Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 85 870
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И моят ММ така, но откакто видя, че повечето от желанията ми се сбъднаха и даже сам ме пита Кога беше оная карта да се прави....
Иначе си има такива моменти, в които близки говорят негативни неща, ами правя се че ги слушам, а същевременно се опитвам да изброя поне 10 неща, които правят този човек добър. Не знам дали така е редно , просто ми дойде отвътре и ме успокоява.

# 586
  • Costa Rica
Привет, прекрасни дами! Завръщам се при вас след дъъъъъълго отсъствие. Липсвахте ми.

# 587
Привет, прекрасни дами! Завръщам се при вас след дъъъъъълго отсъствие. Липсвахте ми.
ЗДравей.
Все още, понякога се сещам за твои постинги тук и търся да чета. Grinning

# 588
  • на острова на мечтите
Добре завърнала се, Делфина!!! Наистина липсваш! И аз обичах твоите постове. Не си отивай, моля те... като в онзи песен,не помня на кого беше!
Ами аз не разказвам какво правя. Мисля си позитивно,правя малки чудеса, но споделям само тук. И поне на някой ще бъде от полза моят скромен опит.   Убедих се от опит,че е много трудно да промениш околните. А и в повечето случаи случай няма нужда. Само си прахосвам енергията.
Виж, това, че ти влияят негативно, зависи от теб. Блокирай тази енергия с изпращане на любов. Аз изпращам обикновено следното: бъди щастлив! Много успех ти желая! Обичам! Или пък се покривам с кристално яйце(или защитно наметало,има разни техники на първа страница). Помня моята преподавателка по италиянски, беше много любезна. С всички. И все ни се усмихваше. Веднъж, по време на урок влезе една от чистачките, леко агресивна,готова да вдигне скандал,защото бяхме пресрочили времето и беше минало вече 19:00 часа и тя трябваше да чисти и съответно да се прибира. Тогава нашата преподавателка( в момента не си  спомням как се казваше ) с една невинна усмивка и много любезна, наричайки я мила              ( фразата беше:Кажете,мила!), просто я остави толкова изненадана,че веднага се успокои. После някой от курса я изчакаха за да не остава сама толкова късно. Още помня този епизод и честичко прилагам,когато някой е настроен враждебно, поради свои си причини.

# 589
  • Costa Rica
Благодаря, Danilu! Бях в страшна криза и не ми се искаше да тровя околните, затова изчезнах. Сега ме диагностицираха с каквото там трябваше да ме диагностицират,
 хванах се за косицата и изпълзях от трапа. По пътя загубих и едни 30 килограмa, та сега често се улавям да си мисля, че на 50 се чувствам хиляди пъти по-добре от на 35. Отделно, имам много време да работя над себе си.

А твоята преподавателка е роден транссърфър, това си е отразяване на махало точно по Зеланд.
А твоята

# 590
Аз не смеех да коментирам, но от януари бях в много тежък период. Бях съкратена от работа, после лежах 2 месеца по болници и се бях крайно отчаяла. Прочетох книгата "Поръчки към вселената" и започнах да поръчвам. Миналата седмица си поръчах до края на седмицата да си намеря любима работа. В петък ми се обадиха от бившата ми работа, че връзкарката, която ме е изместила, не можала да се справи с работата и ме върнаха отново на моята си работа, само, че под друга "шапка".

# 591
  • София
Ей момичета,работа има....Аз от месец съм в същата ситуация,от прекрасна заплата,без претеснение за нищо/финансови/сега съм общ работник,копая бъркам бетон,чистя,мета......една врата се  затваря,порта се ОТВАРЯ. желая ви от сърце светлина,аз намерих доброто в ситуацията и съм щастлива,нека бъде и при вас.❤

# 592
Моля ви, помолете се за баща ми, който е в болница на системи с бъбречна криза. Казва се Иван.

# 593
  • на острова на мечтите
Моля ви, помолете се за баща ми, който е в болница на системи с бъбречна криза. Казва се Иван.
HugHeart

# 594

danilu, много бързо да се оправя, дано!  Praynig

# 595
HugHeart
Любов и светлина му изпращам. Той ще е добре😘

# 596
  • на острова на мечтите

danilu, много бързо да се оправя, дано!  Praynig

Пит, за бащата на Петенце Цветенце се отнася! Милата, май доста й се струпа!
Аз напоследък гледам да се отнасям философски към разни блокажи,дето ми се моткат из ежедневието. Но ще се справя!  Няма как.
Някой може ли да си спомни,на старите клавиатури на лаптопа, как се сменяше от латиница на кирилица? Преди го правех автоматично,но откакто се прехвърлих на таблет и през телефон, не ми се налага и съм забравила. Беше бутончето за интернет и ....или шрифт,или контрол....Ама не мога да го преработя и толкоз:confused: Ако някой си спомня моля помощ!!!!

# 597
Петенце, вярвам, че всичко ще се оправи! Той ще оздравее бързо!

Данилу, аз сменям от Shift + Alt

# 598
А как се справяте с лошите новини по телевизията, в интернет- навсякъде виждам публикации за болни дечица например. Чувствам се виновна като бързам да ги подмина, но ако се зачета пък всичко изживявам и целия ден мисля само за това.

# 599
  • на острова на мечтите
Петенце, вярвам, че всичко ще се оправи! Той ще оздравее бързо!

Данилу, аз сменям от Shift + Alt
Благодаря ти! Ще пробвам!
И аз не успявам да гледам подобни новини и снимки. Но не само с дечица. А и тези с животни. Много жестоки започнахме да ставаме. Според мен , голямо влияние за подобно поведение имат някои електронни игри за подрастващи. А и определени филми с много хард съдържание.

Общи условия

Активация на акаунт