Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 267
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Wonderland
Аааахххх, музика за моите уши "Доцент Захариев, Вие сте временно изпълняващ позицията на директор....."
Братята ми харесват Heart Eyes Дори и с огромните тъмни кръгове под очите Smirk
Катастрофиралия явно не е Калин. Стори ми се, че по предното стъкло на катастрофиралата кола имаше дупки от куршуми Thinking
Започва обещаеащо!

# 16
Батко играе много добре, всичко му се получава някак естествено. Малчо не е зле, но има нужда от поочупване.

# 17
Страхотно начало, много силно! Чак ме натъжи малко. Зорница още си тъгува по онзи, гледа снимката му, но я заключи в шкафа. Явно три месеца не стигат, за да го забрави. Ще  видим сега каква ще е срещата й с братята и най-вече с Марио.

Батко и Малчо изглеждат по-добре на екран. Grinning Отначало си помислих, че Марио е човекът с бъбречната трансплантация, но се оказа Тони.

# 18
5 мин филм 15 мин реклами  ooooh!

# 19
Многооооооо добро начало, браво Hands Clap

Спасиха бебока Blush

# 20
Малко изтъркано....много бързо ще сближат Зорница и Марио.
Радвам се, че Ваня не е изчезнала в Украйна

# 21
Дона, беше хубав момент, мен не ме интересува дали е изтъркан Grinning

Опаааа, Зорничка със случайните връзки. Бяхме прави, че ще заоре Grinning

# 22
Ето, виждаме критичната точка на Зорница. Васил Бинев много ми харесва, много е хард

# 23
Благодаря за темата.
Много екшън,много нещо Flushed
Владов  Heart Eyes
Засега гледам с интерес.

# 24
  • Пловдив
М да...както в първи сезон с идването на Василев Stuck Out Tongue Winking Eye катастрофа и първа помощ.

# 25
Използвам рекламите за кратко изявление Grinning
Романова изглежда страхотно с новата прическа, много свежа и освен това ми хареса как ги командори.
Врабчев с това „тия кокошки” много ме разсмя.
Фотев беше изненада, браво.
Владов също е много хубав с новата коса.
Зорница изглежда ужасно измъчена, без много приказки предадоха страданието й - бледото лице, взирането в снимката, случайните връзки...бих поздравила сценарист, режисьор.
Марио - вундаба! Grinning Жесток е, решителен, смел, мъжкар. Heart Eyes  Естествено след като всички седяха като препикани и единствено Зорница отиде да му помогне, нямаше шанс да не я забележи Grinning

Не можеше ли като пилот да ни спестят малко реклами?! Sad

# 26
М да...както в първи сезон с идването на Василев Stuck Out Tongue Winking Eye катастрофа и първа помощ.

Точно! И аз същото си помислих.

И все пак силна заявка правят с това начало.

# 27
  • Wonderland
Героят на Бинев явно е близък с пострадалите, може би ако ги спасят ще помогне на болницата да излезе от проблемите си Thinking
За Зорница, че се е отдала на случайни връзки никак не ми харесва Rage

# 28
Убиха рибата обаче...буквално. Joy

# 29
Убиха рибата обаче...буквално. Joy

Взе ми думите от устата.

В колата бяха синът и внучето на Бинев ( и шофьорът)

Общи условия

Активация на акаунт