Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 473
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!
 Честито Благовещение! Нека всяка от нас получи желаната блага вест!
Имам един въпрос. На 17 март бях на фоликуметрия и видяхме, че фоликула се е спукал! Доктора каза след 10 дни да си направя тест, но аз го направих днес, защото бях нетърпелива! Беше отрицателен, според вас има ли смисъл да правя още един след 2 дни?
П.С. на 12 март фоликула беше 23 мм, значи би трябвало да се е спукал на 12 март или на 13 март.

# 196
Честито Благовещение,момичета! Пожелавам блага вест за така жадуваната рожба да
влезе във всеки дом!
Цветенце,аз бих направила тест и утре , и в другиден,и... Докато не ти дойде М шанс има.Стискам палци.

# 197
Честито Благовещение, момичета! Нека скоро всички да приемем в домовете си благата вест, за която мечтаем 😊

Относно възрастта ни и забременяването... фактор е, но не основен. Аз имам познати, които забременяха на 42 без затруднения. Когато е писано да стане- става, колкото и изтъркано  да звучи.
Но имаме време да сбъднем мечтата си, нека вярваме, не е невъзможно 😍

И аз съм една такава - забременях на 40 и живот и здраве ще родя на 41. Имах един аборт преди това, след кухо яйце, но не съм имала проблеми със забременяването! Успех желая на всички и имайте вяра, надежда и много любов скоро да получите благата вест! 💗💗💗

# 198
Тази нощ сънувах пълна кошница с много красиви пъдпъдъчи яйца. Приятели ме попитаха какво става с тях и да ги погледна, че не били само за украса... видях, че много от пилетата са се опитвали да излязат, но само са стигнали до спукани черупки... имаше едно две разтекли се яйца. Взех едно пукнато яйце, отворих го и вътре имаше едно мокро пиле, размърда се, бързо му изсъхна перушината и полетя - беше прекрасно жълто пиле, което ми кацна (ми се качи Simple Smile)) на главата Simple Smile)
Този сън е за всички ни, които малко сме се отнесли във времето, но скоро всичко ще е наред! Честито Благовещение!

# 199
Честито Благовещение,момичета! Пожелавам блага вест за така жадуваната рожба да
влезе във всеки дом!
Цветенце,аз бих направила тест и утре , и в другиден,и... Докато не ти дойде М шанс има.Стискам палци.

Много благодаря , didka-moni! Ще те послушам, дано видя мечтаните 2 чертички! Heart

# 200
  • На остров
Аз мисля, че говорим за различни неща.
Има жени, които забременяват лесно и веднага и на 40 и на 45. Те не стигат до теми за бебеправене и не се борят за да видят заветните две черти, да износят и родят детенце.
Но има и жени като повечето в тази тема, които се борят и надяват и копнеят.
Когато една жена е под 35 може да се мисли за помощ и консултации при активни опити над 1 г.
Когато става въпрос за над 35, след шест месеца активни опити е нужно да се консултира двойката.
И не винаги има обяснение защо не се получава. Когато активно и силно се желае дете и годините стават все повече над 40 и все още не се получава асисистирано или не донорската яйцеклетка или сперма е добър вариант.
Гаранции и там няма, но шанса е в пъти по голям.
Тази седмица е Великден при нас Simple Smile

# 201
Уанче, Л как ще го възпитавате, като протестант ли?

# 202
  • На остров
Да, ние и двамата не сме религиозни, но харесваме църквата тук. Много е отворена и земна.
Протестанското му възпитание ще се изчерпа с кръщенето, което беше като беше бебе и конформация един ден.

# 203
Охххх... Сега Ц е с надути лимфни възли на вратлето вдясно,един вляво и от двете страни на слабините.Утре ще му вземат кръв.Гърлото и гърдичките са добре,няма температура.Има едно движение(не прилича на тик) -повдига дясното рамо и опира главичката в него. Отделно,преди време го одра улична котка.Забравих да кажа на педиатърката.Ще помоля ЛЛ да пусне изследвания и за токсоплазма. Мисля си,може ли да е нещо от ушенцето? Досега не е боледувал,та се надявам,че са надути,защото е слабичък.
Имате ли идея какви допълнителни изследвания да му направя?

# 204
  • На остров
Дидка нямам идея, според мен не прави на своя глава ами се консултирай с лекари.

# 205
Охххх... Сега Ц е с надути лимфни възли на вратлето вдясно,един вляво и от двете страни на слабините.Утре ще му вземат кръв.Гърлото и гърдичките са добре,няма температура.Има едно движение(не прилича на тик) -повдига дясното рамо и опира главичката в него. Отделно,преди време го одра улична котка.Забравих да кажа на педиатърката.Ще помоля ЛЛ да пусне изследвания и за токсоплазма. Мисля си,може ли да е нещо от ушенцето? Досега не е боледувал,та се надявам,че са надути,защото е слабичък.
Имате ли идея какви допълнителни изследвания да му направя?

И аз си помислих за ушите? Не ги ли погледна доктора?

# 206
  • гр.София
Диде, а той болен ли е в момента? Защо днес не са взели кръв?
Някои вируси удрят в лимфните възли. А за тоя тик ако е от ушенцето можеш да разбереш дали го боли, като натиснеш ушната мида( ох така ли се казва това) и отпуснеш рязко. А може и да има ушна кал, която да го дразни.

# 207
Благодаря,момичета!
Две в едно,иска ми се да минем с едно боцкане.Ще пуснем диференциална кръвна картина по препоръка на педиатърката.
Мимка,нямаше ушна кал,направи някаква крива физиономия като го натиснах по ушето,но нито се дръпна,нито плака.
За 4 седмици е преглеждан няколко пъти -заради ваксината за Морбили и заради подутия венец.Чисто гърло и гърди.Имаше хрема и кашлица,един ден температура,но като избиха 4 зъбчета последните 2 седмици кашля и се сополиви 2-3 пъти на ден.
Никой нищо не спомена за зъбките и възлите,освен зъболекаря.
Благодаря ви,че ме изтърпяхте да помрънкам.Гуш!

# 208
Излязоха част от резултатите на Ц. Намерих реф ст-ти за деца в други сайтове.Струват ми се добре.Дано и педиатърката утре да потвърди.

Вие как сте момичета?
Мистик,къде изчезна?

# 209
  • Пловдив
Тук съм...проста няма нищо за казване.
Дано всичко е наред с вас!!!

Общи условия

Активация на акаунт