За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 60

• 41 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за отговорите! Ние биберона плюем и е голяма драма, докато сменим памперса, но явно ще се примирим, че така ще е..

# 586
  • Варна
Uknown678, освен това сте много малки, скоро ще стане по-поносимо с плача. При нас също беше голяма драма в началато, освен това първите 20 дни мразеше да го събличам и се дереше още повече, после свикна и беше много по-спокоен.

# 587
Момичета подариха ни залъгалка на нук, обаче ние ползваме авент...има ли опасност да откаже силиконовите и да си хареса тази на нук... Thinking

# 588
Моето бебе категорично отказа ортодонтските биберони(леле май само аз ги наричам така  Joy), от каучук, които са. Симпатизира си само на тези на Авент, от силикон. Обяснявам си го, че тези на Нук са скосени. 2 имах ей така си седят.
Препоръчайте, моля, хубав термометър. Имам електронен, който е от комплект на Томи Типи.Но сякаш ми се ще да купя нещо по- качествено.

# 589
Термометър ползвам на браун безконтактен, но ми дава различни стойности и се нервирам. Май живачен е най добре.

# 590
  • Стара Загора
Моето бебе категорично отказа ортодонтските биберони(леле май само аз ги наричам така  Joy), от каучук, които са. Симпатизира си само на тези на Авент, от силикон. Обяснявам си го, че тези на Нук са скосени. 2 имах ей така си седят.
Препоръчайте, моля, хубав термометър. Имам електронен, който е от комплект на Томи Типи.Но сякаш ми се ще да купя нещо по- качествено.
Може да участваш за този
http://www.bg-mamma.com/?topic=1026234

# 591
  • София
И моя син отказа ортодонтските залъгалки.
Термометър използвам обикновен на Хартман.

# 592
За термометър признавам само от старите. Сега вече не е живачен, а с друго вещество, забравих му името.
Иначе безконтактните ми показваха толкова различни стойности, че яко се нервирах. Ма може и аз нещо да не сэм мерила като хората.
Относно бибите - и моята щерка само авентската признава. Ще ми се скоро да я махаме, което ще е голяма мъка. Само да и избият последните 7 зъба и ще действам.

# 593
  • София
Моята не признава никакви биберони. Мислех си, че като я отбия ще прояви интерес, но не. Бях накупила какви ли не... Така ми е по-добре, поне няма и от това да се мъча да я отказвам.

# 594
И моята е против залъгалките, точно такива на Нук взех два даже - силикон и каучук - и двете ги дъвче 2 секунди и хвърля. А най-тъпото е, че си взех и биберон-термометър Joy не питайте как държа и меря и накрая се ядосам, защото всеки път показва 36 и взема обикновения на бауер да й го държа под мишницата.. Grinning

Да ви питам чая за кърмачки биопрограма по колко пъти на ден може да се пие?

# 595
  • Стара Загора
Моя мен да обича да дъвче.
Пробвах залъгалки, защото всичко говори ако не бибата щяло да е палеца, среден вариант нямало. Таратанци
Не иска и това е

# 596
Това са една от многото градски легенди. Трябва някой да напише книга с "глупостите, на които родителите вярват". Baby facts има някои неща, ама има хляб за много повече.

# 597
  • Стара Загора
Имате ли идея от къде мога да си взема такава подложка? Даже не знам как се нарича.

# 598
От Али Експрес.

# 599
Аз купих IP камера за 35 долара, с която мога да гледам бебето, от телефона или компютъра, от където и да е, т.е. стига да имам нет, не е с обхват като бейбифоните. Камерата може да бъде настроена да сигнализира при шум или движение. Така че нея ще ползвам за наблюдение. По желание могат да бъдат вързани още устройства, ако някой друг иска да е свързан - примерно таткото. Има идеално нощно виждане, може да говоря на бебето през нея, пак от където и да е.

Общи условия

Активация на акаунт