Отговори
# 135
  • sofia
Ох всеки път като прочета нещо за смърт на детенце и съм ужасно потресена и не мога да разбера защо  Close само се моля на никой да не му се случва повече нищо такова и да си изчакаме максимално близко до термина и да родим живи и здрави дечица  Praynig Praynig Praynig Praynig
Денис, поздравления за всички чудесни новини, и браво за големия мъж, то живот и здраве ще се роди отгледано бебче  newsm51
Ирини, да ти кажа не разбрах съвсем точно от кога трябва да се започне този масаж, някъде пишеше 6 седмици преди термин, другаде пишеше в 7 месец, на трето место прочетох в 35 седмица, аз мисля да започна в 30-32 седмица., не мисля че ще навреди.все пак ще попитам на следващата консултация.
Валентин, пожелавам ви бързичко да се преместите и да подредите бързо и красиво новия си дом   bouquet .
за околоплодните води!капва се капка йод(върху превръзката, която сте носили), ако се оцвети в зелено това са води, ако остане жълто петното не са води. ето тук го пише .
пожелавам на всички много усмихнат ден, и да не е много горещо!  bouquet 

# 136
  bouquet Благодаря ви на всички за поздравленията и ,че сте тук и има все интерестни и любопитни неща за четене.

assia винаги си много изчерпателна това е страхотно .

Ави днес чакаме твоята лекция ако се не лъжа,че съм разсеяничка за след родилната депресия  newsm78

Усмихнат и много положителен ден за всички мами и бебчовци!

Ирини само да кажа,че надникнах в албума и що да видя едни прекрастни малки нещица,който си купила за твоя малък мъж  Peace Страхотни са ,само като ги гледам ми става мило,а си  представям пък ако седи бебе в тях каква гледка ще е  Hug Избрала си големи красоти ,а какви предстоят...........

А тумбаците на всички ви са супер  Simple Smile

Да ви питам има ли някой на който не му понасят черешите.Аз принципно съм им голям фен ,купих си 2 кг,хапнах 10 череши и ми стана потресаващо зле на стомаха ,поду се и ми се струваше че ще ги повърна всеки момент такова едно черешино ми стана  Sick  #Crazy

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 11:46 от dennis

# 137
Е.т ЧЕСТИТО!!!  bouquet
Щастие  и хармония толкова дълго че да побелеете на една възглавница Heart Eyes

Милички нека сме не само предвидливо превантивни но и късметлии за да не се случи никому това като на Краси 5  ############### мъчно ми е#########################

След ж.к ще докладвам.
Пазете се и носете вода с вас.

# 138
Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания   bouquet
dennis, наистина голямо момче ще си имаш Simple Smile да ти е жив и здрав! Hug
Историята на краси5 е потресаваща, не мога да разбера как е възможно да се случват такива неща!?!?!?
И аз чакам с нетърпение лекцията за родилната депресия, че от сега са ме почнали едни мисли и чувства... Shocked

# 139
Здравейте момичета!
И АЗ СЪМ ПОТРЕСЕНА ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ НА krasi5...... Cry
 Дано тя някак намери свой собствен мир за тази трагедия!
СТИСКАМ ПАЛЦИ и на Punita от Близнашкия форум,чиито бебчета се борят за живот newsm17
Пожелавам на никого да не му идва това до главата!

# 140
Здравейте момичета!Надявам се всичко да е наред при вас!Прочетох случилото се с Краси,наистина е ужасно,поплаках си и се разстроих,в такъв момент думите са излишни! smile3518
E.T.ЧЕСТИТО,МНОГО щастие,разбирателство и любов в съвместния ви живот и най-вече хубаво и здраво бебче! newsm30
Аз ви чета всеки ден ,но не ми остава време да пиша,защото имам изпити и чета,много ми е трудно да помня,не мога да се концентрирам и си мисля само за бебчето smile3521,а много е важно да ги взема ,защото са държавни и ако останат за септември smile3518,сигурно чак догодина,а дотогава не ми се мисли!
Жегите хич не ми понасят и си стоя вкъщи,излизам само по малко и то вечер,с придружител-таткото!На 01.06 съм на изследване за антитела,първият път бяха отрицателни,молете се за мен и сега Praynig
В моята книга също пише за масажа на перинеума и за упражненията,аз ги правя,но не всеки ден,защото забравям Embarassed
irinii,предложенията за заглавията са супер,второто и третото на мен лично много ми харесват!
Това е засега от мен,стискам палци на всички,които очакват своите положителни новини Hug,аз съм с вас,но трябва да чета Cry за изпити,никога в  живота ми не ме е мързяло толкова много Embarassed!
Целувки и прегръдки по тумбачетата,да риткат здраво малките човечета!  bouquet newsm51

