Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на хората за д-р Ангел Енчев?
В кои медицински заведения приема проф. Джамбазов?
Каква е цената на ринопластиката при д-р Джамбазов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на хората за д-р Ангел Енчев?
-
В кои медицински заведения приема проф. Джамбазов?
Проф. Джамбазов приема пациенти в Медицински център (МЦ) и Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) "Св. Козма и Дамян" в град Пловдив. Часовете за консултации и операции са трудни за записване, но той е опитен специалист по уши, нос и гърло с фокус върху ринопластиката, което го прави популярен избор сред мнозина.
-
Каква е цената на ринопластиката при д-р Джамбазов?
-
Какво е мнението на хората за д-р Станимир Георгиев и д-р Георги Илиев?
-
Какво е мнението на хората за д-р Карен Джамбазов?
Много се колебаех преди да взема това свое решение, но реших да рискувам. Доктор Георгиев (без да му правя излишна реклама) е един от основателите на гилдията на пластичните хирурзи и един от първите (или първия.. ще ви излъжа) в северна България. Ходих на предварителни консултации при него, за да обсъдим формата на носа ми и това, което искам да стане. Оказа се, че в моят случай няма вариант да се постигне исканият резултат от веднъж. Моят нос беше голям, крив(съотвено с изкривена носна преграда, с гърбица, широк в основата, широк и в горната му част по цялата дължина като един правоъгълник вместо нос. Погледнат отдолу беше точно като мис пиги
С две думи като африкански нос, но и върховата част беше почти толкова широка и на всичкото отгоре погледнат в профил пак беше голям. Решихме за момента да изправи носната преграда, да махне гърбицата, в горната част между очите да го стесни, да стесни надолу върховата част (тази, която стърчи) по цялата му дължина, като се разбрахме да не пипа основата на носа, тъй като там работата е за нова операция. Проблемът като цяло е, че имам прекалено дебела кожа и всеки хирург е на мнение, че това е един от най-сложния тип операции в ринопластиката. На всичкото отгоре нямам ясно изразени ноздри отстрани, затова и в момента погледната отпред отдалеч, се сливат върха с основата и изглежда малко като че ли няма връх, но по-отблизо се вижда. Бях подготвена за всичко това и не съжалявам, че се подложих при него или че изобщо легнах под ножа. След година две бих се подложила наново, за стесняване на основата долу, тъй като пък ноздричките ми са малки, но кожата около тях може да обеси човек 🤣🤣🤣 Бих пробвала втората операция при Асен Асенов от Пловдив, тъй като моя позната си прави там нослето и е много доволна, но пък тя имаше за корекция една гърбица и връхчето (нещо, което за повечето хирурзи, които наистина си разбират от работата е елементарна задача)