Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 85 862
  • 789
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря. Помислих, че е енергийно упражнение.

# 631
Аз правя петтимата тибетци сутрин преди работа. Независимо, че съм с ужасни болки в краката и кръста и трудно вървя, благодарение на тези упражнения малко си облекчавам болките. Но ти щом си толкова зле, вероятно няма да можеш да ги правиш. Много силно ти стискам палци да се оправиш , Петенце.

# 632
  • България
о, тибетците и аз ги правех няколко години -и сутрин и вечер. много добри упражнения за цялото тяло са.
не знам защо сега се оправдавам и не ги захана пак.

# 633
Петенце, съжалявам да прочета всичко това през, което минаваш. Нека да вярваме, че нещата ще се оправят. Прочетох, че съфорумка иска да ти помогне. Позволи й. Ако в моят район някой има нужда от пазар, не бих отказала. Знам, че в големите градове се предлагат такива услуги, но са скъпи. И все пак е човешко. Затова приятелите и комшиите са много важни. Благодарна съм, че на новото място в което живеем случихме на хора. В София никой с никого не се поздравяваше и всички да ок с това.
Извинявай, прости, благодаря,обичам!
Бъди силна, трябва да има начин!

# 634
Момичета, надявам се да ме приемете при вас. Влизам тук с въпрос - някой бил ли е на семинарите "Академия за щастие" на Милена Голева или пък да е правил нейните медитации. Помага ли ви, работят ли внушенията, какви са ви впечатленията?

# 635
  • Пловдив
Една приятелка ходи на семинарите й и прави медитациите и е страшно доволна. А аз следя клипчетата й във ФБ и това ми е достатъчно, в смисъл, дава ми достатъчно материал и насоки за размисъл. Не изпитвам нужда от семинари, а медитациите по принцип не ми се получават и по-скоро ме изнервят, отколкото да ми помагат.

# 636
Благодаря за отзива. И аз гледам видеата в нета и ми действат добре засега, но тази теория за Закона за привличането я развиват доста хора и честно казано малко съм объркана на моменти.

# 637
http://astrolive.info/new-moon-09-10-2018/
Новолунието, което ще се състои на 9 октомври 2018г. в 06:47ч.
Очаква ни месец на промени, на преосмисляне и най-вече на нови вътрешни настройки.
Написахте ли си карти със желания? Simple Smile

# 638
  • София
И аз търся нещо на български да слушам.
Водени медитации или нещо повдигащо духа...
Имам един диск на Луиз Хей.
Сещам се и за Димитрина
https://www.iskrata.com/produkt-kategoriya/cd/

# 639
Момичета, къде държите желанията,написани по новолуние? Може ли да се пишат в тефтер или трябва на отделен лист?
Пожелавам сбъдване на всичките ни желания😘

# 640
  • София
Това питах и аз по назад в темата. Аз ги пиша на листчета и тях ги събирам в една кутия.
Аз сега пиша само желанията, които съответстват за това Новолуние, а карта правя само при новолуние в Овен.

# 641
Защото някъде четох,че трябва да се държат близо то теб. Може ли в такъв случай да си ги нося в портфейла примерно?

# 642
  • Варна
Пиша ги с червен химикал на отделен лист, който се опитвам след това да скрия от себе си.
Условието да ги държа близо до себе си, го разбрах по следния начин и така го правя - като напиша всичко, залепям листчето до сърцето си, пожелавам си да се сбъднат, благодаря и всичко това с усмивка от ухо до ухо Joy
Сега се замислих, че общо взето местата на които ги крия се падат близо до леглото ми - нощно шкафче, гардеробче...

# 643
  • България
явно е  кой какато си го усеща.и аз го държа близо до мен, под възглавницата Simple Smile))предишното листпе го прибрах някъде и направо съм го"скрила"от себе си Simple Smile)
някъде прочетох, че трябва да се унищожи като се изпълнят желанията, но не го откривам. та в тая връзка, какво правите после с листчетата?

# 644
  • на острова на мечтите
Искам да се похваля,че започнах да практикувам йога. Отдавна се каня, а преди седмица ми излязоха две неща наведнъж - йога и танци. И двете ми харесаха,но понеже имам нужда да се справя с болки в кръста, а и понеже е много разтоварващо на психологично ниво, гласувах за йога. С две дини под една мишница щеше дойде дойде доста натоварено.  Мислех си,че съм доста гъвкава,ама май това беше преди време Grinning . Сега започвам да усещам как всички части на тялото ми се обновяват.
Желаният си рядко ги пиша. Когато пиша, нямам правила. Пиша където ми попадне. Обикновено след това забравям къде и кога,но когато ги открия, виждам,че почти всичко се е изпълнило.  Понякога ги изгарям,имаме камина,понякога ги оставям там, където съм ги написала.
Петенце, как си? Не пишеш от поне седмица. Надявам се,че нещата при теб се подобряват! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт