Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прилага Garmastan, трябва ли да се обтриват целите ареоли или само зърната?
Откъде мога да закупя крем Germasilk?
Какви са отзивите за Hip Natal Active?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прилага Garmastan, трябва ли да се обтриват целите ареоли или само зърната?
Нанасянето на Garmastan започва още от 8-ия месец на бременността. След хигиенна баня, Garmastan се нанася върху зърната и се прави нежен масаж с цел предотвратяване на разраняване по време на кърмаческия период поради механично дразнене при сучене на бебето. Не е необходимо да се обтриват целите ареоли, а само зърната и ареолите.
-
Откъде мога да закупя крем Germasilk?
-
Какви са отзивите за Hip Natal Active?
-
Какво е хълцането, твърдостта на корема и коластрата по време на бременност?
-
Как се нанася Гармастан?
. Валентин , честит празник , желая ви много щастливи мигове , прекрасно бебче и дълги години семеен живот .

Само лежане цели два дни, но си струваше, матката ми е спокойна сега, нямам болки нито контракции. Дано се задържа така 
Не можах да изчета всичко - утре 
Спирам да пиша… само ви изпращам хиляди целувки и прегръдки на вас и малките бебоци в коремчетата, желая на всички, които се чувстват деца много здраве, хиляди усмивки и сълзи, но само от щастие и радост, и всички догодина да празнуваме истински с малките ни съкровища този сладък детски празник 1-ви юни.

днес ужасно много ми се спи едва си крепя очичките отворени ,а работаааа колкото си щеш.
по 1 кафенце от мен !Хубав деен! 

Особено през зимата, когато е студено. Аз съм зиморничева и преди да си легна, ако не съм се взела една вана, трудно се стоплям и заспивам 

Дано! Въпреки че не е 100-процентово сигурно! Абе да сме живи и здрави само!!!