Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 85 856
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
Пит, благодаря ти за мисловната подкрепа.
Галчудо, имам Лечебният кода на хартия.

# 676
  • на острова на мечтите
Петенце, когато те посъветвах да си повтаряш ,че си обичана, нямах предвид да седиш и да си"губиш" времето с "празни" думи. Идеята е, че по този начин се привлича необходимата в момента помощ и съдбата ти предлага най-доброто за теб!
Поне при мен винаги действа безотказно. Преди година ставах с голяма мъка от леглото. Много често оставах блокирана,без да мога да се изправя . Прочетох някои от  книгите на Луиз Хей (не ме питайте за заглавия) и започнах така. Намерих помощ. Попаднах на точния специалист. Получих нужните ми съвети и започнах да се подобрявам. Сега се чувствам добре. Болките се завръщат само ако прекаля много с физически труд,или изкарам цял ден на токчета.
Успех ти желая!

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 20:10 от danilu

# 677
  • Costa Rica
здравейте пак, съжалявам ако досаждам,
моля ако някой има опит или предложение да сподели - как да не обръщаме внимание на неща, които ни дразнят, лазят по нервите, гневят и т.н... буквално всеки час се сблъсквам с такива неща, предполагам и всички други са така или поне малко или повече
... и колкото повече се ядосваш, толкова повече дразнители ти праща Шефката, нали? Класика. Ти пък вземи да благодариш от сърце за всеки дразнител. Шефката (Вселената, де) първо ще се изненада, че вече не и се връзваш на номерата, пък после може и нещо добро да ти прати.

# 678
Петенце,отдавна не съм писала и звучиш отчаяно.Беше едно слънчево девойче с положително мислене.Много добре знам какво е да се отчаеш здравословно.Когато човек е болен не иска нищо друго освен да оздравее.В такива моменти всеки се отчайва и дори и молитва не ми помага.Силно се надявам да се оправиш .Не знам какво да те посъветвам ,освен да търсиш специалист в тази област,може би в София.Изнервящо е да ходиш все по лекари ,но си длъжна за себе си да го направиш ...
Прегръдки и целувки

# 679
Петенце,отдавна не съм писала и звучиш отчаяно.Беше едно слънчево девойче с положително мислене.Много добре знам какво е да се отчаеш здравословно.Когато човек е болен не иска нищо друго освен да оздравее.В такива моменти всеки се отчайва и дори и молитва не ми помага.Силно се надявам да се оправиш .Не знам какво да те посъветвам ,освен да търсиш специалист в тази област,може би в София.Изнервящо е да ходиш все по лекари ,но си длъжна за себе си да го направиш ...
Прегръдки и целувки

Здравей. Не просто звуча, а състоянието ми е критично вече. Не мога да обикалям по доктори, не че не искам. Днес трябваше да дойде ортопед вкъщи и след прегледа в това състояние щеше веднага да ме вкара в болница. Но баща ми го е изпуснал. Cry Това ми беше последния шанс. Сега остава да ходя по спешност още утре, но незнам къде. Cry Незнам дали ще дочакам другия петък, когато идва пак ортопед с всички тези травми. Костите ми вече не са в положението, което трябва и не мога да ги върна по никакъв начин. Отвън са меки като гъба и гърба ми се огъва целия, а врата ми незнам как се крепи цял. От понеделник се влоших много. Ако скоро престанат да пиша да знаете, че съм или в болница или по-лошото. Съвсем сериозно и отговорно го пиша. Cry Жалкото е, че вчера разбрах, че съм за ортопед, досега личния ме пращаше по ревматолози. Weary
Благодаря ви за всичко и прощавайте.

# 680
Петенце Цветенце, много се моля за теб да се случи чудо. Наистина не знам как да ти помогна, но ще се моля нещата да се наредят по неведом път Божи  Hands Pray

# 681
Благодаря.
Много моля за съвет къде да постъпя в ортопедия или травматология като спешен случай и болница и град. Мисля да е с линейка и по възможност още утре до обяд. От Бяла Слатина съм, но предполагам, че може да ме закарат и в Плевен или София, а не само във Враца. Моля, ако имате възможност да попитате познат лекар. Моя личен днес не вдига нито сега, нито на обяд. Помогнете, много моля.

# 682
Петенце, какво стана?
Викай баща ти да помага и спешно да те карат.
Не мога да дам съвет къде, но наистина се моля да се подобриш много бързо!

