За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 60

• 41 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
И нашата е такава. Голяма помощ ми е

# 601
Моят бейбифон е с такива функции - мога да го гледам през дисплей към бейбифона, за което не ми е нужен нет, но за да го гледам през комп или телефон трябва да има интернет и вкъщи и на устройството, през което ще гледам. Ползвам ги много, но понякога нета вкъщи не е ок и ми създава затруднения - в къща съм с дебели съени и явно много арматура. Има функция и за говор, но честно, никога не съм я ползвала. Сензорите за движение също са добри и приложими.

# 602
И мъжо е напраскал камери във всички стаи и ми е инсталирал някви глупости по телефона и компа, остава да ми е оставил някъде писмени инструкции как да бачкам с тях. Хахаха.

# 603
  • София
Кросче, такива подложки има на Томи типи в повечето детски магазини - мисля в Хиполенд и Комсед задължително.

# 604
И мъжо е напраскал камери във всички стаи и ми е инсталирал някви глупости по телефона и компа, остава да ми е оставил някъде писмени инструкции как да бачкам с тях. Хахаха.

Герда - не е сложно и обикновено са нужни само пароли за приложението, за да не може някой друг да те гледа...

# 605
Като стана въпрос за това, помня как преди няколко години при нас гръмна следният скандал и периодично все нещо се шуми по въпроса с хакнати бебекамери: http://wyrk.com/stranger-watches-child-in-room-as-baby-monitor-gets-hacked/

# 606
Момичета, препоръчайте ми играчки за двегодишно дете. Харесва музика, играчки на които им се въртят разни копчета, книжки. Пъзели, конструктори и сортери не го вълнуват. Харесвам що—годе качествени играчки от рода на фишър прайс.

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 23:57 от prolet_inchen

# 607
Ако ще е за подарък, препоръчвам тощи горещо да стоиш надалеч от играчки с музика и звуци, ако искаш да си запазиш добрите отношения с родителите.
Ако на детето му харесват книжки, бих заложила на тях.

# 608
На моето ще подарявам и той има много музикални играчки с много хубави мелодии и ни харесват на всички. Просто гледам да са австралийски, немски, английски производители, те правят хубави. Иначе са ни подарявали китайски, направо не издържахме и два дена... тя и играчкатс не издържа☺

# 609
Пролет - моето момченце най-дълго експлоатира едни музикални книжки. Виж изданията на ФЮТ.

# 610
Веднага ще ги погледна, мерси!

# 611
  • Стара Загора
Кросче, такива подложки има на Томи типи в повечето детски магазини - мисля в Хиполенд и Комсед задължително.
Гледах ги, ама те са подложки за купички да слагаш отгоре им. Или аз нещо грешно съм гледала. За кои говориш ти?

# 612
Кросче, да, в Алиекспрес има такива подложки за хранене.
Ето линк на продавач с доста поръчки и добър фийдбек :
https://m.aliexpress.com/item/32815004089.html

И в Джъмбо може би ще има. Simple Smile

# 613
  • Стара Загора
Супер Жани! Мерси!

# 614
И аз го погледнах, но ми се вижда супер малко 27см*15 см. А изглежда голямо. То като чиния почти.

Общи условия

Активация на акаунт