КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 1 /26. 02. - 11. 03. 2018/

• 55 206
  • 886
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Заслужено Златка е на първо място и очаквано Иван е последен. (Аз го харесвам иначе де, но тази вечер е силна за всички почти).

# 766
В класацията на зрителите едва ли ще е първа съжаление.

# 767
  • София
Лорчето е трагедия.

# 768
Дони щеше идеално да пасне на Славин.

Славин е пял Дони и не му се получи. Много го измъчи тази песен в Х фактор

https://www.youtube.com/watch?v=zCvY2NDu0yI

Марги не беше зле - поне на визия я бяха докарали. С пеенето не ми хареса
Уои, това не го бях слушал. Е 3г по-късно какво стана с този талант?

За мое огромно съжаление нищо. Направи 1 - 2 песни, които са много далече от него. А така очаквах да избухне с някакво жестоко рок парче. Но докато е при Саня няма да мръдне на никъде май май

Иван няма как да не е последен. Всички бяха по-добри от него този път. Дано не си е повярвал много миналия път, защото сега доста сериозно го приземиха. Като цяло не ми харесва Говори  едно провлачено - имам чувството, че мисли доста бавно

# 769
  • София
Страхотна вечер. Само Иван и Софи не ми харесаха, всички останали бяха страхотни. Не очаквах толкова силна вечер, но всички са приели сериозно участието си.

# 770
  • София
Най-слабата имитация тази вечер.

# 771
Ракийчицата си вика като самата себе си. Ужас е това момиче. Кой и каза, че е певица. 😒

# 772
  • DE
Момичето на татко е дошла да ни покаже, че може да пее, никаква имитация, не ми хареса.

# 773
  • Брюксел / София
Лора е мн бездарна. Направо се чудя Данчо Караджов защо не й обясни, че няма грам талант да пее. Не разбирам защо трябва да мъчи хората.

# 774
Имах чувството, че Лора от Марс нещо ми се караше.
И накъде без татко ѝ, аман.

# 775
Ракийчицата си вика като самата себе си. Ужас е това момиче. Кой и каза, че е певица. 😒
Мама и тате.

# 776
  • София
Пее момичето, ама нищо общо с Бруно Марс, а и са я посипали с шапки и очила, да не се хАбят за грим. 😄 Слаба имитация.

# 777
Тъкмо идвам да пиша, че Боби прилича на Карла Рахал, но сте ме изпреварили.Иначе Златка ми напомня повече на Елен Колева.

# 778
Целият концерт без Лора Караджова много ми хареса и ме забавлява. Браво!

# 779
Какви са тези глупости сега ?

Общи условия

Активация на акаунт