Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №55

• 57 478
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
morella allan poe аз я оправдавам ,имала ли е избор !?Единстврния мъж с когото е нямала роднинска връзка и е общувала е Джунейт.
Общо взето никой не се е интересувал особено от момичето и явно се е почувствала поласкана от вниманието на този плазмодий.Вярвам ,че грешките в живота(повечето )са добър учител,да твърде голяма е нейната грешка,но тя е била наивна,самотна,млада,влюбена и необразована-лесна плячка за Говедо като Джуньо:heart:

# 181
Изгледах първите 30 минути от епизода. Ако цветето с микрофона е там, където Намък се опитва да се свърже с Джуньо, то той произнася името му. То тогава не го ли чуват тези, които подслушват?

По принцип още не е избистрена ролята на Азад.Има нещо мътно около него,но май и сценаристите не го знаят...😁😁😁

# 182
Гледам и съм до частта, в която Гюслум и Абидин идват на закуска..
Знам, че всички много я харесвате, не ме мразете, но ме сърбят пръстите да си кажа мнението.. без да искам да съдя никого, просто разсъждавам.
Наистина ми е малко безочлива Гюслум.. как мъничко срам наистина няма да изпитва? Като казвам мъничко имам предвид да потъне в земята от срам и то не от вчера.. а още когато е гледала в очите Вилдан, сядала е на масата срещу нея, викала й е како... а е спяла с мъжа й по ъглите. Добре де.. това за мен минава всякакви граници. Приемам да се влюбиш в женен мъж, приемам да забременееш от него, защото си необразована, неопитна, неизлизала никъде.. без социален живот и с купища емоционални проблеми.. но за мен е чисто и просто наглост, егоизъм, безочливост да спиш с мъжа, който е съпруг на братовчедка ти ( тя смята така все пак), с която живееш в една къща!!!!
Все пак хората имат някакъв разсъдък нали? Дори да нямат опит в живота., някакви задръжки.. някакви ценности, които са отвъд културно патриархалния строй. Могат да се въздържат, когато сметнат за нужно или говорим за някаква безумна любов и страст с Джунейт минаваща разумната граница? ( аз не видях такава).

И всичко това го е вършила с най-голямата невинност на света, докато реди ред сополи , ред сълзи..
Такива хора ме дразнят и не мога да им имам доверие. Отстрани изглеждат много чувствителни и невинни... където има една приказка ''тихите води са най-дълбоки.''

Тъй,тъй... Не отричам това, което казваш... Ама ай да кажем тя млада, неопитна, незнаеща, но...все пак неангажирана... А Джуньо? Той света вода ненапита... С жена, че и с дете... Що ли Гюлсум не се хвана с Дилсиз или някой друг от охраната, а точно с тоз екземпляр? Щото и той неудовлетворен емоционално в семейното ложе и извън него... Щото безскрупулен, долен и мазен тип, който дори няма смелостта да понесе последствията от действията си... А поне Гюлсум си понесе цялата  вина за всичко, което двете, под давление на майка си, натвориха... Гюлсум не изпитала вина да гледа Вилдан в очите, а Джуньо да не би да изпитва? Та дори и сега... Ни към Вилдан, ни към Гюлсум... За него жените са играчки и средство за изгода и печелене на позиция... Та даже не се свени и да заплашва... Когато осъждаме едната страна, е редно да погледнем и другата... Щото отношения /та дори и любовни/ се градят между ДВАМА души най-малко... Не казвам, че Гюлсум е невинна, но не смятам, че САМО тя трябва да понесе нашите критики и забележки... Има още някой, който дори според мен носи по-голямата доза вина, но за който просто нямам вдъхновение в момента да пиша....

# 183
Изгледах първите 30 минути от епизода. Ако цветето с микрофона е там, където Намък се опитва да се свърже с Джуньо, то той произнася името му. То тогава не го ли чуват тези, които подслушват?
А, ето и мен ме мъчи този въпрос. Цветето беше саксийно, трява още да е там с подслушвателя. Да видим какво ще стане с бръмбара, Еркан аби дали го е забравил, че е в стаята в цветето.

