Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 882
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Ню Йорк
Само на мен ли въпросната Зорница изобщо не ми е интересна  newsm78 Някъде в далечния фон ми е. Много по-интересен ми е новият собственик - мафиот, Захариев като директор, неволите на Магда покрай оня боклук васил, изнервящата ситуация със сурогатката на Мазови и много други.

# 496
Не, и аз се присъединявам. Като гледам обаче сюжета отново ще се върти около новите й любовни трепети.
Ще ми се да видя най-накрая и Владов с жена.

# 497
Айрин, всеки преживява една ситуация различно, в един момент човек може да се пречупи, видяхме предния сезон Вяра, която стигна до самоубийство, просто не издържа психически. Липсата на вяра в самия себе си, че си ценен и заслужаваш нещо добро води до нещо подобно понякога, никой не е застрахован. Затъпяването на болката е като едни пият, други използват наркотици, трети секс, а четвърти трите в комбинация. Няма ли някой близо до теб да те отрезви, излизането от дупката е трудно.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 23:56 от maichetoo0o

# 498
  • 221B Baker Street
Айрин, всеки преживява една ситуация различно, в един момент човек може да се пречупи, видяхме предния сезон Вяра, която стигна до самоубийство, просто не издържа психически. Липсата на вяра в самия себе си води често до нещо подобно .Това че си ценен и заслужаваш повече, затъпяването на болката е като едни пият, други използват наркотици, трети секс, а четвърти трите в комбинация. Няма ли някой близо до теб да те отрезви, излизането от дупката е трудно.
Да, съгласна съм, точно защото Вяра и Зорница са коренно различни! Вяра още в началото си беше лабилна психически, а и се събраха доста неща на главата. А Зорница ни беше представена като жена с принципи и характер, почти идеална, почти непоклатима, нищо общо със сегашния образ. Ето, това несъответствие ме дразни! Жена като предишната Зорница никога не би позволила на сегашната да надделее, независимо колко Банковци са върху нея!

# 499
....................Жена като предишната Зорница никога не би позволила на сегашната да надделее, независимо колко Банковци са върху нея!
Не съм съгласна с това, всеки има точка на пречупване, дори и най-силно изглеждащите хора имат ахилесова пета. Отчаяните времена изискват отчаяни мерки, мерки които не сме си представяли, че ще вземем, но го правим защото не виждаме друг изход от ситуацията.

# 500
Не разбирам защо Огнянова сте я виждали в толкова идеална светлина в миналия сезон. Връзката и с Банков беше пълна глупост, ок влюбила се, но той достатъчно дълго я отблъскваше, за да светне, че там нещата не с в ред. Отделно, че тя и преди него е имала разрушителна връзка и се оказва, че прави едни и същи грешки непрекъснато.

# 501
  • Тра-ла-ла
Тук поне 4 профила са със снимка/гифче на Зорница Crazy Обърквам се Mr. Green

# 502
  • 221B Baker Street
Аз не разбрах, утре ще има ли епизод?

# 503
Аз не разбрах, утре ще има ли епизод?
Да Simple Smile

Аз за моите години съм разбрала, че всеки човек се справя по различен начин в критични ситуации и не можем да се сърдим на тези, които поддават Simple Smile
Мен пък ме кефи каква pain in the ass е Зорница за Марио. След още няколко епизода само ще се чуди да я удуши ли или да я нацелува Joy

Друго се чудя. Горката Марта как ще се справи с тия дългове. Сама няма как да извади толкова пари, помощ не виждам откъде може да намери...може би ще прати Коко някъде за негова безопасност.

И искам да изкажа неудовлетворението си, че явно поради натоварената програма на Шопов, Тасев пак ще го гледаме от дъжд на вятър Sad

# 504
  • 221B Baker Street
На мен ми стана много мъчно за Марта и малкия, тоя Васкоооо, ако го пипнаааа...
И направо не мога да повярвам, че Тасев ще се залюби с финансовия директор, толкова противна ми стана тая, изживява се едва ли не като шеф на болницата!
Гледам, лека полека, засягат гейската тема... Обаче още не им стиска да покажат и развият персонаж на гей-доктор в сериала. А е крайно време, глей кой сезон станахме! Grinning

# 505
  • Там,където се събуждам щастлива.
Новата финансова директорка е много успешен образ на младите пикли, които без знания биват назначавани на важни длъжности. И карат коли за по стотици хиляди евро.

# 506
Ее, не така с лошо, може да се окаже, че си разбира от работата, нищо, че тръгна с рогата напред. Ще я изчакаме. Ама и нашите лекари са едни бурсуци, хич не могат да търпят който и нов да се появи Grinning
Актрисата обаче ми хареса как игра. Като цяло от избора и на четиримата нови съм доволна.

А тоя Пенев каква е гротеска не е истина. Днес ми хареса много как и Владов, и Ковачев го срязаха. Не че тва човече може да разбере, де...

# 507
  • София
Аз лично се надявам тази новата да е дъщеря на Фотев, абе все тая. На мен ми допадна донякъде. Разбирам защо масово не се харесва ама да видим все пак как ще се развие образът и.
Много жалко за това, което се случва с Магда. Дано намери решение на проблема. Този Васко е утайка. Най-лошата реклама за един мъж. Как може да има такива плужеци не знам, умът ми не го побира. Ама има за съжаление и то не малко.  Close
Прекаляват вече с това четене на морал и непрекъсната пряка намеса (от сезон 1 и до днес, така и не се спряха) на лекари и сестри в личното пространство на пациентите им. Всички са някакви самаряни и само акъл дават (щот те са цъфнали ама айде), това няма нищо общо с действителността по нашите болници.

# 508
Новата финансова директорка е много успешен образ на младите пикли, които без знания биват назначавани на важни длъжности. И карат коли за по стотици хиляди евро.
Не знам какви коли карат, но в първия епизод яко се изложиха според мен с каква кола се превозва семейството на оръжеен бос. Очаквах като минимум поне да е блиндиран джип. А нападателите пък са пълни аматьори както се вижда по нанесените поражения.

# 509
Изгледах го наноео за да разбера защо си помислих, че Ина фотева е дъщеря на големия Фотев. В промото Стаменова коментира - "Мисли си, че като му е дъщеря ..." Или знаят, или предполагат заради възрастта, че му е дъщеря.   Mr. Green Но може и да не е така.

Общи условия

Активация на акаунт