Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Боже много ми е странно да го гледам и слушам Бинев. Свикнала съм да го слушам само, сега имам чувството, че около мен, за фон върви някой друг сериал с неговия глас. Joy

Някой знае ли кога ще го качат ?

в 22:00 часа
Като всяка първа серия и тази беше много добра,  разчувства ме най - много с клетвата. Дано така да бъде до 50-та серия!

Това с клетвата за мен беше много силно.

# 46
Не трябва ли бюста на бъдещата майка да е по-изявен?

не е задължително Simple Smile

# 47
Това с клетвата беше наистина много, ама много силно.
Тони не само че не можах да го харесам, но и вече успя да ме подразни Grinning
Зорница ще го използва за играчка. Любов там няма да има. Изобщо, Зорница ще ги мине и двамата по бързата процедура. Но за нейна изненада Батко няма лесно да се откаже Sunglasses

# 48
Аз приемам държание на Зорница като да докаже на себе си, че е искана, защото в момента мъжа, който обича вече не е до нея. Не мисля обаче, че Марио ще се поддаде толкова лесно, ще види отвъд моментното поведение тъжната, самотна и с разбито сърце жена. Това за утре ще си е напълно реално и неговата реакция там ще покаже дали съм на прав път.

# 49
Зорница ще го използва за играчка. Любов там няма да има. Изобщо, Зорница ще ги мине и двамата по бързата процедура. Но за нейна изненада Батко няма лесно да се откаже Sunglasses

Струва ми се, че ще й развалят образа на принципна жена и много ще ме е яд. Това ще е изтрещяването при нея. Само, че не искам да я гледам като мъжемелачката на болницата. Grinning Любов няма да има отначало, после предполагам сама ще попадне в капана си. Ще се дърпа малко и хоп ето ти любов. Grinning

# 50
Благодаря за темата!
Добро начало на сезона. Харесаха ми новите, особено Mарио и Фотев, макар че на Батко малко трудно му разбирам на моменти. Cамо аз ли имам такъв проблем? Mладата съпруга още не сме я видели, нали?

# 51

Сценарисите точно това целят - феновете да се дразнят на Тони. А момчето има потенциал, като надвило (надявам ае) смъртта.
В предния сезон пак казваха клетвата -мисля Романова като оперира мъжа си. Тогава бешв много по-емоционално. Сега клетвата ми беше някакси изкуствена.

# 52
Епизода беше интересен като за начало на сезона.
Изпуснах миналия.

# 53
  • Разпиляна във въображението
Изпуснах няколко момента и то най-важните. Ще чакам да го качат, за да го гледам както трябва и да коментирам по същество.

Марио е супер Simple Smile А на края на промото е още по-добре.

# 54
Много ми хареса първия епизод, дано и занапред продължават така.

Впечатленията ми се припокриват напълно с тези на Феири.

Само не схванах взаимоотношенията на тези Фотеви - той каза, че пострадалите са му син и внук, а съпругата му си търсеше детето?! 🤔

# 55
Много ми хареса първия епизод, дано и занапред продължават така.

Впечатленията ми се припокриват напълно с тези на Феири.

Само не схванах взаимоотношенията на тези Фотеви - той каза, че пострадалите са му син и внук, а съпругата му си търсеше детето?! 🤔

Тази беше снаха му според мен. Жена му не са я показвали още

# 56
Жена му е младата, която още не е дошла.

Аз драма с това Зорница да бройка мъже нямам. Не ми нарушава образа й, защото това е реакция на болката й. Не прави нищо лошо, защото не ги изнасилва, все пак Grinning
Ясно е, че ще има укротяване на опърничавата Grinning
Най-много ми стана жал за Мазов.

А предвид образа на Фотев е логично, че жена му е млада, пасва идеално. Естествено, тя ще е млада и нещастна и ще се влюби в Бобчо Grinning

# 57
Да, сега като казвате май вярно това е било снахата, а не жена му. 
И доколкото успях да я видя в бързината ми се видя по-възрастна от съпругата му 😀

# 58
А предвид образа на Фотев е логично, че жена му е млада, пасва идеално. Естествено, тя ще е млада и нещастна и ще се влюби в Бобчо Grinning

Така си я представям и аз. Тя няма да обича съпруга си, ще е нещастна и няма да се чувства пълноценна, може би ще е нещо като "съпруга трофей". Ще й е омръзнало от този живот и Боби ще й се види като шанс за истинско щастие. Фотев обаче ми изглежда като жесток и безскрупулен, направи ми впечатление как заплаши лекарите, докато спореха как е най-добре да постъпят с детето. Та в този ред на мисли след като тя се влюби в Боби и той разбере, ще направи любовта им невъзможна. Само на мен ли ми изглежда леко като сюжет от латино сериал? Grinning

# 59
Дона, какво значи да целят. Представят ни един образ, който те са описали по този начин. Надвил смъртта, ама се държи някак страхливо всъщност. И показно безстрашно. Сигурна съм, че в даден момент ще стане ясно, че умира от страх.

Батко е супер протективен обаче, изкефи ме как изтика Тони от колата. Grinning
Предполагам, че сега като спасят бебока, шефът не само ще им предложи работа, но и ще се погрижи за Тони.

Яница, зависи как ще го представят. Ако е елегантно, може да не прилича на латино сериал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт