Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №55

• 57 478
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
 лия ,мерси  за кафето и за настроението което създаде с веселия снежко
освен мъката в серията ,  дано има  и някаква изненада с асфер

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 17:21 от kmaroo

# 211
кмароо Hug и аз искам нещо друго, извън мъката...над 2 часа само страдание не е за мен Laughing
Дани Hug, то няма как да е другояче, абсурд е до юни АсФер нито един път да не се скарат/разделят или нещо подобно Joy Ще умрем от скука hahaha

от арабите Laughing

Селин /Айхан/ е потвърдила, че в близкото бъдеще няма нови проекти... /значи за сега остава в ЧБЛ/

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-selin-sekerci-boyle-seyler-soylenmez/1

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 12:01 от lia-martin

# 212
Ох, коремът ме заболя от смях....рускините се стягат за бой Heart Eyes Правила за щурмуване на twitter .. Laughing Laughing

Скрит текст:

#postcardsTwiTTime #advertTwiTTime #ratingsTwiTTime
#SiyahBeyazAşk #AsFer #IbrahimÇelikklol #BirceAkalay
🆘ПРИГЛАШАЕМ ВСЕХ ДОБРОВОЛЬЦЕВ В РЯДЫ АРМИИ АСФЕР!🆘

26/02/18 все исправить! Нам нужны ТОПы и всевозможные РЕЙТИНГИ!
✔Вступаем в ряды добровольцев и зачитываем аккаунты!
✔Пополняем ряды подпольщиков и агитбригад! Распространение листовок и плакатов с приглашениями минимум, который может сделать каждый!
✔Наступаем по всем фронтам
✔Подтягиваем пехоту и флот к местам сражений в ТвиТТере!
✔Командование готовит снаряды в виде заготовок!
✔Ожесточенные бои за рейтинги СЕГОДНЯ С 21 00 до 01 00 (Turkish time)
✔ОБЩИМИ УСИЛИЯМИ МЫ ДОЛЖНЫ ВЗЯТЬ ЭТУ "ВЫСОТУ"!

⚠По всем вопросам к командующему ШТАБОМ - ШТИРЛИЦУ
/открытки на двух языках! распространяем и присоединяемся/

# 213
Какъв е хаштага за довечера? Накой гласува ли..ако може да прати от къде Simple Smile

Чакам и общото им селфи в инста...

# 214
Морела Hug, не е ли рано за хаштаг?

# 215
лиа, аз винаги пропускам да гласувам..затова. Не ползвам Twitter , но искам да гласувам

# 216
Морела, от доста серии не се гласува за хаштаг, ами направо ни го дават в малко по-късния следобед. Иначе и на мен ми беше много забавно гласуването за хаштаг. От три гласувания и трите пъти избраха другия, за който не бях гласувала.  Grinning

Радвам се, че Селин остава в ЧБЛ и няма да приключат с образа на Айхан. Имаме тайната около смъртта на майка й, самия хитмен Намък и причините да стреля по Албина. Може би не е бил само изпратен от Слепия Исмаил, на когото Азад е бил конкурент в бизнеса с казина. Намък може да си има своя причина да стреля по жената. Така че присъствието на Айхан е ключово за развитието на тази сюжетна интрига.

# 217
Да ви кажа честно от известно време всички понеделници са ми любими,изпълнени с очакване.Все едно си чакам гостите за рождения ден😁😁😁
Незнам след финала.на ЧБЛ какво ще чакам😌😌😌

