Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прилага Garmastan, трябва ли да се обтриват целите ареоли или само зърната?
Откъде мога да закупя крем Germasilk?
Какви са отзивите за Hip Natal Active?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прилага Garmastan, трябва ли да се обтриват целите ареоли или само зърната?
Нанасянето на Garmastan започва още от 8-ия месец на бременността. След хигиенна баня, Garmastan се нанася върху зърната и се прави нежен масаж с цел предотвратяване на разраняване по време на кърмаческия период поради механично дразнене при сучене на бебето. Не е необходимо да се обтриват целите ареоли, а само зърната и ареолите.
-
Откъде мога да закупя крем Germasilk?
-
Какви са отзивите за Hip Natal Active?
-
Какво е хълцането, твърдостта на корема и коластрата по време на бременност?
-
Как се нанася Гармастан?

/
, пулс на бебчо 126 удара в минута. Следващите седмици съм минимум по веднъж на преглед за нещо /хемоглубин, антитела и т.н./ Притеснявам се за антителата 
иииии... имам много поводи за виртуална почерпка, така че, момичета, днес сокчетата, тортичките и другите вкусотии са от мен! 
Застанала е с главата надолу (не знам дали не е малко рано... 

най-малко толкова.
и сме на седмото небе с татито,незнам как ще изкара работния ден толкова се развълнува миличкия.Тя е една фина и грациозна госпожица и тежи скромните 649гр.,но д-р Марков ме успокои т.к и татито не е много едър е нормално да се движи малко назад с 5 дни,иначе всичко при нея като показатели си е в норма.Беше много палава и постоянно се движеше,като си криеше и сладката муцунка с ръчички,като че ни се сърдеше ,че я безпокоим.Накрая все пак успя да я заснеме само с едната ръчичка пред лицето.Малко само ме обезпокои,това че околоплодните ми води са малко повече,но не смята че е необходимо да се предприема нещо и ще ме гледа пак 30г.с.На някой от вас казвали са подобно нещо?
дано никой не бъде подложен на подобно изпитание,защото само мога да гадая колко трудно е в подобен момент