Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Тони към брат си: "Правихме тва онова... " ?!? Само не ми казвайте, че Зорница е минала и него. Това вече ще е върха. Дано Тони да се шегува с брат си, само за да го дразни.
На мен Тони пък ми харесва, симпатичен ми е. Blush

# 466
Съпруга му е, предвид разликата в годините явно си мислят, че му е дъщеря, ето тук пише:
 https://nova.bg/accents/view/2018/02/26/208200/%D1%81-%D0%BB%D1% … 1%87%D0%BA%D0%B0/

Нещо изкоментираха в колата и мен ме наведе на мисълта, че му е дъщеря, независимо какво пише. Ще разберем другата седмица предполагам Simple Smile

# 467
Тони към брат си: "Правихме тва онова... " ?!? Само не ми казвайте, че Зорница е минала и него. Това вече ще е върха. Дано Тони да се шегува с брат си, само за да го дразни.
И аз това се чудя, но по-скоро се изгъбарка с брат си, защото Марио много го разпитваше. Зорница харесва Тони и неговата компания и няма да рискува да изгуби като гледам единствения човек, дето се отнася добре с нея. Освен това понеже го харесва като човек, няма да рискува да имат връзка.

# 468
И аз клоня към това той да се шегува с брат си, да го пробва как ще реагира предвид, че го предупреди Grinning ще видим утре. Прочем дадоха за днес вечерята, а не я видяхме, явно ще е за утре и тя.

# 469
Фейри, за пореден път се каня да напиша нещо и ти вече си го написала същото 😃

Та... така, шегува се малкия, Зори го предупреди, че това не е среща и си личи, че и е приятно с него като приятел и няма да провали това със секс.
Нооо Тони може да започна да гледа на нея и по деуг начин и тогава батко ще си покаже рогцата.

# 470
  • Разпиляна във въображението
Така се спогледаха по време на прегледа, че даже Кръстева ги загледа. Като нищо Зорито може да залитне и по Тони, бавно, по приятелски.

# 471
  • тук, на мястото си
Само на мен ли ми се струва, че филма засега е една голяма боза. Новите не правят никакво впечатление, с нищо. На тоя Велислав Павлов нищо не мога да му разбера,  не е от телевизора защото на другите разбирам. Тройката, която оформят ми е смешна.  Старите артисти сякаш им дърпат думите от устите, едно такова вяло говорят. Липсва ми д-р Генадиев.

# 472
Ванилия Kissing Heart

Триъгълника аз вече го виждам така - Тони хлътва по Зорница, тя го приема само като приятел, той я атакува активно. Марио се опитва да брани Тони от Зорница, а Зорница гледа да се брани от Марио. Докато се пазят взаимно и леко се ръфат, ще се заобичат. Интересно ми е какво ще прави Марио с получената от Пенев информация. Ще я забрави ли, ще се опита ли нататък да разбере повече....

Не разбрах Врабчев защо е така зле настроен към Марио.

Кръстева го загледа, щото всички знаят славата на Огнянова. Зачуди се ще мине ли и през него.
Фактът, че тя е допуснала цялата болница да ги знае тия неща, адски ме дразни.

Алфея, на мен ми е интересно Simple Smile А на Велислав му разбирам всичко Grinning

# 473
На мен много ми допада идеята Тони да е нещо като най-добър приятел на Зорница. Мисля, че тя има нужда от такъв човек като него. Той е весел, усмихнат, не приема всичко сериозно макар, че е със заболяване и май не му остава много живот, като тийнейджър ми е. Изобщо пълна противоположност на брат си е, със Зорница си пасват като характери, виждам ги.

