Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 85 854
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
  • в огледалото на живота
От БЧК  в твоя регион също могат да помогнат:
http://www.redcross.bg/contacts/contact2/vratsa

# 661
  • на Мелмак
Петенце, в кой град си?

# 662
Благодаря ви, но е срамно при близки да разчитам на такива опции. Ще ги запазя за всеки случай. Кураж не съм изгубила изцяло, но ме е яд. Баща ми живее на 10км и е с кола. Не искам кой знае какво. Ако трябва да тича до София по болници или да ме гледа на легло по-лесно ли ще е... Преди не беше такъв. Cry Вместо да прави всичко възможно да ми помогне и да облекчи страданията ми прави проблеми и за елементарни неща. Знам, че е тежък грях да се злослови родител, но не издържам. Без спокойствие ще се влоша повече.
От Бяла Слатина съм, област Враца.

# 663
  • на Мелмак
Петенце, мога да ти купя продукти и да ти изпратя до адрес, ако искаш кажи 🤗.

# 664
Петенце, мога да ти купя продукти и да ти изпратя до адрес, ако искаш кажи 🤗.

Благодаря ти и за сега и за предния път, когато предложи. Ще имам предвид. Hug Дай Боже да не се налага.

# 665
  • на острова на мечтите
Петенце, звучиш много отчаяно! Имай предвид,че мъжете не са способни да се жертват в дългосрочен план. Дори и бащите. Не му се сърди! С това влошаваш твоето състояние.
Днес съм шофьор на мм по неволя и писах първо от мобилният телефон. Та да си допиша сега поста.
Опитай да си повтаряш във всеки възможен момент,че си добре,че си обичана,че Вселената те обича и ти помага. Добре би било да си повтаряш тези утвърдения пред огледало. Това по съвети на Луиз Хей. Не се предавай!!! Помни,че можеш да постигнеш Всичко HeartHug Трябва само да го поискаш мнооооогооо силно!!!!

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 13:48 от danilu

# 666
  • на последния етаж
Чували ли сте за семинари Insight и какво мислите за тях?

# 667
Петенце!
Всички сме с тебе! Но трябва да намериш сили, защото можеш да се справиш!
Ние сме далеч, но до теб има невидими помощници и никога не си сама, да знаеш!

Аз мога да предложа две неща:
ТЕС:
http://www.bg-mamma.com/?topic=761587.msg37545854#new
Не знам дали си го чувала, но помага и е лесен за прилагане. По няколко пъти на ден ТЕС-ай.
http://www.zdravei.org/tes/

Като се пооправиш малко можеш да пробваш в тази клиника, работят с иглотерапия и много спортисти ходят там да лекуват травми:
http://ninov-clinic.com/
Скрит текст:
(Днес много много ми я похвалиха. Не е много евтино, обаче, понеже е частна, но наистина много доволни има.
Казаха ми около 120 лв за първоначалната процедура, и всяка следваща по 80 лв. - това разбира се е било за конкретния случай). Трябва да си носиш изследванията с теб.

Дано да съм ти полезна! Praynig

Чували ли сте за семинари Insight и какво мислите за тях?
Получавам брошура за тях, знам че с правилно дишане може да постигнеш много, но ми се струват с доста солени цени, затова и никога не съм ходила на такъв.

# 668
Петенце, а състоянието ти не позволява ли да се пенсионираш. На колко години си? Трябва да се лекуваш.

# 669
Мисля, че трябва да прибегнеш и до друга помощ освен от баща ти. Потърси помощ от БЧК....
Има нещо което ми помага през последният месец в остри кризи - казвам "Слава Богу" от душа. Почти до ден се оправя ситуацията. Лично аз получих няколко лоши новини и въпреки, че ми бе трудно, изключително трудно, успях да кажа този израз. На другият ден ситуацията се подобри драстично и наистина изпитах облекчение....
Петенце, с теб съм. Моля се за вашите отношения с баща ти.Flowers Hibiscus

# 670
Петенце, звучиш много отчаяно! Имай предвид,че мъжете не са способни да се жертват в дългосрочен план. Дори и бащите. Не му се сърди! С това влошаваш твоето състояние.
Днес съм шофьор на мм по неволя и писах първо от мобилният телефон. Та да си допиша сега поста.
Опитай да си повтаряш във всеки възможен момент,че си добре,че си обичана,че Вселената те обича и ти помага. Добре би било да си повтаряш тези утвърдения пред огледало. Това по съвети на Луиз Хей. Не се предавай!!! Помни,че можеш да постигнеш Всичко HeartHug Трябва само да го поискаш мнооооогооо силно!!!!

Какво значи не са склонни? Аз нямам друг вариант, освен това баща ми по принцип ме обича много и би дал даже и живота си заради моя. Затова съм толкова шокирана от поведението му. А звуча много спокойно в сравнение с реалното положение.
Благодаря ви за съветите. Само ще кажа, че са приложими, но физическото ми състояние отдавна е извън контрол с такива методи. През последната година и повече само си изгубих времето с тях. Не съветвам никой с проблем, касаещ трайни изменения в твърда тъкан да разчита на тях. Късно, но осъзнах, че положителното мислене, вярата и нетрадиционния подход са били просто едни патерици, които са ми дали напразни надежди и съм пропуснала времето за реално лечение. Казвам го като човек, който може да си намести раздробена кост с мисъл и да си върне гърба в подходящото положение само с молитва.

По същество за да ми зараснат всички увреждания ще трябва да ме обездвижат до степен да пия храната със сламка и да не си движа дори пръстите и да говоря. А обездвижат ли ме в сегашното ми състояние ще остана жив труп. А без такова обездвижване няна смисъл от постъпване. Само на друго легло ще се сгърча още повече за някого дни, без да броя травмите от пътуването и изследванията по корави апарати и  съоръжения, на които не мога дори да легна за повече от две минути без да ида на кино.  Който се наеме да каже решението на уравнението, аз не виждам такова.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 17:52 от Петенце Цветенце

# 671
Петенце, трябва да ти помогне специалист. Сама казваш, че си изгубила време. Ти си още млада, по-добре да потърсиш помощ сега, отколкото да казваш, че не може да ти се помогне. Медицината постоянно се развива.
Много те мисля, дано Господ ти прати помощ скоро!

# 672
здравейте пак, съжалявам ако досаждам,
моля ако някой има опит или предложение да сподели - как да не обръщаме внимание на неща, които ни дразнят, лазят по нервите, гневят и т.н... буквално всеки час се сблъсквам с такива неща, предполагам и всички други са така или поне малко или повече

# 673
  • Бургас
Най-лесният начин е да насочиш вниманието си към друго.

Петенце, напомням за лечебния код.Ако има нужда да потърся и да постна линк.

# 674
здравейте пак, съжалявам ако досаждам,
моля ако някой има опит или предложение да сподели - как да не обръщаме внимание на неща, които ни дразнят, лазят по нервите, гневят и т.н... буквално всеки час се сблъсквам с такива неща, предполагам и всички други са така или поне малко или повече
Понеже няма такова нещо като кажеш да не обърнеш внимание и да не насочиш вниманието си точно към това нещо, ти предлагам да се стараеш не да не обръщаш внимание, а да насочиш вниманието си към нещата, които харесваш (дори в човека или ситуацията, които те дразнят).

Общи условия

Активация на акаунт