Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за празници, споделяне на лични преживявания по време на бременността, съвети за здраве и грижи за бебето, както и обмен на опит и информация за покупки на дрехи и аксесоари за бебета. Дискусията обхваща различни теми като сватби, бременност, родителство, здраве и лични преживявания.
-
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
По време на дискусията се споделят съвети за лечение на възпалено гърло, като се препоръчва чай с мед и консумация на лимони с мед. Също така бяха споделени преживявания за усещане на ритници и начини за успокояване на бебето в корема. По време на дискусията се дават съвети за бременност, като например как да се грижим за здравето си, какви храни да консумираме, как да управляваме различни здравословни проблеми и как да се подготвим за родителството.
-
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
-
Какви преживявания са споделени по време на дискусията, както лични, така и общи?
-
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза по време на бременност?

а държавния кога е ?!? да стискаме палци или ще го отлагаш ?

Досега писах в темичките на мамите за ноември, понеже очаквах бебче на 13 ноември, но на прегледа доки ми каза, че засега имало показания за секцио, въпреки многото време до края и ми каза да избирам датичка от последните дни на октомври ......... да съм си подготвена отсега ....
Направи я пък аз мога да ти помагам когато те няма да попълвам нови данни. За заглавие избери едно а другите ги сложи пак в първа страница за да имаме резерви.

Добре доШла Зорница.Какви са при4ините за секцио?
,Ште лудна съвсем.Излезнаха ми огромни 4ервени петна,но не знам дали е от обрив или от това 4е много се 4еШа.Днес Ште се обаждам да ми дадът 4ас за доктор.Такива петна ми излизаха на краката преди две години,когато ходих при една козмети4ка на кола маска,после като я смених из4езнаха.Мисля си 4е може и някаква реакция от крема на Мустела да е(въпреки 4е го използвам месец и половина),заШтото днес се мазах с нормалния ми крем на Нивеа и като 4е ли намаля ужаса.Май имам 4увствителна кожа аз,заШтото и обриви по лицето съм имала няколко пъти от разли4ни кремове.Сега ходя като крастава из дома и мъжлето все ми се кара да не се 4еШа,но не се издържа,сериозно ви казвам.Абе Ште се оправим все пак.
Благодаря Ви за топлото посрещане сладурки!
Така, че ето първата забележка - Искам си госпожицата в списъкаааа