Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 303
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Искам да кажа обаче, че ми стана жал за Зорница, когато Стамвнова я накова. Беше права, че е рисковано, но се почувствах като да нариташ човек на земята.
Това ми беше присмял се хърбел на щърбел, тя понеже е цвете. Зачудих се откъде знае за Банков, това че е женен. Както със случая с Романова и Калин, само тя го отнесе мъжете ни лук яли, ни лук мирисали.

# 91
Искам да кажа обаче, че ми стана жал за Зорница, когато Стамвнова я накова. Беше права, че е рисковано, но се почувствах като да нариташ човек на земята.
Това ми беше присмял се хърбел на щърбел, тя понеже е цвете. Зачудих се откъде знае за Банков, това че е женен

Аз пък се чудя откъде знае за забежките на Зорница. Явно хич не се е крила. Пенев и той се изказа както винаги - "точно пък ти?" Joy Отначало не схванах защо го каза, но когато Стаменова й каза всичко това разбрах, че й той знае явно.

# 92
Явно на Зорница й е “излязло име” през тия три месеца, мъчно ми стана и на мен за нея Sad Много мъка насъбра милата Sad Хем исках да я видя в друга светлина, но не чак толкова на ръба Sad

Иначе ни една сълза не пролях - толкова бях превъзбудена от началото на сериала, въпреки тъжните и емоционални моменти, само се усмихвах Simple Smile

# 93
Явно на Зорница й е “излязло име” през тия три месеца, мъчно ми стана и на мен за нея Sad Много мъка насъбра милата Sad Хем исках да я видя в друга светлина, но не чак толкова на ръба Sad

Лошото е, че е сама с мъката си и няма на кой да сподели. Съдят я без да знаят какво е преживяла.

# 94
Майче, ти пак ли някакво друго промо си гледала, щото аз лежаща Зорница не видях.

Мале, Романова ако ще трябва да е шеф на Марио, ще бере големи ядове, като го гледам ни се води, ни се кара Joy

Иначе явно клюките са се разнасяли из болницата. Тръгнах да пиша, че едва ли някой знае за аборта на Зорница,но се сетих, че Врабчев знае, та може и той да е разнесъл нещата.

Ваня ми е ужасно неприятна. Да ражда по-бързо и да се разкарва.

Между другото, да похваля изрично Димитър Захариев. Младо момче е, но се справи чудесно поне в този първи епизод. Само ми липсва Ели да дойде да каже какво малко лекенце е Joy

# 95

Лошото е, че е сама с мъката си и няма на кой да сподели. Съдят я без да знаят какво е преживяла.

Дам, не е ясно какво се знае в болницата Sad
Да дойде , ще я гушна Hug

# 96
Майче, ти пак ли някакво друго промо си гледала, щото аз лежаща Зорница не видях.

Мале, Романова ако ще трябва да е шеф на Марио, ще бере големи ядове, като го гледам ни се води, ни се кара Joy

Иначе явно клюките са се разнасяли из болницата. Тръгнах да пиша, че едва ли някой знае за аборта на Зорница,но се сетих, че Врабчев знае, та може и той да е разнесъл нещата.

Ваня ми е ужасно неприятна. Да ражда по-бързо и да се разкарва.

Между другото, да похваля изрично Димитър Захариев. Младо момче е, но се справи чудесно поне в този първи епизод. Само ми липсва Ели да дойде да каже какво малко лекенце е Joy
Дадоха ново промо - съвсем в началото Зори лежи на легло, Захариев предлага на Марио да стане шеф на спешното, защото Фотев му казва да назначи Марио(принуди го направо), накрая Марио притиска здраво Зорница под душа

# 97
 Не се тревожете, скоро ще си намери и гадже, и най-добра приятелка в лицето на братята Joy

Не знам кой каза, че не му разбира на Марио. Аз си му разбирам и адски ме кефи начина му на говорене Grinning

Ааа, Дона,изпуснала съм го това промо, ясно. Е, ще има пак екшън, значи. Любовен Grinning

# 98
Fairy, да дадоха промото за утре, доста е впечатляващо, дадоха я легнала и затова си мисля да не би да е нейн сън  Smirk Все си мисля, че целувката на аватара ти ще е първият им интимен момент.

# 99
Fairy, да дадоха промото за утре, доста е впечатляващо, дадоха я легнала и затова си мисля да не би да е нейн сън  Smirk

Възможно е и сън да е, ще видим. Определено обаче предизвикаха интереса ни. А пък нямам търпение да се върне Калин, според мен с Марио ще са страхотен тандем. И кво, Стаменова ще я махнат от шефското място? Така й се пада, като се заяжда с нашето момиче Smiling Imp

# 100
Аз пък се чудя как така от министерството или от общината са 'източили' болницата, че и само за три месеца ..нещо не ми се връзва, но да не се впрягам много:)

# 101
Еми те щяха да припишат присвояване на пари на Банков от робота, пари които дори не са стигнали до болницата. Според мен са го направили да си го върнат на всички в болницата и какво по-добро отмъщение от това да фалират болницата и да загубят работата си всички

Стаменова е последният човек имаща правото да съди, който и да е, особено след държанието и към Наталия след като другата и дъщеря умря.

# 102
Точно това си мислех и аз, Майче, че това е отмъщението на Михайлов и сие, а и така ще оправдаем липсата на робот Да Винчи Grinning

# 103
Много се учудих, че пак намесиха Михайлов от министерството въпреки, че главната улика на Банков беше точно записа с него. Значи никакъв ефект не е имала символичната победа на Банков над системата. Остава само да видим отново и оня дебелия в общината.

# 104
Само от вашите постове се ориентирам какво става ,ще наваксвам другата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт