Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 85 864
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Петенце, нямате ли някакви магазини или заведения, които да предлагат доставка до вкъщи?

ЕДИТ: Или някоя съседка? Не вярвам да откаже да ти купи 1 чанта с храна, дори и да не сте близки. Аз например бих напазарувала, ако някой съсед ме помоли.

# 616
Заведения имаме, но трябва да имам храна за няколко дни, а също и да ям ежедневно млечни плюс добавките.
Съседи - от 12 апартамента във входа се обитават 6, но са дръпнати и се нямам с тях не по мое желание... Баща ми дойде с колата от болницата и напазарува, а му казах да не става...

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 20:27 от Петенце Цветенце

# 617
https://m.supermag.bg
Петенце, дано всичко да се оправи при теб бързо, дано! Praynig

# 618
Благодаря, Пит. Hug

# 619
  • на Мелмак
Петенце, пиши ми на лични, когато имаш нужда от нещо хранително, което да издържи един ден транспорт по куриер. Ще ти на пазарувам с кеф 😉

# 620
Петенце, Бог да ти прати добра душа, която да ти помага с радост и винаги да е до теб!

Момичета, стиснете по едно палче, че ни предстой поредната битка и дано истината победи.

# 621
Петенце, а ти сега болнични ли си. Така като стоиш вкъщи няма ли опасност да се влошиш. Ах миличка, дано бързо се оправиш. Но ако е ревматизъм, без адекватно лечение няма да стане.

# 622
# 623
  • България
Петенце, хубаво е че татко  ти е донесъл храна, така и той ще е по-спокоен. А неговото състояние какво е?
момичета, кога е следващото новолуние. всичко ми се изпълни от списъка Simple Smile))

# 624
  • София
Във вторник на 09.10, настъпва в 06.48 ч.

# 625
Благодаря на всички. Много сте мили. Не работя. Ако беше ревматизъм би било рай, костно заболяване е.
Дано да не се налага, Ети.

# 626
  • на острова на мечтите
Благодаря на всички. Много сте мили. Не работя. Ако беше ревматизъм би било рай, костно заболяване е.
Много ме натъжиха постовете ти,Петенце! Ако си толкова зле,че не можеш дори да се движиш, работата е доста сериозна. Не съм медицинско лице и не знам как стоят нещата в България,но ми се вижда странно, че след като нещата са толкова напреднали не те приемат в болница. Опитай с линейка. Разбрах,че за тебе непоносимо да понесеш пътуването ,но ако останеш още дълго така, какви шансове имаш?
Опитай с визуализиране. Когато аз имам проблем с нещо,независимо то какъв характер е, затварям очи и се старая много силно и реалистично до си представя как намирам отговор на моят проблем. Така например намерих отговор  на проблем,свързан и при мен със здравето. Попадна ми в един сайт,където най-малко очаквах да ми попадне нещо подобно.  Изпълнява се само едно просто упражнение всяка сутрин за 28 дни. Отначало не се сл,чи нещо,но от вчера започнах да усещам подобрение. Всяка сутрин си повтарям пред огледалото,че съм добре,че всичко край мен се подрежда в моя полза, че правя всичко както трябва и резултатите няма да закъснеят. Опитай с йога, или медитация. Има много видове йога, които можеш да практикуваш. Отначало дори не е нужно да се напъваш и да изпълняваш всичко като напреднал практикуващ.
Не се предавай! Не не отчайвай! Така само изпращаш отрицателни сигнали към тялото си. Обичай се!!!!!!:heart:
Ще се опитам да намеря нещо,което можеш да ползваш,но не обещавам веднага. Тези дни имам много разни спешни неща,но ще се опитам да ровна нещо отнякъде:hugs:

# 627
  • София
Искам да изкарам рейки ниво - има ли значение при кого ще отида на курс (цените са от 50 и стигат до 200лв...)?

# 628
Много ме натъжиха постовете ти,Петенце! Ако си толкова зле,че не можеш дори да се движиш, работата е доста сериозна. Не съм медицинско лице и не знам как стоят нещата в България,но ми се вижда странно, че след като нещата са толкова напреднали не те приемат в болница. Опитай с линейка. Разбрах,че за тебе непоносимо да понесеш пътуването ,но ако останеш още дълго така, какви шансове имаш?
Опитай с визуализиране. Когато аз имам проблем с нещо,независимо то какъв характер е, затварям очи и се старая много силно и реалистично до си представя как намирам отговор на моят проблем. Така например намерих отговор  на проблем,свързан и при мен със здравето. Попадна ми в един сайт,където най-малко очаквах да ми попадне нещо подобно.  Изпълнява се само едно просто упражнение всяка сутрин за 28 дни. Отначало не се сл,чи нещо,но от вчера започнах да усещам подобрение. Всяка сутрин си повтарям пред огледалото,че съм добре,че всичко край мен се подрежда в моя полза, че правя всичко както трябва и резултатите няма да закъснеят. Опитай с йога, или медитация. Има много видове йога, които можеш да практикуваш. Отначало дори не е нужно да се напъваш и да изпълняваш всичко като напреднал практикуващ.
Не се предавай! Не не отчайвай! Така само изпращаш отрицателни сигнали към тялото си. Обичай се!!!!!!:heart:
Ще се опитам да намеря нещо,което можеш да ползваш,но не обещавам веднага. Тези дни имам много разни спешни неща,но ще се опитам да ровна нещо отнякъде:hugs:

Благодаря. Може ли линк към това упражнение за 28 дни? Правя визуализации, а положителното мислене съм го усъвършенствала, но в това състояние и то граничи с лудост. Но опитвам все пак. Шансовете си ги зная, но не желая да ги споделям с никого.

# 629
  • на острова на мечтите
Миличка,Петенце, упражнението е доста трудно и аз го правя с усилие,но съм общо взета здрава . Не е подходящо за теб. Целта на упражнението е да засили мускулатурата ,за да облекчи гръбначният стълб.

Общи условия

Активация на акаунт