Лечение с протеолитични системни ензими (6-та тема)

• 110 954
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Vip,аз не мога да кажа, защото често не мога да докарам три приема, но като вземах разреждащо кръвта след Ковида, цикълът ми се скъси, което за мен е плюс, защото е много дълъг. Ензимите нали имат също леко кръворазреждащо действие и може да съдействат за по-бързо излющване и изтичане. Само предполагам.

# 436
  • Бургас
А от към обилност има ли увеличение? Иначе под скъсяване имате предвид,че става по-малко дни, а не че идва по начесто, нали?

# 437
Аз пия вечер преди лягане. Минали са два часа след вечерята и цяла нощ спа, но се чудя дали не е по-добре да се пият час преди хранене. Все пак да обработят храната.  Пия и сутрин като стана, но се чудя дали е по-добр да пия и на обяд. Вие около всяко хранене ли пиете?

# 438
Галчудо - да, като дни се скъсява, но забелязвам и като сила на кръвотечение.
Всъщност говоря за сегашния ми - първите 2 дни има по-силно/нормално течения, на третия ден беше мноогоо слабо, 4-ти ден почти нищо - карам на ежедневние 3ти и 4ти ден. От това съдя, че ще и приключи по-рано. Обиквено ми е  по 7-дни (да не кажа, че и в 8ми имам зацапване), като първите поне 4 си върви нормално. Така никога не е било. Ще се проследя и занапред, може пък този месец да е някакво изключение.

elitsa_b, като ги вземаш близо до храна, те работят като храносмилателни, а нали идеята е да работят като протеолетични, т.е. да се приемат по-далеч от храна.
И аз пия сутрин малко след като стана и преди кафето (гледам да е около 8 ч.) и вечер преди да легна, като са минали 2 часа от вечерята (гледам към 00:00, когато ми е възможно да не съм легнала до тогава). За да е перфектен приема, вторият ми трябва да е около 16:00 ч., т.е. да са точно през 8 часа. Старая се да ги спазвам, но много често огладнявам към 15 или пък непосредствено след като съм ги приела - към 16:30 Grin Затова и преди ден-два попитах какво прилапвате като пригладнеете.  Та, аз лично опитвам да ги пия по максилно правилния начин. Вечер, ако ми се приспи по-рано, просто ги приемам по-рано и това е.
Та, Елица, гледай да ги направиш 3 приема, за да имат пълния ефект.

# 439
А по колко капсули пиете?
Аз пия от показаните на първа страница по 1 от всеки ензим три пъти на ден.
Дано и при мен подействат за скъсяване на дните от цикъла.

# 440
Здравейте, не успявам засега да изчета всички теми, стигнах до средата на 3-та и ще продължа до края. Но нямам вече търпение да почна лечение и затова ще попитам дали може да се пие заедно с антидепресанти? Също така имам миома и стенозиращ теносиновит на палеца. Би ли имало положителен ефект и върху тях?
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 22:57 от Паци

# 441
Аз пия вечер преди лягане. Минали са два часа след вечерята и цяла нощ спа, но се чудя дали не е по-добре да се пият час преди хранене. Все пак да обработят храната. Пия и сутрин като стана, но се чудя дали е по-добр да пия и на обяд. Вие около всяко хранене ли пиете?
Извинявай, ама ти най-важното не си разбрала. Какво си чела и разбрала не те знам. Цитат от автора от първата тема:
Цитат
Още преди 40-50 години на някои зевзеци им дошла идеята да проверят, какво ще стане ако се изпият допълнителните храносмилателни ензими на гладно. Без храна. Далеч от обеда, далеч от вечерята...

И тук се случва сензацията! Ензимите проникват непроменени в кръвния серум и започват да "разчистват" целия организъм. От какво? от чужди протеини, от отлагания от нежива тъкан, от възпалена тъкан и отоци, от фиброзни образувания...

Какво означава това?

Почистване (на место) кръвоносните съдове от фибрин, който прави кръвта на желе и изисква много по-високо налягане за да се движи по вените.(Това нормално става в черния дроб, но за целта фибринът трябва да стигне до там)

Почистване на редица органи от отлагания на фибрин, който няма никакви шансове да стигне до черния дроб. Тук трябва да посочим и най-характерния мъжки орган, който задръстен с фибрин, няма шанс да поеме достатъчно количество кръв, въпреки всичката виагра и трибестан на света.

Оголване на евентуални тумори, които с цел самозащита се покриват със слой фибрин, зе да не бъдат атакувани от защитите сили на организма.

Разграждане е асимилиране на всички сраствания възникнали вследствие инфекциозни процеси при хирургически интервенции, наранявания или раждане! (Ако знаете колко пъти съм чувал:"Ох, не така, че ме боли." А не става въпрос за някаква перверзия...)

Разграждане и втечняване на отлагания в алвеолите на белия дроб, в резултат на прах, тютюнев дим (абе, в резултат на дишане!), на сраствания в резултат на прекарани пневмонии.

Постепенно отмиване на задръствания на артериите  от атеросклеротични отлагания и обръщане хода на сърдечно съдовите болести (нищо работа!) Оттук - предпазване от инфаркти и инсулти, тромбфлебити и разширени вени.

