носихте ли червен конец докато бяхте бременни?

• 21 585
  • 322
  •   1
Отговори
# 240
Не съм носила, а сега и бебка не носи!

# 241
тц, и на детето на дадох да връзват Twisted Evil, за всеобщ ужас на бабите  Mr. Green

# 242
  • Ямбол
Не вярвам в такива суеверия. Нито аз нося нито бебка ще носи разни конци!  Close

# 243
на бебето може и да сложа но аз не нося нося си в чантата 1 гривна със сини очички която ми донесоха подарък от Турция иначе не съм суеверна но дори да не помага - не пречи

# 244
Не, аз не съм носила червен конец, нито пък на децата слагам.

# 245
За първи път чух от форума за това.Не съм носила Mr. Green и родих живо и здраво детеце Hug

# 246
По принцип не съм суеверна и не смятам да слагам!!!
Смятам,че каквото е писано ще стане и с конец и без конец!!!! Grinning

# 247
не червено не съм но носех гривна със сини мъниста Flutter

# 248
И аз си нося,понякога съм доста суеверна,а сега още повече се престаравам.Не ми личи още но пък ме зяпат в "деколтето" и е доста неприятно да те заглеждат разни.Всеки е със собствени разбирания относно суеверието.

# 249
И аз си нося,понякога съм доста суеверна,а сега още повече се престаравам.Не ми личи още но пък ме зяпат в "деколтето" и е доста неприятно да те заглеждат разни.Всеки е със собствени разбирания относно суеверието.

# 250
Не съм носила.

# 251
Не съм носила конец, но майка ми ми подари една много яка гривна да ми носи късмет през бременността и нея си я носех,защото си беше модерно бижу

# 252
Бях чувала, че на децата се слагат против уроки, но не знаех, че и бременните се "предпазват" по този начин.  Laughing

# 253
Не. Не вярвам в суеверия.

# 254
Да, и сега продължавам да нося Grinning

Общи условия

Активация на акаунт