# 683
  • в огледалото на живота
Благодаря.
Много моля за съвет къде да постъпя в ортопедия или травматология като спешен случай и болница и град. Мисля да е с линейка и по възможност още утре до обяд. От Бяла Слатина съм, но предполагам, че може да ме закарат и в Плевен или София, а не само във Враца. Моля, ако имате възможност да попитате познат лекар. Моя личен днес не вдига нито сега, нито на обяд. Помогнете, много моля.
Според това ,което пишеш би трябвало да си  насочена към ортопед.

Петенце,дано вече си в отделението и получиш най-адекватното лечение  Praynig
Мисля те с добро!

# 684
Извинете, че не писах вчера. Търсех начини. В нас съм в много тежко състояние. Трябва да направя нещо още днес. Благодаря ви.

# 685
Петенце, съседи не могат ли да помогнат. Да викат бърза помощ. Пиши и от болницата как си? Всички те мислим с добро.

# 686
Говорих с ортопед, но каза, че ще ме приемат само с травма, налагаща операция, аз съм с друг тип травми. Уговорих час за утре в 15.00. За св Пантелеймон Плевен става въпрос. Сега се моля тате да намери превоз, защото в колата не се хващам легнала, даже и без задни седалки, а е голяма. Ако намери приятел с бусче ще метнем 2 единични матрака.

# 687
Споделям какво се случва с мен.

Скрит текст:
Момичета, искам само да споделя, че няма
как да се оправя напълно. Дори не знам дали ще мога да ходя някога и колко ще ме закрепят на легло. Докторът употреби тежка остеопороза и няма представа колко е тежко състоянието ми наистина. Ако някога проходя поне ще съм щастлива, но не виждам как може да стане. Укорявам се постоянно, че не съм се търсила повече, когато е имало смисъл и ми идва да взема един чук и да се бия по главата, докато ми дойде акъла, но вече наистина няма за кога. Всички шансове изпуснах, а не са били толкова малко, колкото съм мислела и сама съм си пречила по хиляди начини заради страх и хиляди причини, не без помощта и на други хора. За една седмица преминах от тежко в безнадеждно зле. Това е отчаян последен ход да си съхраня поне живота след дълги седмици страх, заблуди, лутане и различни причини за отлагане. Господ да ми е на помощ оттук нататък и психически и изобщо. Незнам как ще издържам отсега нататък, ако издържа изобщо. Извинете ме, но няма с кого да споделя, а и исках да сте в час със състоянието ми.

# 688
Петя, състоянието ти е такова, че трябва да слушаш лекарите и да изпълняваш предписанията. Може би, е добре да те приемат в отделение и мъничко да те възстановят. Поне болката в ставите и костите да намалее.
Може би, чрез личния лекар ще се ориентираш за лечебно заведение. Аз също съм със заболяване от автоимунен характер. Ако постъпиш в отделение, слушай лекарите и пий лекарствата!! Колкото и да са вредни. Имам усещането, че има надежда за теб и не отлагайте!
Артрит ли имаш или остеопороза? Ако наистина е толкова тежко, направо в София опитай, чувала съм добре мнения за болница "Иван Рилски". Баща ти да взема направление и да те хоспитализират. Така и ти ще си по-спокойна. Той няма да те изостави. Успех, момиче! Всички сме с теб.

# 689
Ани, аз трябва да бъда напълно обездвижена, иначе не виждам как ще ми заздравеят травмите. Дано докторите разберат напълно състоянието ми, само това се моля.
Аз спазвам предписания и вредността на лекарствата в това състояние е последния фактор. Но няма как да се възстановя напълно, каквото и да правя, защото костите ми са с цялостно нарушена структура, а мъничко ще е капка в морето. Както писах, незнам дали изобщо има шанс да проходя при все, че вярвам в Бог и че почти всичко е възможно, но в случая не мога да залича реалността и физичните закони. Не мога да си сменя тялото с друг или да си взема нов скелет.
Нямам проблем със ставите и не е автоимунно заболявания, а обикновено костно, но в тежка фаза и със сериозни необратими увреждания.
Отивам в св Пантелеймон Плевен.
Съжалявам за твоето заболяване и ще се моля да се оправиш напълно. Търси се навсякъде, където и както можеш. Опитвай всичко. Но не оставай без традиционно лечение.
Поздрави и благодаря за подкрепата.

Общи условия

Активация на акаунт