Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 892
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
То така се разнасят клюки, каквото не е разбрано се обогатява, върви после обяснявай, че нямаш брат както се казва. Очаквам да се поинтересува за връзката и с Банков, дали просто ще го подхвърли или ще я пита не ми е ясно.
Аз смятам, че тя сама няма да му разкаже нищо, твърде е горда. Или трябва да мине много време и да му се довери. Трето лице, което би могло да му каже цялата истина, не виждам.

Друго ми направи впечатление - Кръстева захапа Магда за Васил. Тоест, още едно нещо, за което цяла болница знае. Тая болница наистина е един голям клюкарник, егати, казваш на един и всички останали знаят.

Голям клюкарник е да. Лошото е, че се получава нещо като "развален телефон". Примерно както днес Пенев каза точно обратното на това, което се е случило на Зорница и Банков. Всеки чул не дочул си съчинява и доукрасява историята както на него му изнася.

# 481
И на мен ми се стори, че новата директорка е щерка на Фотев. Защо ми се чу, че така се представи в кабинета на Захариев?

Много жалко за Магда, имам чувството, че ще заминат с Коко.

# 482
Аз мисля, че се представи просто като Ина Фотева, не е казвала каква е на Фотев. Тази обаче ми се струва, че ще е като млада и доста начинаеща версия на Виолета Захариева. Ще се възползва от това, че е съпруга на Фотев и ще се държи надменно и като примадона. Нещо не ми хареса образа от първо гледане, успя да ме издразни с надменното си поведение. Значи се справя добре като за първа роля в сериал. Възможно е с Боби да си намери майстора, видя се, че май си го хареса.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 22:29 от yanitsa.s

# 483
  • 221B Baker Street
Аз мисля, че се представи просто като Ина Фотева, не е казвала каква е на Фотев.
Абсолютно! Захариев ще я помисли за дъщеря му, защото е доста по-млада от него. Но в сайта на Нова ясно бяха написали, че му е жена.

# 484
Важното е, че е Фотева. Но много по-голяма интрига ще има ако му е жена и се влюби в Боби. Ако му е дъщеря едва ли ще се получи голяма драма от това. Боби сигурно планира да напуска сериала. Не вярвам да се отърве жив този сезон.

# 485
Боби сигурно планира да напуска сериала. Не вярвам да се отърве жив този сезон.
Joy Joy
Да ти кажа честно, от двамата Фотеви Иво ми се видя по-благородния в сравнение с Ина Grinning

# 486
Fairy, Яница, така е, то на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Реално разбрахме колко изкривена е представата за историята на Зорница с Банков и неговото тръгване, явно Врабчев си мълчи за аборта, ако знаеха едва ли щяха да си мислят, че е искала да го задържи едва ли не на всяка цена, защото ако искаше да задържи Банков бебето беше най-силният и коз.

Жена му е новата на Фотев, ама каквато е капризна, нацупена и тея наще каквито са цапнати хич няма да се свенят да я кажат това онова Sweat Smile

# 487
  • 221B Baker Street
Щом му е жена тая, е яко кучка. Каква друга би се залюбила с опасен мафиот... А и не се знае дали ще се влюби наистина в Тасев или просто ще го иска за секс... Че като гледам, в тоя филм тая болница се превърна в публичен дом направо... Всеки прави или е правил секс с всеки... И не говоря за връзки, само секс... Голям разврат! Само Пенев и Владов не са намазали още, ама, не е късно...

# 488
Сега гледах промото за следващия епизод. Беше фокусирано изцяло върху Ина Фотева. Лекарите не са никак дружелюбно настроени към нея. Обсъждаха я, а тя чу един от разговорите. Дадоха я как трие сълзите си в тоалетната, явно не е толкова твърда каквато изглежда и има слаби страни. Пенев го мярнах как се обръща след нея по коридорите. Grinning

# 489
  • 221B Baker Street
Иска ми се новите обаче да ги гледам повече като лекари, днес ми бяха много интересни, а Тони се справи страхотно със случая на детето.

Яница, тези три епизода ме удивиха не само заради вътре в сериала съдниците, но и колко много реални хора, гледащи и коментиращи, качиха на кладата Зорница... удивлява ме не само способността да осъдим някого, но и жестокото неглижиране на психологическите травми, които един човек може да преживее. Малко ми е тъжно от това. Филм е, но ме кара да се замисля за настроенията сред хората...
Съдниците вътре в сериала може и да ги съдите, но не съдете хората, гледащи и коментиращи филма. Пенев може да не е светил на Зорница и да разнася клюки, но зрителите знаят историята и. Аз не мога да приема, че здрава, права, нормална жена може да залитне като нея и да се остави така на самотек, да я обсъждат и базикат така всичките и колеги! Та тя е станала нарицателно за лека жена в тая болница, всички я вземат на подбив вече! То ясно, че са идиоти половината, ама тя вместо да се спре, взе, че го направи с новия колега под душовете! И за капак реши да вечеря с брат му! И как да не ме е яд, след като я представят в такава светлина! Ами, съжалявам, симпатична ми е, ама малко да се вземе в ръце и да се държи на положение, достойнство има все пак!

# 490
Инчето и тя ще влезе в релси като се залюби с Тасев Sweat Smile Тя прави същата грешка като Банков, проверява ги и им се прави на шефка, въвежда разни дивотии тоя подход не става за нашите лекари Grinning

# 491
И на мен не ми е приятно до къде е стигнала, но го приемам че се е случило. На всеки може да се случи, а тя няма близък приятел(ка) с който да споделя и да й помогне в трудните моменти и резултата не е голяма изненада. Естествено за целите на сериала ни изглежда доста преувеличено предвид предишния й почти съвършен образ, но и това се случва. Ще изчакаме да се появят приятели на които им пука за нея и да й помогнат да излезе от дупката.

# 492
Айрин, аз те разбирам и уважавам мнението ти, но за мен лично тя е млада и права, но не и здрава. Но понеже не й е счупен крак, а психиката, никой не смята, че има нужда от помощ, а че си е виновна сама.

# 493
Образът й в предишния сезон рязко контрастира с този в момента. Трябваше или да не я представят толкова съвършена тогава, за да може сега да не ни прави толкова силно впечатление или просто да не я оплескват сега по този начин. Силно се надявам скоро някой да я извади от състоянието, в което се намира в момента и да видим онази Зорница, която допадна на всички в миналия сезон.

# 494
  • 221B Baker Street
Айрин, аз те разбирам и уважавам мнението ти, но за мен лично тя е млада и права, но не и здрава. Но понеже не й е счупен крак, а психиката, никой не смята, че има нужда от помощ, а че си е виновна сама.
Не, не, напротив, не съм казала, че сама си е виновна. Просто, ако и беше счупен крака, щеше да отиде при колега ортопед, нали? Тя е лекар все пак, но не обръща внимание на счупената си психика, която не се лекува с безразборен секс. Трудно ми е да повярвам, че интелигентна жена като нея не си обръща внимание, там ми е проблема на мен. А безразборния секс, на който се е отдала, за мен без основателна причина, може да бъде доста опасен, да не говорим и също толкова пристрастяващ, както алкохола и наркотиците. Възможно е и да приемам твърде лично нещата, защото аз лично съм минала през всичко,  през което премина и тя - да, болезнено е, факт, но не се умира от това и да, преживява се. Просто рано или късно всичко си идва на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт