Минималистичен начин на живот

• 558 787
  • 12 091
  •   1
Отговори
# 4 875
И аз ползвам четка, купих я от Икея, много удобно, където се налага тръквам и слагам в миялната...!

# 4 876
  • Mediterraneo
Ето за пералнята и бойлера на терасата, дето ги говорихме вчера

Скрит текст:

# 4 877
И не ги вали?
Не знам, аз една завеса на телескопичен корниз поне бих сложила, чак страх ме хваща като ги гледам.

# 4 878
Може ли да споделите кои точно модели четки са най-удобни за тази цел?  Много ми хареса идеята и мисля да пробвам.

# 4 879
  • Mediterraneo
И не ги вали?
Не знам, аз една завеса на телескопичен корниз поне бих сложила, чак страх ме хваща като ги гледам.

Реално при нас вали десетина дни годишно Simple Smile

# 4 880
Може ли да споделите кои точно модели четки са най-удобни за тази цел?  Много ми хареса идеята и мисля да пробвам.
https://www.ikea.bg/products/cookware/dishwashing-accessories/an … tsvetove/20233961
Обърни внимание на цената... Wink имам я 3 години, не е мръднала!

# 4 881
А този тип, които са леко разкекерчени, не пръскат ли като се изчетква, ако например има сосче от салата? Blush
Иначе цената е супер.

# 4 882
А този тип, които са леко разкекерчени, не пръскат ли като се изчетква, ако например има сосче от салата? Blush
Иначе цената е супер.
Нищо не пръска, харесах я при едни познати в Стокхолм ...

# 4 883
Аз отначало плакнех и пъхах в съдомиялната. После ми писна и ги слагам директно. Няма разлика или проблеми.

# 4 884
На мен точно такива уж спомагателни работи като предварителното плакнене в случая ми изглеждат много досадни и отнемащи време. Или пък приказки от типа "за колко се реже една салата". Бързо се реже салатата, ама бавно се мият продуктите за нея. А в моя минимализъм важна роля играе мързелът ми.

# 4 885
А в моя минимализъм важна роля играе мързелът ми.
Това беше добро Joy
Кой беше писал тук, че си мие айсберга в съдомиялната?

# 4 886
А в моя минимализъм важна роля играе мързелът ми.
Това беше добро Joy
Кой беше писал тук, че си мие айсберга в съдомиялната?
Ха, ха и в моя...!

# 4 887
  • Варна
Хора, аз обичам да мия чинии. Наистина. Ако щете не ми вярвайте, но е факт. Тави и засъхнали тенджери - не, но чаши, чинии и прибори след хранене мия с удоволствие и ми е някак успокояващо. И това продължавам да го твърдя след 4 години барманстване, за които съм измила повече чаши, от колкото някои хора ще измият за целия си живот.
Но въпреки че ми е приятно, бих си купила миялна за нов дом с място. Наясно съм с предимствата й - че пести време и най-вече вода. И то в пъти. Минималистично е да се пестят ресурси. Simple Smile

# 4 888
Аз ти вярвам, защото подсъзнателно явно си търся хора, които обичат да мият чинии, а аз мразя и се допълваме хаха Simple Smile)  за това вярвам, че има хора, които ги успокоява това или просто не им е неприятно, а даже приятно
Имам съдомиалня, но не се ползва хаха

# 4 889
  • София
Не свикнах с миялната и това е. Мъжа ми е влюбен в нея. Не и аз. По същество си е прибиране на мръсни чинии в шкаф. И за какво? Плакна и прибирам вътре. Че аз като изплакна и още две движения и ще измия дето има дума. Имам ножове, черпаци които си ги мия, нямам 20 ножа, че за всяко рязане да слагам в миялната. Та едно мия, друго вътре. Абе, бих си измила и толкоз.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 21:01 от Wooden Cuckoo Clocks

Общи условия

Активация на акаунт