Жегите започнаха навред давайте с коремчета напред - ОКТОМВРИ 2006

• 15 327
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
      Tada 4естит празник на вси4ки де4ица  ura
      В4ера ходих на акуШерка и си бях приготвила цял списък с въпроси.Тя женицата е много готина ама на вси4ко ми обясняваШе 4е е нормално и 4е е много рано за курсове ,4е е много рано да запо4вам да подготвям зърната за след това,4е много съм бързала със вси4ко.Мери ми кръвното и килограмите.За 17 седм. и половина съм наддала 1,5кг,което е добре засега.Назна4и ми някави кръвни изследвания.И толкоз.
      Моми4ета,някои от нас Ште имаме деца скорпион4ета.Вярате ли в неШтата,който се говорят за зодиите.Аз ли4но съм скорпион и винаги като го кажа отсреШта полу4авам странни физиономий,разпространеното мнение за нас не е особено хубаво и не знам заШто.Навси4кото отгоре видях едно мнение тук из форумите от моя много добра приятелка,която заедно със семейството ми е от най скъпите хора.И казва 4е въобШте не харесва скорпионите,4е много манипулират хората и ме дава мене за пример.Стана ми много кофти,заШтото аз въобШте не се виждам такава и заШтото не о4аквах да има такова мнение.Извинявам се 4е ви занимавам с глупости,но ми е доста 4оглаво.

# 196
Здравейте мамета и 4естит 1 юни на вси4ки ве4ни и бьдещи деца Laughing Моми4ета давайте сьвети, от снощи имам болки в областта около пьпа, и отгоре кьм диафрагмата,4увството е мускулно, сякаш нещо ми опьва.Днес се консултирах само по тел. с моя лекар и ми каза само да лежа, ако не премине утре сьм пак на лекар.На някоя от вас слу4вало ли се е? Притеснявамс е и незнам какво да миля. Ппи последният преглед лекарят ми каза, 4е сега било време бебето да се ка4ва нагоре, ама знам ли?! На вас казвали ли са ви такива неща? Стискайте ми палци вси4ко да е ок, 4е ще лудна....

Хайде лека на вси4ки мами и корем4ета

# 197
4estit 1 june na vsi4ki mami s korem4eta Joy

# 198
Здравейте!
Честит празник на всички, които все още се чувстват по малко деца, и на бъдещите дечица,които се бунтуват из коремите ни:)
Аз днес си взех БХСто и резултата ми не е така добър като на Весето,но става:)) 1:3698. Докторката ми го хареса. Сега остава срещата очи в очи с малкия човек на 3Д видеозона на 12.06. Май още някоя от вас щеше да ходи при д-р Мазнейкова на 12.06?
Барабана,бягай по-скоро на 3Д,че само си представям какви нерви трошиш в момента,сигурно за нищо. Не мога да си представя как може лекар да говори по тоя начин...
Какво става със срещата? Аз съм съгласна и за кафето пред хотел Рила,само има ли някой идея за алтернатива наоколо? Че заваля и вероятността да вали утре не е хич малка. Което за мойта сенна хрема е направо прекрасно. До сега на дъжд не бях се радвала,ама най-после носа ми се отпуши и сега мога да дишам... Може да се срещнем там,пък после ако вали да идем нанякъде наоколо?
Исиписи,не знам какво точно усещаш ти.Аз преди време бях ужасно уплашена,защото  усещах някакви болки долу ниско,нещо като разтягане,и се засилваше при вдишване. Естествено отлетях на доктор,де да знам какво е, докторката ме прегледа,и ми каза,че е напълно нормално разтягане на връзките и опъване на коремната стена-ми нали бебе расте вътре:) Аз си тръгнах много спокойна,то и сега ме пощраква от време на време. Но дали и твоя случай е такъв-най-хубаво е да идеш да си те види твоя доктор,та да се изключи нещо по-страшно-пък и за твое лично успокоение.
 Има ли мами,които още не са усетили ритници???

