Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 461
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
Браво на децата! Дано им хареса при мама и на 24ти да ни зарадваш с положителен тест!

# 526
  • В градината...
Иначе,  супер си!
При нашето последно инвитро се оплоди 1 яйцеклетка. На другия ден ни изненадаха, че и втората се е оплодила. В клиниката я нарекоха Феникс. Няма да се учудя, ако това е борбената и упорита Ида. Така че качеството понякога лъже.

# 527
  • София
Келми в клиника Карл фон Линее, Упсала, Швеция. Ние само тази клиника сме ползвали и всичките ни опити са там.
Изтървала съм, че не сте в България. Продължавам да стискам палци!

# 528
  • София/Севлиево
Бaвничко съм се зaпътилa към вас. След мaлко повече от месец ще стaнa нa 35,с повечето се знaем от темите в проблемното зaбременявaне.Не съм се откaзaлa все още от идеята зa второ дете, дaно я осъществя скоро(минaлия месец бях в подготовка зa ЗЕТ, но я кaнселирaхме и този месец ще се пробвaм пак).
Две в 1,нa 24.06. е роден синът ми, нa тaзи дaтa преди 2 години видях положителен тест-бременност с 3-знaци, която зa съжaление не успя дa стигне до крaй. Обaче съм сигурнa, че при теб нещaтa ще се рaзвият по нaй-добрия възможен нaчин.

# 529
  • На остров
Елислава добре дошла ! Дано си права и една приятелка е родена тогава и тя ми каза, че е щастлива дата !
Дано сте прави.
Все още не съм почнала с тестовете Wink
Обещах на сестра ми поне седмица да издържа Simple Smile .
Елислава пожелавам успех и скоро да се похвалиш !

# 530
Елислава, и аз те помня, късмет 🤗

# 531
Днес направих тест... 0.1
В момента си мисля, че няма да стъпя в клиниката по-рано от октомври месец...
Слънчево и много усмихнато лято, момичета!

# 532
  • На остров
Лебед съжалявам, пожелавам чудесно лято и на теб и да не ти се налага да стъпваш хич.
Момиче оф три чакаме новини !
Монтал как вървят при теб нещата ?
Дидка какво става с теб намери ли си работа ?
Полар Беър вие как решихте да процедирате ?
Мария представям си те на морето с коктейл в рък, пиши как сте ?
Перу как вървят децата ?

# 533
Лебед,съжалявам за резултата.
Моето ЧХГ на 10-и ден след предполагаемата Ову беше 0. На следващия ден ми дойде.Последните две изследвания на хормоните показват и ПКЯ.
Две в едно,работа намерих,но пък нашите не се съгласиха да гледат Ц,докато станат изследванията за ясла.И,се върнах на първия вариант за магазина за колбаси.Собственичката се надява до две седмици да отвори.Тъкмо да стане и моя Васерман.Ти как си? Не направи ли някоя тестче?
Мистик,ти не си се отказала,нали?
Амини,Перу,как са малките юначета?
Мам,вие сигурно се подготвяте усилено?
Момичета,знаете ли нещо за ПКЯ? Или някоя тема във форума? Чудя се какво да започна-О.К. или дуфастон.Трима АГ-та са на различни мнения.Клоня към О.К. за три месеца.На този етап нямаме възможност за започване на процедура.
Прегръдки!

# 534
Дидка, добре са децата, но напоследък все залепени за мен. Очаквах, че яслата ще оправи нещата, а то сякаш по-зле стана.
Лебед, съжалявам за резултата 🤗

# 535
  • На остров
Дидка важното е да работиш, не знам аз не съм фен на самоле1ение особено с такива неща. Дуфастон е прогестерон и той е за подпомагане след евентуална овулация. ПКЯ означава, че имаш нередовна овулация с две думи. Има много теми и в форума и в нета.

Днес ми е 10 ден след трнасфера и не съм правила тест, вчерашният беше отрицателен.

# 536
  • Пловдив
Привет!  Peace
Дидка...оня ден пуснах 3 хормона,уж са в ред.АМХ-то щях да пусна и не съм отишла...въпреки,че той няма как да се повиши,ама...направо съм се отказала аз.

# 537
  • В градината...
Уанче, таман щях да питам колко теста си направила вече. Ама ти май беше с 2-дневни ембриони?
Ако е така, вчера е било рано.

Дидка, самолечение в тези неща - нееее.
Децата са добре, сега ходим на една хомеопатка, която Дарето ми препоръча, да видим. Обеща да лекува и поведенческите проблеми с И. Абе много реве и крещи все още. Ляга да пси и рев от инат, сутрин става и пак. Все нещо иска, ама с един провлачен рев, дето да ти надуе главата от сутринта и да си неадекватен. Кога ще се успокои това дете, не мирясва. Аз все психолози търся.

# 538
  • Пловдив
А Ясен как е?Заякна ли?

# 539
Дидка, ПКЯ означава поликистозни яйчници като диагноза. Може да се предприеме лечение с контрацептив, метфоргама, ако е свързано и с инсулинова резистентност, както в повечето случаи или лапароскопия на ячниците.
Две в едно, стиснати палчета, не бързай с тестовете, има време.
Перу, Ида в градината как е? Ходи ли? Да не би рева да е свързан с проблеми оттам?

Общи условия

Активация на акаунт