# 218
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И на мен ми се ще да защитя Гюлсюмчето.
Колко му е да завъртиш главата на младо момиче без никакви други социални контакти. Представям си как мазникът се е представил за нещастен - не обича жена си, натрапена му е, страда, има нужда от любов и т.н. Такива мъже са като хиени, могат да излъжат и по-опитна жена. Представям си как се е усуквал около момичето, как е свалял звезди и сипел щедри обещания как ще избягат, ще живеят само тримата, щастливо, богато и т.н. Пък и актьорът добре подбран - байроновски романтичен тип, къдрици, влажен поглед, чувствени устни...как да издържи момичешкото наивно сърце. Защото очевидно Гюлсюм е наивно момиче с чисто сърце, не е някоя хитра мръсница с план в главата и користни помиси (като Идил, например). Освен това, тя е свободна, не се е клела във вярност "в добро и зло" и т.н. като Джунейт и единствената лоялност, която дължи на Вилдан, е роднинската връзка. Не казвам, че е малко, но не е и колкото дължи Джунейт. Освен това тя умираше от срам, когато се разбра, въобще не се опита даже да се защити. Осъзна колко наивно и глупаво е постъпила и единственото, което искаше, беше да защити бебето си. Даже не и себе си.

За Ферхат и Аслъ - не ми се вижда логично да се разделят, даже напротив. Мисля, че в това ще е тяхната сила - че са заедно, на една страна в предстоящите битки и козни.
Да си призная, страданията, рева и гробищата, смятам да си ги спестя, трудно издържам напоследък измислени драми, стигат ми реалните.

# 219
[/video]

Мисля,че има.гласуване в тт за #

# 220
Ха, тъкмо идвам да пиша, че тази седмица се гласува за хаштаг.
Изборът е между - #Мен ме има/Аз съм до теб и
                             #Не пускай ръката ми

Гласува се тук - https://twitter.com/SBAskKanalD/status/968094055816196097

# 221
Мерси Simple Smile Дани, за линка! Аз гласувах за benvarim , но гледам , че другият е събрал повече гласове.

слънчо, мен такива момичета като Гюлсум повече ме дразнят, отколкото жени като Идил. Защото на Идил й личи, а от Гюлсум не го очакваш.

# 222
Мерси Simple Smile Дани, за линка! Аз гласувах за benvarim , но гледам , че другият е събрал повече гласове.
За пръв път моят избор да събере повече гласове. Но има още половин час до края на гласуването, нищо не се знае. Всъщност единият хаштаг е Ферхат и неговата подкрепа, другият хаштаг е Аслъ и нейната нужда от подкрепа. Та понеже искам тя точно в този момент да търси отчаяно подкрепата му, затова гласувах за Не пускай ръката ми!

# 223
За мен Гюлсюм е дебелоока и с много корави очи. Колкото и да е наивна, тя беше тази която се канеше да избяга със женен мъж, независимо ,че беше в една къща с жена му и дъщеря му.Дразни ме и това,че непрекъснато реве, когато някой и хвърли истината в лицето и така предизвиква във всички нас съжаление. Ако спре да циври ,може и да я съжаля, ама така ми е манипулаторка и използвачка и то от най-опасните, защото има миловидно излъчване.

# 224

дафне, мислих доста по последния ти пост...
засега от информацията, която имат героите, самото отвличане не е пряко свързано с мафиотската работа на Ферхат, а по-скоро с работата на Ийт като прокурор, а и целяха само детето да вземат, така че няма как в момента аслъ да каже всичко е заради него, аз не послушах брат си и  да напусне Ферхат, че и той да я подкрепи в това напускане.
В бъдеще, обаче, ако се разбере кои действителност е зад отвличането, е възможно наистина двамата да решат да са отделно. Както казах като гледах серията (а и видях, че доста от феновете във фб и туитър са забелязали сцената в колата) Аслъ първа ще разгадае кой е похитителя и може да отмъсти и напусне цялото семейство
Изобщо нямам предвид отвличанията,  а смъртта на брат й...Разговорът между тримата, завършил почти с караница и финала на серията, нямат друг смисъл ако не ги разделят... никой няма да обвинява, това си е нейно решение, това е цената, която  плаща за връзката  с мафиот...може  да се прави на героиня и да остане, не знам,  но по-естествено и човешко е да  изпита  вина и да се уплаши, за пръв път между другото.и да го напусне........ много човешки състояния.... и така да я приземят малко, да видим какъв избор ще направи, че и без това постулатите й за любовта ми звучаха теоретично и идеализирано.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 17:29 от dafnе@

Общи условия

Активация на акаунт