Разтваряне тъканта на протрузирали гръбначни дискове (дискова херния) и възпалена такава.
Резултат - бързо премахване на паралзращата болка в кръста!  

Рязко намаляване на броя на т.н. "Циркулиращи имунни комплекси" - главната причина за увреждането, възпалението и болката в ставите при всички форми на артрит.(дано крайно консервативната общност на засегнатите от тази болест, този път да забележи възможността!)

Унищожаване на чужди на организма протеини (микроорганизми), защитаващи се на повърхността със защитна обвивка.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 13:51 от milanda

# 442
  • софия
във фб групата съобщиха, че изглежда има някакъв проблем в аптеките в бг със серапептазата - спрени доставки, поради директива на ес. не се задълбочих да чета, но споделям - който може да се запаси.

# 443
Май наистина не може да се намери в БГ. Изобщо ли няма да я внасят повече? Ако е така, много лошо Sob
А някой дали знае може ли да се жабури за болно гърло със Серрапептазата на д-р Бест, в която пише, че съдържа калций? Защото във форума чета, че са ползвали за тази цел слабата серрапептаза от 40 000 SPU, но в нея не пише да има калций, а аз намирам такава с калций, пак на Бест, и пак 40 000 SPU.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 23:02 от Паци

# 444
Аз съм правил гаргара със силната и със слабата серапептаза. Не знам слабата на коя марка беше. Силната е на source naturals. Според мен калцият не пречи.

# 445
Аз съм правил гаргара със силната и със слабата серапептаза. Не знам слабата на коя марка беше. Силната е на source naturals. Според мен калцият не пречи.
Аз се притеснявам от калция да не се натрупва в кръвта, иначе нямам против да си взема такава серрапептаза.

# 446
Здравейте!

Извинявам се предварително за това, че "прескачам" всички коментари и теми, но вече от четене и проучване на здравословни проблеми буквално изпадам в паник атаки, които ме съсипват и държат с часове.
От година и нещо страдам от здравословни проблеми, които сам, въпреки многото изследвания и лежане по болници съм си открил със стотици часове четене и проучване.

Та директно ако е възможно да попитам - надявам се и искренно искам след време да прочета всички коментари и теми, но засега просто не мога и директно ще действам.

Имам сраствания в коремната кухина. Опериран съм от апендицит март месец тази година. По време на операцията са ми отрязали и 3 чревни срастъка. Единия е бил до сигмовидното черво (даже сигмата се преплитала около него), другия е слепвал дебелото черво с далака (както е в момента, това е адско) и сега за десерт на мястото на махнатия апендикс имам и там сраствания. С две думи, в коремната кухина е "лепкава каша". Едвам дишам, чревната непроходимост се влошава с всеки изминал ден, въпреки че съм веган, пия достатъчно вода, приемам всякакви добавки и пробиотици и се друсам с разхлабителни. Аз гния от вътре буквално, не само в червата, но в цялата коремна кухина. Психически също се влошавам, защото нали червата/корема и флората там са директно свързани с психиката (това всички го знаем).

Нещата се влошават, все повече ми опъва, като че ли стават повече нишките. Нали на една отрязана - две нови (така съм чувал). Не мога да се храня, абе ад.

Ще си купя задължително тези ензими, за които пише в темата, искам просто да попитам дали някой от тук е минал през моя път и дали е получил облекчение с помощта на тези добавки. И ако имате съвети какво друго мога да направя, за да си помогна в случая? Гладолечение ли, антипаразитна програма ли?

Супер благодарен ще съм за всякакви коментари и съвети и след като ги получа и почна да ги пия ще пускам коментари дали работят или не. Благодаря!

Освен ензимите, които е добре да пиеш, срещу фиброзни образувания и страствания много помага вит. Е, но Токотриенолът - https://biomall.bg/best-tocotrienols-vitamin-e-kapsuli-doctors-best-cena. Дозировка - 300 мг може и два до три пъти на ден. Но без Токоферол, защото забавя ефективността на Токотриенола. Струва си да пробваш, защото на първо време може поне да спре по-нататъшни сраствания. Някъде може да го има по-евтин, просто ти дадох този линк за ориентация. Хора, които са го прилагали и външно върху белези и хирургически шевове твърдят, че доста ги заличава. Успех!

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 15:10 от Паци

# 447
А някой дали е успял да премахне пост ковидни фиброзни изменения?

# 448
Хора, които са го прилагали и външно върху белези и хирургически шевове твърдят, че доста ги заличава. Успех!

За стари белези върши ли работа?

# 449
Би трябвало, но ще са нужни месеци. Има мазила съдържащи вит. Е, които се ползват с такава цел. На английски има доста материали - ето под този продукт например има чудесни отзиви - https://www.amazon.com/Bio-Oil-200ml-Multiuse-Skincare-6-7oz/dp/ … AREGVUM&psc=1
Като стана дума за белези също така помага MSM в големи дози - 4000-12000 мг. Много е вероятно да помогне и на zafirov с неговия проблем, според мен си струва опита. Естествено в неговия случай за вътрешен прием, не за мазане.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 15:00 от Паци

Общи условия

Активация на акаунт