Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 479
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Тук съм...проста няма нищо за казване.
Дано всичко е наред с вас!!!
и при мен така, даже по-лошо, мисля че имам Луф синдром. Последните пъти при лекаря се оказа, че не се пукат Ф, а се свиват обратно, тоест нарастват, ние си мислим, че ще има О, а те се свиват. Това го проследихме този месец, Ц си дойде и пак всичко отначало. Следващите месеци ще следим нещата на ехограф и не знам. Зачетох се в темата за Фонда, иска ми се да пробвам, но май ще трябва много неща да се направят преди това, много ме отчайва това чакане и мотаене Sad(( Моля се на Господ Чудото отново да ми се случи естествено, да ми се даде още един шанс
затова не пиша, но редовно ви чета. И в другите теми за Б също, нямам какво хубаво да кажа и ще трябва само да се оплаквам Simple Smile, затова не искам да ви натоварвам, мисля ви, пишете Simple Smile))

# 211
  • Пловдив
Дрийм,действай! Времето и без това си върви...

# 212
Дрийм,нали затова сме се събрали тук.Да споделяме ,да се изслушваме и да си помагаме.
Аз също съм с ЛУФ синдром.Високи нива на някои хормони,други пък бяха ниски.  ЛУФ се доказва с минимум 3 м проследяване. Казвали са ми,че може и да имам 1 Ову  за година. Засичала съм повече. По съвет на Мимчето пих Q 10 и пчелно млечеце с жен шен.ЛЛ настоя първо да вдигнем стойността на вит Д. Ходех на църква,покланях се на чудотворни икони,Ицо даваше обети. Получи се. Забременях,много пъти прокървявах,лежах в болница,пиех много лекарства и успях да родя живо и здраво дете. Сега постя.Надявам се и се моля за второ.
Мистик е права.Времето ни притиска. Споделяй,питай,чети. Тук сме с различни проблеми.От всяко момиче можеш да научиш нещо ново и полезно.

# 213
Дами, простете за нахлуването. Чудя се дали е възможно при няколко положителни тестове за о. тялото да среща трудности при освобождаване на яйцеклетката и практически да овулира пет дни по-късно или дори седмица?
Ден 32, 2 дни закъснение, отрицателен тест тази вечер ( защото се побърквам, затова го правех вечерта), голямо дете, на 17, хормони - в норма, спермограма - отлична, но не ми се случва. Sad
Пазих диета, от два дни съм я спряла....
Наистина дълбоко вярвам, че ще ми се случи чудо!

# 214
Моля се за Чудо за теб, Елизабет и за всички други момичета! Изпращам ви моите бремелански мисли и пожелания от сърце! 💗💗💗

# 215
  • На остров
Diska не ми дава да увелича картинката през телефона и не мога да видя.
Елизабет пожелавам успех и на теб и на аДрийм и Полар и на Мистик и Дидка и на всички чакащи !

Щом няма МЦ има надежда.
Иначе на въпроса защо не става и аз нямам отговор, много съм го мислила но няма смислено обяснение.

# 216
Пиша в друга подобна група, английско говорящи са. Една африканка, на 44+ твърди това. Бременна е. Тя опитваше от първия + овулаторен  тест, през ден за десет дни след нея, а не както аз в предполагаемия фертилен прозорец.
Момичета, стоплихте ми сърцето, благодаря много! ММ ме подпитва, но не е в течение.
Говорили сме за инвитро, но негов здравословен проблем ни спря.
Нямате представа как НЕ искам лелята да идва и да има бебе!

# 217
  • На остров
Елизабет, афринканкте са друга бира както се казва. Те са много плодовите от рано и за дълго, там са и най много близнаци нормално заченати.
Не знам на колко години си, но инвитрото не е толкова страшно колкото звучи.
За първо детенце ли опитвате ?
Мом не остана при теб скоро ще се гушкате. Не сподели как реагираха посветените.

Тук днес е почти почивен и после е Великден, чак във вторник е работен ден.

# 218
  • В градината...
Да, и аз разбрах, чакам едни клиенти  в Германия да ми заверят при консула пълномощно, но явно чак във вторник ще е.
Елизабет, на колко години си, както попита Уанчето? Надежда винаги има, но за съжаление безнадеждието е в повече. И то, пак съм убедена, е до многото мислене, но не можем да избягаме от това и попадаме в омагьосан кръг. За мен това е единственото смислено обяснение.
Имам позната на 41. 20 години се бориха за дете, в резултат на инвитро и много мъки роди преди няколко години. С много тежки съпровождащи проблеми. Е, сега е бременна.

# 219
  • гр.София
Дидее, не е ясна снимката. Но това последното в червено тромбоцитите ли са, много са завишени! Може да се получи такъв резултат и ако детето не е пило дълго време вода преди изследването. Лекарката какво каза? Качи по-ясна снимка ако можеш.
Елизабет, дори и да има нещо, което да кара О да се случва по-късно, след като си я засякла с тест, е проблем. Нещо значи не е наред. Иначе дори при доказана О, вероятността за забремвняване не е 100%. Просто това е един сложен процес, в допълнение с годините си трябва време. Ако всичко ви е наред ще стане. От кога опитвате?
Дрийм, ако наистина фоликулите се свиват, с някакви добавки може би ще оправиш тоя проблем. Виж и тоя месец дали ще е така, открит проблем е наполовина решен проблем Wink
Аз незнам дали въобще имах О този месец. Това кървене продължи почти 15дни. Почнах да правя тестове дори в последния ден, в който още имах някакво зацапване. Още нямам +тест за О. Май и няма да правя повече.
Аг каза че всичко е наред. Матката е спокойна, няма някакви особенности. Влагалището каза че и се струва зачервено. Нямам гъбички, но ми изписа някакви глобули за влагалищната среда. Другата седмица ще пусна МБ и хламидии за всеки случай.

# 220
  • Пловдив
Аз пак отлагам...тоя път заради поч.дни по Великден!
Така се бях настроила...Cry омръзна ми!
Ни хормони пуснах,ни нищо..пак ще изтече давността и пари на вятъра....чакам сега за преглед.

# 221
Офф Мистик, пак ли, голяма каръщина...

# 222
  • Пловдив
мх...питаш ли ме... Confused
Сега новият план е от 1ви да пия Ясмин за 10дни и после пак на 2ри ден да стартираме...Т.е. ще съкратим цикъла и ще е към края на април пункция...ако стигнем до там,де.Ако продължи каръщината най-много да цъфне пак нещо в МБ и въобще да не не стигнем до старт.

# 223
мх...питаш ли ме... Confused
Сега новият план е от 1ви да пия Ясмин за 10дни и после пак на 2ри ден да стартираме...Т.е. ще съкратим цикъла и ще е към края на април пункция...ако стигнем до там,де.Ако продължи каръщината най-много да цъфне пак нещо в МБ и въобще да не не стигнем до старт.
Мистик, каква пункция? Може да съм пропуснала, но за инвитро ли говориш?
Мария, аз да оправя проблема е добре, но не знам дали е точно това, още повече не мога да намеря свестен лекар. Пък и при мен се получава да проследим Ф по Великден, а лекарите почиват и този месец отиде Sad

# 224
  • Пловдив
Да,за ин витро.

Общи условия

Активация на акаунт