# 199
KikiNiki,има-има.Но аз оШте не съм стигнала до осемнайстата седмица,така 4е 4акам кротко и се услуШвам.

# 200
Здравейте момичета Аз за срещата съм ок пред Рила или съдебната палата Според мен трябва да сме на закрито лошо духа и не е подходящо за бебоците особено привечер

Веничка честита мома
За кг в мойа кхига пише че до края на 6 месец се качват около 6 кг и после още от 3 до 6 кг Това е оптимума ама е силно пожелателен Мисля че по-слабите жени качват между 15-17 кг но всичко е строго индивидуално Важното е бебчо да е ок
Фрики каквато и да е зодията на детето ти ти ще си го обожаваш и нищо няма да има значение за теб така че не се тревожи
Момичета браво за добрите резултати от БХС Сега чакаме добри и от фетална
Днес имах тежък ден с Дари и се поизморих но тя получи много подаръци за съжаление пак си легна с рев Напоследък май от нищо не е доволна Като получи подарък пита и какво още Май яко я тресе синдрома на презадоволеността и ще трябва да се взимат мерки
Поздрави и лека вечер

# 201
Добро утро, мили майчета Hug

Как сте, в това мрачно и хладно време?

Аз да ви кажа, че сложих, малко нови снимки от сватбата, с хубаво качество Mr. Green

Фрики, мила много сме си готини Mr. Green. Аз лично съм скорпион и съм на мнението, че който ми е истински приятел ме обича, който не е-майната му. Това, което казваш , за твоята"приятелка" - ами толкова и ти е приятелка. Не можеш да обобщаваш хората по зодии, това е пълна глупост. Всеки е получил различно образование, възпитание и е различен, индивидуален човек. Аз съм скорпион, таткото е лъв и много се обичаме. Силни характери сме, но си отстъпваме. Така че, какъв то и да е бебо, ще си го обичаш повече от всичко на света. А кой освен един скорпион, може да разбере друг скорпион Wink

Яни, всички дечица са така Heart EyesМоя племенник е същия, колкото повече играчки има, толкова по-капризен става Grinning

Хайде лек ден от мен, много, много lovekiss

# 202
Привет и от мен.. имах ужасно много работа

Добре дошли на новите майчета..., и да са ни живи и здрави всички рожденнички . И честит 1 Юни на всички бъдещи каки и батковци

Аз съм вече почти в 22 седмица, но още не усещам ясно бебо.. за сметка на това пък коремчето хвърчи .. за сега не се притеснявам, пък и на 7 съм на лекар, ако пак прави акробатики  пред докторката там ще го погледаме Simple Smile  Heart Eyes

Барабана при такива лекарски заключения преди да му ревнеш и да се притесниш отиди на втори лекар
А за килограмите, какви диети посред бременност  #Crazy newsm78

# 203
Добро утрооо!

Колко силно валя тази нощ!
КикиНики, аз съм на преглед при Мазнейкова на 12.06. от 14:00ч. Ти за колко часа си?
Аз също май не съм усетила бебчо, но не се и осушвам много усърдно.
Фрики, аз пък се надявам моето детенце да е Скорпионче, точно защото ще има характер. Не искам някоя колеблива и въздухарска Везничка. Вкъщи сме две/четири Laughing Близначета-въздухарчета и мисля, че ми стига!
Срещата от 18:00ч ли казахте, че ще бъде? Обаче не знам с тоя мокър дъжд какво ще правим и къде ще ходим...

# 204
Добро дъждовно петъчно утро, момичета!  bouquet
Оска, уточняваме ли среща пред Съдебната в 18? Ще ми се да се разберем преди обяд, понеже после ще имам работа навън и няма как да разбера къде ще сте.... newsm78 Все ще измислим някое кафе наоколо  - не, че сега ми идва нещо на ум, но...
КикиНики, резултатът ти е супер - както казва Яни, дано сега и феталната ни зарадва Hug
Фрики, хич не се тормози за зодията - аз дълго като малка робувах на такива глупости, но таткото ни е скорпионче и е така добричък и всеотдаен, че ми промени стериотипните представи за зодията...Права е Кръц-кръц, че толкова много фактори оказват влияние върху формирането на характера, че положението на звездите не ми се струва най-съществения... Peace Което не пречи да се изявявам като гордо приказливо теленче Twisted Evil
Хубав ден, момичета!

