Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 85 825
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
А възможно ли е да има право и затова така да не ти дава мира?

# 76
  • София
А възможно ли е да има право и затова така да не ти дава мира?
Не

# 77
Опитва се да ми казва какво да правя и как.като се има предвид моя 20г стаж срещу 1.5г.
Но това не ме притеснявя,притеснява ме че случката изкача в съзнанието ми като си лягам ,на другия ден.....
А опита ли се директно да му обясниш, че не е прав и че няма право да те поучава? Някои хора не разбират от учтивост или нарочно се правят на "ударени" и трябва ясно да им покажеш, че държиш на позициите и достойнството си и че няма да търпиш поведението им. Друг вариант е техниката за намаляване на важността, също от 1с. Запитай се това поведение/случка важно ли е за теб и застрашава ли те по някакъв начин и ако отговора и на двете е не, то изобщо няма смисъл да мислиш за това. Друг начин - на всяко нещо, което те притеснява в ситуацията, си казвай "и какво от това", след което отговаряй подробно какво наистина мислиш. Упражнението продължава, докато на въпроса "и какво от това" логично си отговориш с "ами нищо". Следователно си разплела цялата ситуация и отхвърлила всички мисли и притеснения по темата и спокойно може да не се занимаваш да го мислиш повече.

# 78
  • София
Слагам ги на място,обесних.Нахални и без нужното образование.
Практикувам си "И това ще мине" но пусто ме дразни,изплува само чувство на раздразненост,не го искам.

# 79
[video][/video]
Практикувам си "И това ще мине" но пусто ме дразни,изплува само чувство на раздразненост,не го искам.
Според мен е гняв - че някой, според теб по-низш и глупав, си позволява да ти дава акъл. Опитай да го замениш със снизхождение, идващо от разбирането, че просто толкова му е умът и възпитанието.

# 80
Опитвала ли си да изчистиш чувството с ТЕС?

# 81
  • София
Sweat SmileПо принцип не съм по конфликтите,ако бях надали щях да пиша тук Sweat Smile
Не съм и злопаметна,минава ми бързо.
ТЕС не съм пробвала,ще потърся из нета и на първа страница,Благодаря,приемам още съвети.Two Hearts

# 82
Не съм казала, че си конфликтна личност, нито че си злопаметна. Дори и най-кроткият и позитивен човек може да изпита гняв, ако бъде предизвикан. Понякога дори ние самите не си даваме сметка за всички емоции, които се таят в нас. Коментарът ми беше с цел да осъзнаеш по-добре ситуацията. Жалко, ако го приемаш като критика, защото съм доста далеч от такава мисъл.

# 83
  • София
Петенце това беше написано за доописване на ситуацията,исках да кажа че с нищо не предразполагам човека да се държи така,по лошото е че това остава в мен и ме терзае,а не изпитвам нито чувство на вина нито омраза,искам да не поемам тази енергия.

# 84
Според написаното от теб прецених, че е възможно думата гняв да те е засегнала, което не беше целта. Това, че не изпитваш силни негативни емоции е добре. Предположението ми се дължеше на факта, че считаш човека за енергиен вампир и търсиш помощ. Щом е само раздразнителност, предполагам ще се справиш без проблем. Няма как да се предпазим на 100% от поемане на негативна енергия. По-важното е да не я задържаме в себе си и да не я подхранваме.

# 85
  • София
Благодаря ти,ще прочета за тес.
Сетих се и още нещо,опитвах с благодарност и посипване с прашец като видя че звъни по телефона.

# 86
Може да му изпратиш любов и да се помолиш комуникацията ви да протече по възможно най-добрия начин.

# 87
Момичета, Честит Празник! Да сте Щастливи, Здрави и Уверени в пътя си Simple Smile
Съжалявам, че чак сега пиша, но последният месец и половина, беше доста изморителен. През повечето време бях на границата на умопомрачението, буквално. Това, което подозирах, че ще се случи -
каква изненада!- се случи.  А толкова усилия хвърлих да не се случва... Прекарах дълги дни залепена за телефона, водейки безрезултатни и тровещи нервите разговори. Запознах се с толкова много идиоти, но вашата позитивна енергия успя да ме намери под формата на точния човек от който се нуждая. Надявам се утре да е финала на търсенията ми. Иначе пак ще изпадна в мрачното настроение, което ме обхвана целият февруари.
Ужасно е момичета. Редувах паник атаки с истинска истерия, с взиране в една точка и механично извършване на ежедневни дейности и изкуствени усмивки. Бях на границата с лудостта, заради един полуидиот, който се подигра с мен на тема пари.
В момента съм по-добре и се съвземам. Искам да благодаря за цялата подкрепа. И да Благодаря, че сте толкова разбиращи и добри.
 Темата е наистина страхотна и се радвам че пиша в нея. Поздрави и прегръдки на всички. bouquet bouquet bouquet bouquet

# 88
  • София
, имам подобна ситуация, в която непрекъснато се връщам към предизвикващи негативизъм случки с конкретни хора. Това, което измъдрих е парола - в момента, в който се хвана, че пак го мисля, си казвам "отвлечена", т.е. че умът ми е "отвлечен" и незабавно и целенасочено пренасочвам мисълта си към нещо друго. Резултатът е, че по-бързо се усещам, мозъкът ми сам ми дава вече сигнал, и съответно спирам да го мисля и да ме натоварва. Дано да стана ясно.

# 89
момичета, решила съм да сменям работата. Знаете ли някакви техники, с които да се представя по-добре на интервюто, че да взема и да го спечеля Simple Smile ?
ПС-много съм притеснителна и отстрани изглежда все едно нищо не мога Sad

Общи условия

Активация на акаунт