Боя за коса - Blond43 - Клуб на блондинките

• 99 250
  • 825
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, бях писала, че съм с руса коса, доста светла, но на места имам жълти оттенъци и малко по - тъмни корени. Опитвала съм матиращи шампоани и жълтото си стои. Някоя от вас ползвала ли е боите на Selective Professional COLOREVO/става въпрос коректно за номер 1001 и 1011/. Какъв цвят се получава и какъв оксидант трябва да си закупя към боята. Може и да ме насочите към други бои. Благодаря

# 661
И аз последния път сгафих. 12.61 се водеше лилаво пепелно. Боята 3D *ДЕЛУКС май. Станах четири пръста розово медна. Кошмар. Оправих с Алфапарф 10.1. Добре че имах резерви

# 662
И аз сгафих. Бях станала много светла и реших да сложа малко цвят с безамонячна ММ Бюти, цвят средно русо. Да, ама не! Измих на петата минута, защото видях, че става много тъмно. Няма нищо общо с тъмно рус, ако бях стояла 30 минути не знам какво кафяво щеше да стане. Сега ще правя ударно маски със затопляне, дано падне боята. Много грозен цвят.

# 663
  • BG-DE
Брей, явно е някакъв неподходящ за боя период, защото и мен онзи ден фризьорката ми ме направи на идиот  Mr. Green Боядисваше ме както всеки път с 11.11 на Алфапарф и сложи някакъв нов окислител против жълти оттенъци в тъмно лилав цвят следствие на което коренът беше ОК но където извън него беше мацнала стана синьо лилаво  Sick бях като лилава петниста хиена и вместо да измисли нещо да ме оправи бодро ми каза да си правя маски  #Cussing out, а аз в сряда пътувам и този вид ми беше крайно неприемлив, скарахме се, не и платих, естествено, а отидох в друг салон, където ми "изпраха" косата и сега макар и лимонено жълта поне имам човешки вид  Simple Smile взех си перлен тонер на Престиж, но честно казано, ме е страх да го ползвам и ще си ходя така  Simple Smile

# 664
Здравейте! Наскоро се изрусих(балеаж) и фризьорът ми препоръча шампоана на Fanola no yellow. Въпросът ми е мога ли да го използвам при всяко къпане или се ползва само при пожълтяване на косата?

# 665
  • София
Ползвай го през къпане. Серията на Matrix Brass off е много силна също, маската особено.

# 666
Оххххх. Ужас. Перления тонер няма да изтощи поне. Аз затова избягвам фризьори. С извинение ама предпочитам сама да си правя поразиите по главата. Особено с боята, поне знам какво съм направила. Обаче с подстригването не мога сама, там какви са ми ги сътворявали...

# 667
Имате ли впечалтение от боята на Лореал Excellence Creme номер 01-  би ли изсветлила корен от нито 7-ца

# 668
  • Пловдив
Препоръчайте ми тонираща маска /шампоан, неутрализиращ жълтото, но да не е със син цвят, че да стана зелена ..... Без престиж : Grin

# 669
Препоръчайте ми тонираща маска /шампоан, неутрализиращ жълтото, но да не е със син цвят, че да стана зелена ..... Без престиж : Grin
тонерът на лакме

# 670
Здравейте! Blush

Не съм сигурна дали има подобна тема вече, но бих се радвала ако някой би могъл да помогне със съвет.
Та... косата ми е тъмно кестенява. От около 5 месеца съм с балеаж пепелно руси кичури. Доста се харесвам с тези кичури и бих искала да знам има ли ефикасен продукт с, който мога да си ги поддържам в домашни условия.
Подчертавам ефикасен, понеже съм изпробвала вече няколко, но без никакъв резултат.

Една мацка ми каза, че използва шампоан на Роза Импекс anti-yellow effect... при мен нямаше резултат.
Ползвах още  Ice Blond anti yellownes на Linea Bio, шампоан на Balea за премахване на жълти оттенъци и един спрей на Syoss за премахване на жълти оттенъци.

Ако някой знае качествен продукт който върши работа, ще се радвам да сподели. Simple Smile

# 671
Шампоаните не са добро решение, поста над твоя казва - тонер на лакме, аз съм много доволна от Леганза , както всъщност и много други момичета в темата. Но стоя с него доста, прибавям го в седмичната маслена маска.

# 672
От два месеца си бях взела тонер на Елеа 1 номер, чак днес се престраших да ползвам. На мръсна коса, смесих половината с маска и нанесох като боя. Стоях към час. Много добре се получи според мен. На леганза е по графитено и седи по натрапчиво, а това по естествено. Косата ми беше много жълта. Смятам и в бъдеще да ползвам, не збам само колко измивания ще трае.

# 673
От два месеца си бях взела тонер на Елеа 1 номер, чак днес се престраших да ползвам. На мръсна коса, смесих половината с маска и нанесох като боя. Стоях към час. Много добре се получи според мен. На леганза е по графитено и седи по натрапчиво, а това по естествено. Косата ми беше много жълта. Смятам и в бъдеще да ползвам, не збам само колко измивания ще трае.

Дай линкче да видим как изглежда това нещо, моля!

# 674
Ето го тонера:
https://goo.gl/images/zRRYmK

Снимах си косата но от дежурните бъгове на мобилната версия не мога да кача.

Общи условия

Активация на акаунт