# 205
Здравейте момичета
Аз съм за 18 часа на съдебната
Това за което се сещам на близо е пицария Рим, Уго, Надолу към Славейков Дон Домат Някакво по-широки за да м ожем да седнем на една маса Май има и мис Кариз до КФС
Все ще измислим нещо
Оска искаш ли да ходим заедно от Константин Величков
Аз пък искам везничка но каквото и да е си го обичам още от сега Нали си е мойто момченце
Днес ми обещаха да ми запишат снимките от морете и ще ви кача да ни видите какви сме морски Не мога да повярвам че Дари стоя 40 мин във морето като слушам как вали
За ритниците аз чувствам силна активност на определени периоди Сигурна съм че момичетата които им е за първи път просто не разпознават бебчо а то си ритка ли ритка
Поздрави и до скоро

# 206
Здравейте - само набързо да кажа - аз съм за среща в 18 пред Съдебната палата. Ще се скрием някъде в някое кафене или пицария наблизо. Пишете кой може да дойде или да закъснее (да го изчакаме). Може и на лични да ги пишем тези неща. Нямам търпение да се видим!

# 207
Пък при нас тази сутрин изгря слънце! И вече е 14 градуса навън! Днес ще ходя на разходка!

Фрики, не се тръшкай - както казаха вече, ми толкова ти е приятелка. Щом се пише такава, щеше да сподели с тебе какво я притеснява, а не да сътворява клюки из интернета. Иначе за скорпионите - ми същите като и всички други водни знаци, по мое мнение (заедно с 1/2 от мене в кюпа - аз съм гранична зодия, била съм риба с рога ми, казва мойта приятелка) - винаги си имат една страна, дето остава неразбрана за другите. Не мисля, че има добри и лоши зодии, а условия, които те дават на човека. Сигурно звучи смахнато, ама аз си вярвам...

А за болките ниско в корема - и на мен ми се случва и тогава хич не ми е весело. Дофтор каза, че е нормално и трябва да пия магнезий по 2 пъти на ден. Обаче аз имам една друга грижа - самите кокали, демек таза, ме болят. Направо някой път едва ходя. Случвало ли се е на някой?

# 208
  • Стара Загора
Добър ден и от нас bowuu
Снощи череши...ягоди...че и биричка и цяла нощ корема ми къркори като пред щастие в тоалетната Crazy
Аз сега отвима за удължаване на болничния /дано няма много опашка/.
И при нас е мрачно и дъждовно.
Несса вие сте друг щат...винаги обратно на нас Mr. Green А това за болките в таза...ами аз съм с такива и казват, че от залежаването и от разтягането на таза.
Момичета весела среща и ако може малко снимчици после Blush
Относно усещането на бебо...ами осещам нещо...не точно ритници но има време майчета да усетим здравите ритничета Heart Eyes
Лек ден и поздрави на коремчетата Hug

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 11:15 от Хера

# 209
Момичета,
Току що се разбрахме с Весето и Яни за 18 часа пред Съдебната палата и ще се скрием в някое заведение наблизо. Ако още някой ще идва- нека ми пише на лични.  Grinning
Херка, аз също имам коластра - вчера доки ми каза, че е нормално  Peace . От време на време капят по 1-2 капчици.
Фрики, хич не се ядосвай за глупости! А Скорпион е страхотна зодия - много прями хора са!
Вени, честита госпожица!   bouquet
Някой беше питал за пътуването със самолет - аз пътувах в 9 и 11 г.с. и ми понесе чудесно. Само там не ми се гадеше  Mr. Green . Полетът ми беше 1 час - от София до Братислава и обратно. А понеже всъщност отивах до Виена - от там пътувах и 1 час с автобус, където ми беше станало малко лошо. Но като цяло пътуването ми се отрази прекрасно  Laughing .

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 11:42 от evelinar

Общи условия

Активация на акаунт