ми стана жал за тази жена.
Тя, че е бушон - бушон е, ама този стрес, на който я подлагат, е направо ужасен.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 19:08 от My All

# 643
Тази джунгла изкуствена ли е, естествена ли е?

Същата има в кварталното бистро. А въпросът предполагам е риторичен.

# 644
  • София
Лили, махни си очилата  Laughing, веждите са тъмнооранжеви и рисувани с триъгълник за 1 клас, косата набързо прилепена към иначе красивата глава, а вечерният грим е константа.

Божкова-Софиянска или обратното  Wink, винаги съм считала за грозна. не е новина, че изглежда зле и без да съм я видяла в новата палитра.
имам омерзение към потеклото ѝ плюс придобитото такова.

Общи условия

Активация на акаунт