Жегите започнаха навред давайте с коремчета напред - ОКТОМВРИ 2006

• 15 329
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Неса и при мен е така два дена шава като лудо после един почива сигурно според настроението.От мънички са с характер Hug
Не се притеснявай

# 181
  • Стара Загора
Аве мами, вие обърнали ли сте внимание, дали бебчовци си менят активността? Аз вече 3 седмици наблюдавам - има дни дето дребосъче не се спира, денем и нощем, и после се утихва за ден два, и тогава много слабо го усещам. И сега от вчера е един тихичък, не че напълно не се движи, ама на фона на предишните няколко дена... То и аз едва се движа, постоянно ме боли деменциралата глава... Има ли смисъл да се притеснявам?
Както казва Несса...аз съм Mr. Green Нашият бебо и той е така...понякога доста активен...понякога мързеливичък Crazy ДНес почти не се обажда а преди ден направо си раздаваше по-солидни ритничета...важното е да е добре. На мен докторката ми каза, че не всеки ден ще получавам къчове - понякога ще са слаби, друг път по-силни.
Барабана не се притеснявай ами си запиши час при Мазнейкова. Стискаме палци Peace
За зимафлора незнам...май ще почвам и аз да го пия. Само, че искам да питам като пия комбинираните витамини и зимолфора дали няма да се превитаминизирам Mr. Green
Забравих да ни питам...абе вие имате ли вече коластра? Аз вчера забелязах, че имам...кой знае от кога имам ама аз нали съм толкова отвеяна Crazy
AIR видях, че в темата за септемврийките си питала за резусфактора...ами нали и аз съм като теб та да ти кажа, че на мен вече два пъти ми пускаха такова изследване. Пръвият път беше 10-11г.с и вторият път в 20-21г.с. И двата пъти е отрицателно. Докторката каза, че и трети път ще ми пуска в 28-32г.с.
Честит 1-ви юни на всички дечица  bouquet
Лек ден от нас и целувки Hug

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 12:27 от Хера

# 182
Здравейте момичета,

толкова сте мили, направо ми идва да ви нацелувам, много ме успокоихте, за което ви благодаря  Hug
аз още вчера съм си записала час при мазнейкова и сега чакам 8 юни и гледам да не мисля за това Wink

днес обаче само хубави новини като се почне от това че ми увеличиха заплатата и това че моята приятелка роди днес в 5:30, момченце 4кг.  Heart Eyes. Толкова се радвам, че не мога да си намеря място от кефффф на работа.

иначе и аз имам като вашите болки ниско долу, но са слаби и рядко, не ме притесняват.

а среща ще има ли утре?

поздрави и слънчев ден Sunglasses

# 183
  • Някъде в Европа...
Честит празник, мили момичета, пораснали и не дотам! newsm51 newsm51

Херка, като прочетох при септемврийките че са ги правили към 18-19 седмица тези изследвания и се притесних, пък и в сайта на здравната каса също пише,че се правят тогава, та затова питах. Сега ти ме успокой, щом и на теб са ти ги правили по-късно, е добре. На мен докторът ми каза да отида между 10 и 15, тогава ще съм 23г.с., ама аз маи си вървя с 1 седмица назад, така че излиза, че не е късно. Мерси още веднъж за успокоението. Laughing А да те питам за инжекцията имаш ли някаква информация? Май щели да почват пак да произвеждат българската. А иначе, тук, във Весела я слагат безплатно.
Неса, моето бебче пък не е много активно. През деня почти не го усещам, само като съм в легнало положение, или в пълно спокойствие.

Не смятам да пия флуора, мисля, че витамините за бременни са си достатъчни. Даже четох пък за тях, че правили главата на бебето много здрава и не можело нормално да мине през родовия канал. Ама това е за матерната, де.
Иначе си записах час за утре за Минев. Смятам да тръгна и при него да ме следи, че моя доктор само казва, че е добре бебо, без обяснения. Та утре ще се изповядвам.
Аз пък да ви кажа много се притеснявам за кърменето, че няма да знам какво да правя първите дни. А пък от раждането колко ме е страх, сериозно се замислям за епидурална.
Това е засега! Лек ден и целувки!

# 184
Момичета здравейте!

Вчера писах, писах, писах и накрая като исках да публикувам и интернета спрял... та всичко се загуби и не ми се занимаваше пак.

Най-напред искам и аз да успокоя Барабана. Най-вероятно главата на доктора е деформирана, а не на бебето ти! Аман вече от некадърни доктори, които само ни стресират, ще видиш, че всичко е наред!

Кръц-кръц за ваничката за крака, според мен не е добре за бременни, защото преминава ток в нея, аз имам един кантар, който мери мазнините в тялото и също пуска лек ток, който не се усеща, но пише да не се ползва от бременни!

И сега най-важното!

Ще имаме момиче!!! Всички сме много изненадани, защото мислехме, че е момче, но докторката каза 95% момиче, остави си вратичка все пак...

Така че Хера като имаш време, можеш да ми сложиш една розова панделка!!

Целувки на всички и лек ден

# 185
Честито момиченце на   bouquetвеничка

# 186
Честито момиченце и от мен веничка smile3525,а пък знаеш ли какво се крие в останалите 5% Grinning

# 187
Честит  bouquet празник на всички дечица - родени, непорастнали, очаквани!
Веничка, честита новинка за дъщеричка!
Момичета, след притесненията и нервите около търсенето на заместничка в офиса /цяла сутрин се коментират варианти и решение все още няма/, преди малко в МД ме зарадваха с нисък риск /резултата от БХС/! Hug - 1 : 4 400!
Много набързо прочетох темичката до тук, но май още нищо сигурно няма за срещата ни утре вечер? Мислех си за Съдебната палата - пред "Рила" има едно кафе в градинката, а ако вали ще имаме алтернативи да се скрием в някое от заведенията наоколо newsm78
Поздрави от мен и лек ден!

