Дневен сън при бебе на 1 месец

• 177
  • 11
  •   1
Отговори
Дами, това е мъка.Малката е на 1 месец.
Вечерите малката спи като бетон. Става храни се и заспива даже понякога на шишето. За 40-50 мин и е заспала.
Но през деня е ад. Стане ли 5-6-7 часа и няма заспиване. По 2 часа не можем да заспим. А заспи ли след 20 мин се събужда гладна. Успея ли да я преспя по рано и се събужда след 15 мин и пак се онася. Не мога да мръдна на никъде. Даже едно шише да измия. В слинга не седи. Трябва да я държа и толкова. А съм я оставила, а е ревнала.
Нищо не помага, ни бял шум, ни какъвто и да е шум, ни повиване, ни лашкане, нищо за което съм се сетила. Единствено в количката и то не трябва да спирам. А съм спряла, а е ревнала. И то заспива след 40 минути в движение. Обаче идва зимата не мига да я изкарвам за толкова дълго зимата. То и аз няма да искам..
Какво да пробвам

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 12:20 от Moderator3

# 1
А опитвали ли сте в шезлонг? Има такива с мелодийки и лека вибрация.

# 2
днес ще вземаме точно

# 3
При нас това много помагаше, дано и при вас! Успех!

# 4
Благидаря
А как правехте? След като заспи ли я слагахте или след хранене там да заспива?

# 5
Слагах я в часовете, в които трябваше да заспи, на толкова малко бебе режим е трудно да се направи, но по скоро след хранене като не пусках веднага вибрация, за да не върне млякото. Почиваше си вътре, гледаше си играчки и след някакво време пусках вибрация и люшках. Но в никакъв случай не бива да стоят много дълго вътре, само за дрямката и докато вие си вършите нещо.

# 6
А има ли шанс да се приспива там и след това да я преместим. Дали ще се събуди като спре да се люшка

# 7
Моето се будеше, но пробвайте.

# 8
Трябва ми нещо което да я приспива. Защото през деня е много трудно.

# 9
Мила моя, не се отчайвай! Има светлина в тунела, беше ми писнало. Гадно е. Ще мине... пиши... и ще разказвам...

# 10
Съвсем нормално е това, което описвате. На 1 месец дори още не правят разграничение между деня и нощта. Отделно започват и колики да ги мъчат. Моят имаше резервиран прозореца между 19.30-22 ч. за колики и рев.
Но времето минава и нещата се променят.
Чиполино имат много готин стол за хранене, който става и на люлка - модел Милкшейк. Препоръчвам горещо, много по-добър е от шезлонг, който също имаме. И съжалявам, че не го взех по-рано, а чак на 4 месеца.

# 11
Няма колики, поне не силно изразени. Не плаче но иска на ръце. Но поне да заспиваше за дълго. Айде поне през деня будува.

Общи условия

Активация на акаунт