Морела, само едно оправдание имам за Гюлсюм - възрастта й и наивността й. Понякога в младостта човек не мисли по-дълбоко, не мисли, че наранява други хора. Но все пак това нещо говори за някаква форма ако не на егоизъм, то поне на глупост или наивност. Но с възрастта или с опита човек може наистина да съжали за такова поведение и да не го повтори. Така си мисля поне.

# 184
morella , 4е защо ще те мразим , изказваш си  мнението
аз ли4но симпатизирам на гюлето от както е с абдо
тя си доиде бременна  от село , искам да кажа 4е "'отношенията"' и с джуню не са били в къщата, / може и да не съм права /     , но за постъпката и има вина и майка  и , 4е не и е давала съвети 

# 185
Според мен, Аслъто ще напусне Ферхат. Срещата с брат й не беше случайна..възпротиви се,  отказа категорично... но след  смъртта му, искането  придобива друг смисъл...все  едно е последната му  воля, нещо като завет...и ще се чувства морално задължена да го направи...
Морела, много си права даже...

# 186
  • под най-голямото листо на тиквата

# 187
mury9, не съм си и помисляла да оправдавам Джуньо.. него дори не го коментирам, защото нямам какво да кажа, той е пълно говедо. Как е легнала с него не знам.. добре че нямаше някакви сцени между тях, защото нямаше да ги понеса, толкова ми е противен дори физически.
Можем да кажем същото и за нея.. защо Джунейт не е спал с Хулия тогава.. а с Гюслум. Естествено, че и двамата са виновни, но всички мразят него, а тя излиза жертва само на обстоятелствата.

kmaroo, съгласна съм, че Гюслум е жертва на семейството си, но в един момент не можем да обвиняваме само родителите си,  отговорни сме сами за решенията си.

dariididko, винаги имаме избор. Винаги има и друга страна и може да се постъпи по друг начин.

Не ме разбирайте погрешно, аз не мразя Гюслум, не ми е отвратителна, но не искам да я оправдавам. Забелязала съм, че и в истинския живот такива хора, които изглеждат много добри и чувствителни се оказват измамни.

Иначе актирсата си играе чудесно ролята , а е само година по-малка от мен Innocent  Много ми е симпатична и когато се усмихва е много красива наистина Simple Smile

kmaroo
Цитат
намък  / много ми харесва изпълнението на   актьора  / изпита максимално удовлетворение , 4е унижи прокурора- чиито рев на мен  ми идва в повече , отново ще държи йетер в подчинение
+1 хохо Simple Smile))

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 19:47 от morella allan poe

# 188
Според мен, Аслъто ще напусне Ферхат. Срещата с брат й не беше случайна..възпротиви се,  отказа категорично... но след  смъртта му, искането  придобива друг смисъл...все  едно е последната му  воля, нещо като завет...и ще се чувства морално задължена да го направи...

Съгласна

Ибрахим има 5000 нови последователя в инстаграм само за три дни #Crazy #Crazy #Crazy

# 189
Според мен, Аслъто ще напусне Ферхат. Срещата с брат й не беше случайна..възпротиви се,  отказа категорично... но след  смъртта му, искането  придобива друг смисъл...все  едно е последната му  воля, нещо като завет...и ще се чувства морално задължена да го направи...
Е, ако за това го напусне- халал и вера. Голяма любов, ама турска. Съюзът им ще става по-здрав. Криза ще има, когато се разбере за Намък и неговото бащинство. Ето това ще е труден хап за преглъщане от Ферхат. А съм съгласна, че за Азад и Айхан сценаристите още не знаят какво правят. Спомням си как в първите серии Гюлсюм казваше на Йетер, че е напълняла, защото има голям апетит. А Джунко я е моткал с онези пари, които разчиташе да вземе от лап топа на Намък и да избягат. На нас може да ни е чудно, но явно има много тъпи парчета. Особено като живеят такъв затворен живот.
Скрит текст:
Кръвосмешенията не са най-непознати  на Балканите. Женели са ги млади на по 13-14 години за работна ръка в домакинството и възрастните мъже в семейството първи са се "облажвали"
 от булката. Особено в Северна България в много семейства братя са си чичовци и т.н. Не сме най- моралната част на света до преди едно-две поколения.

