Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 85 867
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
Аз новини почти не гледам. Казвам 'почти', защото все пак понякога се случва да изгледам или по-точно изслушам някоя емисия. Еми то само катастрофи, убийства, престъпления, катаклизми ... само черни хроники. Вярвам на 100%, че всичката тази лоша информация влияе пагубно (макар и на подсъзнателно ниво). Първо, че се стресираш, второ, че се убеждаваш всяка сутрин/обед/вечер колко си безпомощен и как може някой просто ей така да те гръмне, да те размаже на пътя с автомобила си, да попаднеш в някакъв катаклизъм и т.н... че това в един момент повлиява до такава степен на хората, че стават буквално като овце и сякаш всички са в една такава летаргия и им е все тая какво се случва около тях - те така или иначе са безпомощни, за какво пък да се вълнуват толкова? И стават бездушни.
Или се озлобяват, гледайки репортажи за поредния тарикат, източил милиони от държаваната хазна (дошли от труда на българските граждани) и в същото време държавата няма пари да отпусне за лечението на болно дете, а се налага родителите да просят и да молят непознати за левче...

Затова новини почти не гледам. Пускам си на лаптопа каквото ми е интересно и забавно. Т.е. сама си подбирам какви 'новини' да чета или гледам днес.

# 601
Петенце и от мен много светлина и положителна енергия за баща ти. Бързо да се възстанови!!! Ти как си? Надявам се по-добре Simple Smile

# 602
Благодаря. Боря се, но няма подобрение засега.

# 603
Петенце, ама не са ли те приели в болница още? Това ревматизъм ли е?

# 604
Не, в две не ме приеха. В друга искат да ходя първо на прегледи и изследвания и тогава евентуално... А аз едва издържах едно пътуване и то с последствие влошаване на състоянието, което влошаване никой няма да ми възстанови... Expressionless

# 605
  • София
За съжаление тъпата практика е такава, че искат преглед, за да те приемат, колкото и зле да си ( може би изключение само при спешност)
Изпращам ти много положителна енергия и най-накрая да намериш правилния път
и  хора, които да те лекуват.

# 606
Благодаря. За жалост си права. Имам нужда от специализиран транспорт и болница, където веднага да могат да ме сложат на легло и да проведат нужните изследвания по възможно най-щадящия начин. Приятел на баща ми е разговарял с човек от МЗ и той е казал, че никъде няма да ме приемат без изследвания. А имах талон за спешен прием. Единствено с линейка, но те така друсат дори и частните, че изобщо не ми трябва. Само ще се влоша още повече. И ЛЛ потвърди, че е линейка изобщо няма да издържа без поражения.

# 607
Съжалявам, че пиша пореден пост, но ви моля за подкрепа. Поради състоянието си не мога да си напазарувам храна, а баща ми е в болница за цялата седмица. Жена му нямала време. Ако до утре на обяд не намеря помощ при цялото си положение и ще гладувам. Приятелка ми отказа, приятел не вдига и вече не остана кого да моля. Cry Освен Господ.

# 608
  • на брега
Петенце Цветенце, насочвам много положителни мисли, енергия и вълшебства към теб!!!!
 Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
За теб Петенце:
Скрит текст:
обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря;

# 609
Благодаря. Да даде Бог да има резултат. Worried

# 610
  • на брега
Благодаря. Да даде Бог да има резултат. Worried

Това ще помогне - безброй пъти, за теб е:
Скрит текст:
обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря; обичам те, съжалявам, прости, благодаря;

# 611
Оф, Петенце. Дано имаш късмет и всичко се оправи. Ти изобщо ли не можеш да вървиш, мила.А съпруг, или приятел?

# 612
До кухнята и банята стигам. Нямам вече приятел от 8м. И той не понасяше здравословни проблеми и само ми натякваше и даваше зор да оздравявам за 5 минути и че всичко съм си внушавала. Ще опитам с Хоопонопоно.

# 613
Петенце и аз пращам положителна енергия.

# 614
Момичета, помолих баща ми да каже на жена си да ми вземе утре нещо за ядене и той каза, че идвал да вземе. Казах му да не излиза, че ще му стане нещо и ще му се карат докторите. Не слуша и затвори. Какво направих... По-добре бе да не ям... Cry

Общи условия

Активация на акаунт