Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава 'СКО'?
Какво е „празен курс“ на Луната и какво означава?
Какво мислите за медитацията и визуализацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава 'СКО'?
СКО или системата на кондензиран опит е колекция от енергийни причини, натрупани в тялото поради негативен опит в определена област. Това може да създаде пречки в живота и да повлияе на нагласите. Радиестезично можем да потърсим какво пречи на здравето, реализацията, личния живот и СКО присъства като една от дълбоките причини.
-
Какво е „празен курс“ на Луната и какво означава?
-
Какво мислите за медитацията и визуализацията?
Медитацията и визуализацията са интересни техники с многостранни възможности. Въпреки това, важно е да се има предвид потенциалът за подсъзнателно внушение, когато се практикуват в необичайни състояния. По-безопасно и полезно е хората да медитират сами или да се доверяват на опитен и добронамерен познавач, вместо безразборно да слушат различни неща, без ясно разбиране за тяхното въздействие.
-
Какво представлява 'СКО' и какви са неговите ефекти?
-
Какви методи могат да помогнат за преодоляване на блокажите, които пречат на поддържането на романтични връзки?

Повече нищо няма да кажа. Ако ме питате ще казвам молете се за мен да ми е леко и с по-малко болки и толкова.