# 190
morela , права си , дано от тук нататък  да   пораства  , ве4е е и майка    а не да раз4ита сега пък на абидин
 ddkal - мерси за  пухкавата  4.б. двойка  
 dafnе@ , и какво сега- ще си играем на иди си ила си , тя си тръгва , той я следва , е този сценарии ве4е го играха , нали ферхат ве4е се  променя , ще  трябва  да е до  нея , да я  подкрепя в мъката  , да   показва любовта си

# 191
да не кажа голяма дума, но мисля, че оттук нататък няма да се разделят, а ще го играят заедно срещу големия лош свят (визираме семейството хахха)...единствено съм съгласна, че Ферхат като разбере, че Намък му е баща, ще стане ад...защото Ферхат преглътна, че Аслъ е скрила за Гюто, но за това вече не ми се вярва...

(може ли феновете да спрат да прегръщат идолите си. Не ги ли е поне малко срам? Аз, например, никога не бих посмяла...как може да се нахлува така в пространството, че и  да ги пипат)

# 192
mury9, не съм си и помисляла да оправдавам Джуньо.. него дори не го коментирам, защото нямам какво да кажа, той е пълно говедо. Как е легнала с него не знам.. добре че нямаше някакви сцени между тях, защото нямаше да ги понеса, толкова ми е противен дори физически.
Можем да кажем същото и за нея.. защо Джунейт не е спал с Хулия тогава.. а с Гюслум. Естествено, че и двамата са виновни, но всички мразят него, а тя излиза жертва само на обстоятелствата.

Да, Морелче... Можем да кажем същото и за нея... Но както казаха и други, тя поне има "смекчаващи" вината обстоятелства, че е млада, неопитна... А защо не е спал с Хюлия!? Ами... Аз го казах.. Според мен Хюлия също е красива жена, но едва ли толкова наивна, колкото Гюлсум... Освен това Джуньо е използвач.. Използва Вилдан да се докопа до място на масата във фамилията, използва Гюлсум, за да сее раздор и най-важното, според мен, че ако го усетят, че кръшка, ще започне да предявява права за бащинство и какво ли още не, за да съсипе Ферхат, Гюлсум, Абдо и да разруши имиджа на това "семейно гнездо", което толкова много държи на честта си и на общественото одобрение принципно. Нали все пак иска да бъде дясната ръка на Намък и да е вид фактор в това семейктво.. Джуньо страда от синдрома на недооценения и това просто го кара с всички сили и средства да се стреми към нечие одобрение и зачитане.. Затова не защитавам Гюлсум, но не мога да оправдая и Джуньо... И двамата са виновни по своему... Но последният се предполага, че е по-опитен и по-разумен, и за това вината му, според мен е по-осезаема...

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 20:41 от mury9

# 193
""единствено съм съгласна, че Ферхат като разбере, че Намък му е баща, ще стане ад...защото Ферхат преглътна, че Аслъ е скрила за Гюто, но за това вече не ми се вярва...""
 е тогава някои ще отнесе куршума  според мен - дали йетер , дали намък
""може ли феновете да спрат да прегръщат идолите си"" - попи,  нали това фенско  внимание ги прави идоли , а си зависи и от  артистите до каква степен ще позволят  на почитателите си  да са близко до тях  

# 194
]права си, ама бива бива нахалитети...то и аз искам да го прегърна, ама ще се въздържа от уважение...мн сме скромни тука хахаххаа...или после няма да го пусна

ей, кой беше по-назад постнал декстопа с ибо и тату, ако може да я сложи като снимка - в момента ми се въртят негови снимки само

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 21:05 от popai_00

Общи условия

Активация на акаунт