# 141
Здравейте мамчета!  bouquet
Наистина ужасна трагедия е това, което се е случило с Краси5 Cry Да не дава господ на никого! Това да носиш рожбичката си толкова време в себе си и когато вече си почти на края, да се случи така....си е кошмар!

e.t., пожелавам ти много хубав и дълъг семеен живот, изпълнен с много любов и разбирателство! Heart Eyes И разбира се, хубави и здрави дечица! baby_neutral Grinning
На всички, на които им предстоят изследвания за антитела, стискам палци всичко да е наред! Praynig
dennis, чудесно е, че бебчо е толкова големичък! Да ти е жив и здрав!  bouquet
Много се радвам и за онези мами, разбрали, че чакат момиченца! Сигурно е неповторимо чувството! Heart Eyes
Ирини, на мен последното ти предложение за заглавийце на товата темичка много ми допадна! Grinning Peace
Приятен и успешен ден на всички! Heart Eyes  bouquet

# 142
Здравейте Мами!
alexal и на мен ми предстоят изпити и не мога да се концентрирам,не помня както преди????Да сега са ни другаде мислите  Grinning и представя6 ли си сядам да у4а и хоп ритни4е Laughing е,как да се концентрира6,но се опитвам.
Моми4ета какво мислите за пътуване с влак в 7-я месец?Растоянието е 1 4ас и половина!
  Много съжалявам за Краси5 да не дава господ на никого! CryВ4ера като про4етох новината заплаках,а кой ли 6те остане без4увствен към такава трагедия!
  Касмет на вси4ки Мами на които им предстоят изследвания за антитела,не мислете ло6и не6та и сигурна съм вси4ко 6те е О.К. -Стискам палци и 4какме новини!
dennis радвам се за голямото ти бебе4е Simple Smile
Е,приятен ден Май4ета и много усмивки!

# 143
  • гр.Русе
Здравейте,момичета! Снощи прочетох постинга на Krasi5 и много се разстроих. Cry Днес цял ден в главата ми са едни черни мисли... Дано това да е последната лоша новина във форумчето ни.  Praynig Dennis поздравления за голямото бебче,което носиш  Simple Smile
На всички мамчета,на които им предстоят изпити-УСПЕХ !!! Irinii всичките ти предложения са супер, но последното май  най-много ми хареса!
Целувки на всички!

# 144
Привет,момичета и аз много се разстроих като прочетох за Краси 5,поплаках си и изпитвам страхотна тъга.Много е несправдпиво всичко което се случва.За съжаление от сутринта са ме налегнали много мрачни мисли и не мога да ги прогоня.
Dennis браво за големия мъж.
Успех на всички и кураж,колкото и да е трудно понякога.

# 145
Нещо се стреснах...
Ходите ли на кардопатолоия в 3та градска?
аз съм прескочила педиода подходящ за това изследване Crossing Arms
Яд ме е даже.
На фет. морф. Томова каза че за сърчицето вс му е наред, а  това изследване за какво е? Каква е разликата? всички ли сте го правили?
Сега съм в 25та  до 24та се правило  Close
Ж.К. мина с изключително пестеливи усилия този път -срамота. добре че съм на втори при моята докторка.
За  отрицателния ми резус фактор мисля въпреки добия  тест за антитела да ми сложат инжекцията/така действат в САЩ/, защото мн.се уплаших след случая на Краси.

# 146
Liliana-15.09.Cofia stork-girl 1-vo dete

# 147
Привет момичета одавна не съм ви писала но досега си писах дипломната работа и утре я предавам,защитата ми ще бъде през юни и затова трябва да чета усилено. И аз много се уплаших като прочетах за Краси 5,[/glow] много е гадно, надявам се на никой да не му се случва такова нещо.  Касмет на всички Мами на които им предстоят изследвания за антитела, сигурна съм всичко ще е наред -Стискам палци и 4какме новини!

Денис поздравления за голямото бебче.Като ходих на лекар и на мен ми казаха че бебчето ми е голяма за моите килограми и височина. На 1 юни съм на фет.морф. при Димитрова надявам се и там да бъде всичко наред малко съм притеснена, сигурно от това което проетох за Краси 5.

# 148
  • София
здравейте, мамита!Не съм писала няколко дена, но имам проблеми с нета вкъщи!Денис, много се радвам за теб и за бебо!Влизаме в последния триместър - за септември викайте оркестър /ирини/Иринии, браво!Страхотни имена, а това ми е фаворитът Laughing!За черешките, ами на мен са ми любими и е голяма радост - голямо хапване в момента!Целувам ви много и хубава вечер с любимите хора  bouquet!

# 149
Исках да ви попитам,дали някой не знае нещо за Avana,отдавна не е писала и се притесних нещо?!

Общи условия

Активация на акаунт