# 474
С Тони имат сходни характери, ама тя пак ще обича мълчаливия и суровия. Съдба Grinning
Тони е перфектен за подкрепа. Не става за изваждане от блатото, обаче. Но да я цели с топки е чудесен избор Joy

# 475
Ванилия Kissing Heart

Триъгълника аз вече го виждам така - Тони хлътва по Зорница, тя го приема само като приятел, той я атакува активно. Марио се опитва да брани Тони от Зорница, а Зорница гледа да се брани от Марио. Докато се пазят взаимно и леко се ръфат, ще се заобичат. Интересно ми е какво ще прави Марио с получената от Пенев информация. Ще я забрави ли, ще се опита ли нататък да разбере повече....

Не разбрах Врабчев защо е така зле настроен към Марио.

Кръстева го загледа, щото всички знаят славата на Огнянова. Зачуди се ще мине ли и през него.
Фактът, че тя е допуснала цялата болница да ги знае тия неща, адски ме дразни.

Алфея, на мен ми е интересно Simple Smile А на Велислав му разбирам всичко Grinning

Явно Зорница, в отчаянието си изобщо не е мислила кой какво ще разбере и ще мисли за нея после. Яд ме е, че всички си съчиняват някакви неща и я съдят без да знаят истината. А хора като Пенев...просто нямам думи за него. Може да ми е забавен, но е голям глупак и клюкар. Много ме изнерви как извъртя историята на Огнянова с Банков пред Марио. Както каза Стаменова "....защото е идиот" Grinning Много се надявам Марио да не се влияе от чуждото мнение и да потърси отговор от Зорница, ако реши да разбере повече за нея. Така като гледам явно просто иска да предпази брат си заради здравословния му проблем или просто защото му е брат и не иска да страда. Той й го каза в коридора, че си има лични причини.

# 476
Иска ми се новите обаче да ги гледам повече като лекари, днес ми бяха много интересни, а Тони се справи страхотно със случая на детето.

Яница, тези три епизода ме удивиха не само заради вътре в сериала съдниците, но и колко много реални хора, гледащи и коментиращи, качиха на кладата Зорница... удивлява ме не само способността да осъдим някого, но и жестокото неглижиране на психологическите травми, които един човек може да преживее. Малко ми е тъжно от това. Филм е, но ме кара да се замисля за настроенията сред хората...

# 477
То така се разнасят клюки, каквото не е разбрано се обогатява, върви после обяснявай, че нямаш брат както се казва. Очаквам да се поинтересува за връзката и с Банков, дали просто ще го подхвърли или ще я пита не ми е ясно.

# 478
Иска ми се новите обаче да ги гледам повече като лекари, днес ми бяха много интересни, а Тони се справи страхотно със случая на детето.

Яница, тези три епизода ме удивиха не само заради вътре в сериала съдниците, но и колко много реални хора, гледащи и коментиращи, качиха на кладата Зорница... удивлява ме не само способността да осъдим някого, но и жестокото неглижиране на психологическите травми, които един човек може да преживее. Малко ми е тъжно от това. Филм е, но ме кара да се замисля за настроенията сред хората...

Да, филм е, но реално също се случва в живота. Хората знаят или не историята на някой, го съдят заради разни предразсъдъци или каквото и да е било, а дори не разбират какво му е на човек и гледат само от собствената си гледна точка, разсъждават повърхностно и без да се замислят. Лично аз ставам свидетел на такива ситуации всеки ден и много им се чудя на такива хора. Гледат само да си начешат езиците и да кажат нещо колкото да не мълчат.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 22:17 от yanitsa.s

# 479
То така се разнасят клюки, каквото не е разбрано се обогатява, върви после обяснявай, че нямаш брат както се казва. Очаквам да се поинтересува за връзката и с Банков, дали просто ще го подхвърли или ще я пита не ми е ясно.
Аз смятам, че тя сама няма да му разкаже нищо, твърде е горда. Или трябва да мине много време и да му се довери. Трето лице, което би могло да му каже цялата истина, не виждам.

Друго ми направи впечатление - Кръстева захапа Магда за Васил. Тоест, още едно нещо, за което цяла болница знае. Тая болница наистина е един голям клюкарник, егати, казваш на един и всички останали знаят.

Общи условия

Активация на акаунт