# 188
Веничка, честита девойка! Как ще си я гиздиш само скоро... Simple Smile

Аз си ида от дофтор, разлепването е изчезнало, но шийката на матката ми е изключително къса. Каза да не съм носила касите бира на татенцето. За сега е проблем, това че плацентата ми лежи точно върху сервикса и ако не се размести е невъзможно нормално раждане, а само с нож. Но имало много време, 'щото матката тепърва растяла и можела да издърпа плацентата нагоре. Не гледахме бебо подробно - набързо погледна само сърчице, тумбаче, гръбнака за да се запознае с него Simple Smile а и видеозона му беше някакъв такъв, дето много зле виждах. Но пък имам много добро впечатление от човека - много подробно обясняваше и много се шегуваше. И вече съм заформила 3 кила отгоре...само за последните 2 седмици съм си добавила цяло кило Sad.

Хера, каква коластра, какво чудо? На мен гърдите ми едва са мръднали. Не мога да си представя, че следващите месеци ще тръгне и вода от там, какво остава за коластра и мляко...

# 189
честит празник на всички дечица-тези в  коремките ,каките ,батковците и онези/като мен ppp/,дето
още са дечурлига на акъл!!!   ura  Party Time  4uu

за флуора,и аз доста четох,ама доста,наистина и едно е съвсем ясно-няма сигурни данни,че наистина помага за по-здрави зъбки на бебчовците,докато са в коремчето на мама.след като се родят ,обаче,наистина всички препоръчват приемане на флуор по определена схема.преди ни даваха и в училище даже.с една дума-пийте,ако искате може и да помогне,а може и да не помогне.за хубаво или не -това е въпрос преди всичко на ДНК.

барабана,радвам се ,че си по-спокойна.пак се изкушавам да ти препоръчам моя гинеколог,но знам ,че ти е далечко.както ти писах той е изключително внимателен,а и стана татко за втори път през март,така-че влиза напълно в положение на семействата ,които чакат детенце.
да пишеш как е минало при Мазнейкова!

хера,аз забелязах няколко големички капки коластра още на 03.05 и от тогава честичко се появяват.случва се и когато гърдата настръхне от студ или друго    Wink.мисля ,че е съвсем нормално,дори си е доста добре!

за болчиците,момичета най-добре си е да говорите с докитата.вероятно е нещо съвсем безобидно,но от питане глава не боли!

веничка е напълно права-как не се сетих-наистина е заради електричеството.преди време септемврийки бяха писали по този въпрос-дори леките токови удари са опасни за бебковците.
трябвва да се внимава с това!
честита ти мома 4470 ,веничка-да сте живи и здрави и двечките и много да се радвате една-друга!

Последна редакция: нд, 04 юни 2006, 17:32 от oska

# 190
  • Стара Загора
Хера, каква коластра, какво чудо? На мен гърдите ми едва са мръднали. Не мога да си представя, че следващите месеци ще тръгне и вода от там, какво остава за коластра и мляко...
Ами на...ела ме виж мене...цици като на Памела Mr. Green На къде ще отиват още идея си нямам Crazy
AIR не съм питала още за инжекцията но в АГ Стара Загора си я купуваш Simple Smile Иначе чувах, че струвала около 150лв но дали е така незнам.
Веничка обзаведена си в розовко Flutter Честита ви мома Hug

# 191
Честит празник на всички деца!  Party TimeНай-хубавото нещо е да виждаш детето си щасливо.
Веничка честито момичемче/благородно ти завиждам/.Толкова ми се иска и аз да имам момиченче,1-вия път чесно да ВИи кажа ми беше все  едно,но сега вече като имам едно щуро момче ми се иска да покипря някоя коконка.
Искам да Ви попитам колко често ходите при вашия доктор на консултация?
Качила съм 6кг. и доктора ми каза да мина на диета,защото за моето телосложение били много/когато забременях бях 50/ и сега още повече ми се яде-хората са казали ,че забранения плод е най-сладък.
Някои ходил ли е на митинга днес?

# 192
Веничка, честито момиченце! Ех, най-после взеха да се показват и малките срамежливки!
Роси78, аз ходя на ок. 4-5 седмици на консултация. Мисля, че засега е достатъчно. За килограмите, ти в коя седмица си и защо да са много 6 кг, при условие, че си толкова кльощава. Аз съм чела, че слабите жени е препоръчително да качат повече кг. Аз бях 58 "преди", "сега" съм ок. 62-63, като още първия месец качих 2 кг и си мисля, че организмът си трупа запаси, колкото му трябват.
А моите "Памелки" май вече спряха да растат  Cry

Моля ви, който е ходил на фетална при Мазнейкова, вагинален или коремен е прегледът?

# 193
кала,споко,коремен е!много е приятно и интересно!

за срещата какво става?
весето,и аз се бях сетила за това местенце-пред "бонжур",нали? и то става,но само ако не вали!
резултатите ти от БХС са супер!

# 194
rosi_78 и аз не мисля ,че 6 кг. са кой знай колко много какви диети??? аз от 48 сега съм 53 -същата работа. Относно консултациите на 2 седмици-ама ходя при различни лекари

Общи условия

Активация на акаунт