КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 1 /26. 02. - 11. 03. 2018/

• 55 298
  • 886
  •   1
Отговори
# 435
И аз не го знам това.

# 436
Води се адвокат, говори се, че имал тесни връзки с една абревиатура. Гугъл изплюва рази информации, не знам доколко са верни.

# 437
  • Вестерос
Бащата на ГН е един от многото юристи/адвокати на тимаджиите...

# 438
  • тук, на мястото си
Не знам що за адвокат е, но щом с майката позволяват на  дъщеря си  преди да навърши 18 да изглежда така, да се облича така и въобще да прилича на ....... за мен не са читави хора.

# 439
   Следя и темата и предаването.
   Харесаха ми Софка и Иван.Чудя се на акъла на МХ ,какво си мисли,че ще спечели от предаването?
   Приятно ме изненада Златка.Аз не разбирам много от пеене,но ми се струва,че и песента не е особено трудна.

# 440
Как какво ще спечели Маргарита Хранова? Пари, естествено.

# 441
  • София
Аз пък мисля, че не са само парите, а ѝ е и приятно да я дават по телевизията. Истината е, че певците от нейното поколение, ако не се навъртат около такъв тип предавания, никога не ги покават в прайм тайма, не се говори за тях. Пък на много от тях това им липсва и съвсем закономерно, ако им се отдаде възможност, биха се възползвали от малко внимание, глезене, от малко величаене (каквото получава от екипа). Изкарва ги от рутината.

# 442
Щото малко са я давали по телевизията...

# 443
Маргарита Хранова ми е скучна за такъв формат, гласът и пеенето и са безспорни, но нямам желание да я гледам в Капките. И след като е там, наистина е добре да я видим в рокле, хореография и песен като при Гери Никол.

# 444
  • София
Барбарела, ми, да, смятам, че малко са я давали последните години. Сигурна съм, че много деца не я познаваха (на външен вид поне) допреди този ББ, това важи и за другите от миналото. Липсват им старите години. В ББ нищо не показа, сега ще иска да се покаже като глас (нищо, че предаването не е за глас, а за имитации).

Това не означава, че без пари би се съгласила, разбира се, че парите играят основна роля.

П.п. Това си е моето мнение, не държа да се съгласяваш с него.

# 445
           Хонорар ясно,ама надали публиката на 15-30-годишните ще я хареса,че да я заслуша.А и има вероятност да се поизложи малко.Че пее,пее,но в това предаване трябва и още нещо.
       Нямам търпение за .предаване

# 446
Жива и здрава още много години да я дават Flowers Hibiscus

# 447
Барбарела, ми, да, смятам, че малко са я давали последните години. Сигурна съм, че много деца не я познаваха (на външен вид поне) допреди този ББ, това важи и за другите от миналото. Липсват им старите години. В ББ нищо не показа, сега ще иска да се покаже като глас (нищо, че предаването не е за глас, а за имитации).

Това не означава, че без пари би се съгласила, разбира се, че парите играят основна роля.

П.п. Това си е моето мнение, не държа да се съгласяваш с него.
Децата и след ББ не я познават. Аз мисля, че само парите са водещи.
Никой от старите изпълнители не се натиска да го дават по телевизора😜, ако е обезпечен.
Напомнят за себе си тези, които имат нужда от препитание.
Тя е над 60 годишна. Каква телевизия, боже мой?
И никой да не смее да сравнява с Лили Иванова. Тя просто е различна и няма възраст.

# 448
Има глас жената, не си го е загубила, и на сцена може да стои.

# 449
Има глас жената, не си го е загубила, и на сцена може да стои.
Аз също мисля, че има глас и й желая всичко добро.

Общи условия

Активация на акаунт