Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 435
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
Петенце, само не се отчайвай!
Имало е да минеш през това тежко изпитание. Имай вяра в докторите и се моли, науката напредва с часове! Направете каквото е нужно и ви казват докторите и не се отчайва!
Ние всички те подкрепяме и се молим за теб!

Момичета, какво ще кажете да изберем точен час и дружно да се помолим за Петя? Общата молитва е много по-силна.

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 18:43 от Пит

# 691
  • Бургас

Пете, не се програмирай сама на неуспех.Колкото и трудно да ти е, опитай да си  повтаряш и да си повярваш, че всичко ще се нареди, че ще срещнеш правилните хора, които ще ти помогнат.Понякога от страх и отчаяние виждаме нещата безнадеждни, а се оказва много често, че не е точно така.

# 692
  • София

Момичета, какво ще кажете да изберем точен час и дружно да се помолим за Петя? Общата молитва е много по-силна.

Чудесна идея Heart

# 693

Пете, не се програмирай сама на неуспех.Колкото и трудно да ти е, опитай да си  повтаряш и да си повярваш, че всичко ще се нареди, че ще срещнеш правилните хора, които ще ти помогнат.Понякога от страх и отчаяние виждаме нещата безнадеждни, а се оказва много често, че не е точно така.

Опасявам се, че не е там проблемът. Не мога да кажа на черното бяло и да игнорирам напълно реалното състояние на нещата. Ако бях реалист, а не такъв оптимист, какъвто съм все още сега нямаше да съм в толкова тежко състояние. Съжалявам, реалността понякога е по-лоша от всяка програма и сценарий. Нищо не мога да направя за да звучи истината по-малко страшна, без да й изменя. Освен това е нечовешко в това положение да се залъгвам. Мога да се надявам тайно и по малко, без дори да знам, но да се залъгвам открито не.
Благодаря ви. Одобрявам идеята ти, Пит. Hug

# 694
Момичета, нека днес да се помолим всички в 20:00 за здравето и вярата на Петя, всеки както му идва отвътре. Hug

# 695
  • Варна
Момичета, нека днес да се помолим всички в 20:00 за здравето и вярата на Петя, всеки както му идва отвътре. Hug
Включвам се

# 696
  • на Мелмак
И аз

# 697
Благодаря ви! Утре ще го направим пак, надявам се да се включат повече четящи!
Петенце, силно се надявам да се почувстваш по-добре и да се чувстваш все по-добре!!

# 698
Благодаря ви. Ще бъде най-нужно според мен утре в 3, когато трябва да ме приемат без чакане, да са добре настроени и да съм в кондиция да обясня сложното си положение без да предизвикам търпението им. Освен това се притеснявам за пътуването. Тръгваме в 1.30 и ще съм на матраци отзад в колата без колани. Дано минем между капките и да се запазя без повреди. Треперя при мисълта, защото предния път на задната седалка не ми се отрази добре, а бях по-добре от сега. Моля за предложение какво може да сложим на скенера, за да не е толкова кораво, защото вече имам травма от такова изследване. Мисля за възглавница задължително, но трябва нещо и за гърба. Нищо не мога да измисля, а не искам да ги затормозявам тях. Ще нося и олекотения си юрган и Топ 164 на 190,който може да се сгъва всякак, но май не стават. Извинявам се, ако въпроса звучи глупаво. Confused

Момичета, само да кажа, че имам вяра - и в Бог, и в себе си, и в докторите, и в помощта на хората след вашата подкрепа. Просто се старая да съм реалист, крайно време е. Това не значи пораженец и приспособленец. Имам дух, не се притеснявайте, но и той се изчерпва, никой не е безкрайно силен.
Веднъж на тест още като дете ми се падна, че жизнената ми енергия и творческия ми потенциал са неизчерпаеми. Доскоро го вярвах, но вече няма как да си помогна само с това. Молете се за мен, дори и да не сте вярващи и знайте, че и вие сте в сърцето ми и една от малкото ми истински опори в момента. Hug

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 21:45 от Петенце Цветенце

# 699
Ще се молим за теб и днес в 3 ще се помоля всичко да е наред.Успех

# 700
Петенце, ще се помоля за теб днес през деня. Предполагам часа за груповата молитва да остане в 8 вечерта, за да може всеки да се е прибрал и да отдели време. Не знам какво да те посъветвам по въпроса, но дано лекарите и сестрите да се погрижат затова. Flowers Four Leaf CloverNature Sun With FaceFlowers Four Leaf Clover

# 701
Благодаря ви. Ще опитам да поспя, че през нощта не можах много ще пиша при първа възможност.

# 702
  • София
Изпуснала съм снощи, но днес наистина ще се включа в общата молитва. Петенце, чудеса винаги се случват, но трябва силна вяра.

# 703
Присъединявам се към общата молитва довечера.
Петенце, кураж и вяра!

# 704
Петенце, кураж и вяра и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт