Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Именно, тази е съпруга, а не държанка Wink Съпругата не е нужно да е руса и със силикон. а и не е нужно да се появява по жълтите вестници. По същата логика могат да знаят пот жълтите медии кои са децата на мафиота
Aми всъщност Тасев разпозна сина на Фотев, защото когато Хинова го оперира и каза: Хайде, колеги, сега да спасим неизвестен № 2, той й отговори: Hеизвестен? Ти новини не гледаш ли? Hе знам за тебе, но на мен хич не ми се мре. В теб ни е надеждата и за него, и за нас.  Hо за жена му нямаше никакво понятие коя е, когато мина през кабинета му  Laughing Все пак е възможно, синът също да е в бизнеса, а младата съпруга да си я държи в сянка, което не е кой знае какво изключение.

# 526
Ама и тя тръгва с грешния крак към тях, Банков номер две. Проверяват ги, критикуват ги как си вършат работата, въвеждат разни дивотии и накрая учудени, че не ги приемат на сериозно. Да беше се консултирала с него по въпроса, щеше да и помогне да се справи с чапатите характери на персонала Joy

# 527
Аз пък не виждам нищо лошо в подхода и на Банков, и на настоящата директорка.
Какво му е лошото да направиш една опознавателна обиколка, преди да се представиш на колегите?
Всички виждаме как се наговарят като знаят,  че ще идват шефове и колко са непринудени, когато никой не им диша във врата.

# 528
  • София
Явно и тя ще слухти по кюшетата. Mr. Green

# 529
  • Там,където се събуждам щастлива.
За интригата въобще не е логично Фотева да му е дъщеря, след като ще има авантюра с Тасев.

# 530
От друга страна, съдейки по малоумното интерпретиране на Пенев на връзката ѝ с Банков, аз лично ще изчакам още малко, за да се потвърди, че тя се е разцепила от случайни връзки, щото накрая ще вземе да се окаже ,че нещата не са баш така, както изглеждат.
И аз имам подобно съмнение. Kогато Mарио влезе в съблекалнята, тя беше на дъното на отчаянието. Kъсайки снимката с Банков, според мен, това беше момента, когато символично реши да го зачеркне и затова налетя на Батко, знаейки и че повече едва ли ще се срещнат. Hо това не значи, че е преспала с всеки срещнат. C Тони постави граница и се надявам сценаристите да не ме разочароват. Защото, дори и да се е отдала през тези три месеца на случайни връзки и безразборен секс с надеждата да преодолее мъката, е едно, но да си играе с двама братя вече е съвсем другa работа.

# 531
Какво му е лошото да направиш една опознавателна обиколка, преди да се представиш на колегите?
Всички виждаме как се наговарят като знаят,  че ще идват шефове и колко са непринудени, когато никой не им диша във врата.
Няма лошо, но после да не се засягат като реагират другите зле на подхода им. Май само Пенев беше този, който се мазнеше, вчера Fairy, много добре описа колко не им пука на почти всички лекарите да държат тон на по-висшестоящи  от тях и на повечето не им е в природата да се подмазват,може да си посвият перките, но не и да се подмазват.

# 532
Всички виждаме как се наговарят като знаят,  че ще идват шефове и колко са непринудени, когато никой не им диша във врата.
Няма лошо да провери обстановката, да се направи на пациент, да види как ще я обслужат. Но тя тръгна с рогата напред. Изчакала е 4 минути на регистратурата. Нали видя, че момичето говореше с близки на пациент, какво се очаква да направи в такава ситуация, да хвърли телефона и да обърне внимание на новодошлата. После отива на лекар, лекарите ѝ казват, че е здрава, тя почва да дудне, че иска да си плати и да се сърди, че видиш ли, те не искат е така, без нищо, да ѝ вземат парите. Ако гледаш от страната на бизнесмена, е много яко, като си плащат, да им взимаш парите. В дългосрочен план обаче, един пациент, който види добро отношение и професионалисти, които не държат на всяка цена да му приберат парите, е много по-вероятно да се върне, отколкото този, на когото ще му вземат една торба пари, само защото е решил да ги дава. Така че ѝ е малко сбъркана представата за работата на болницата. Освен това се държи надменно и неприятно с хората.

Злати, освен това, на мен ми направиха много силно впечатление,  когато Стаменова се опита да ѝ се извини, думите на Зорница. Тя каза нещо от рода на - писна ми да ме възприемат като онази, дето го прави навсякъде. Аз тогава много се учудих, защото ако го правиш навсякъде, няма никаква логика, да се сърдиш, че те възприемат по този начин...от друга страна, явно ѝ се носи слава...ще видим, засега приемам, че е истина с известни условности.

# 533
  • София
Аз все още си държа на тезата, че това е снаха му. За дъщеря и дума да не става.

# 534
Естествено, че който бива проверяван няма да гледа с добро око на проверяващия го. Това е общовалидно, не само за филма.
Друг е въпросът, че според мен това е добър начин за проверка на екипа. При все, че и не ги познава. Все пак проверката е висша форма на доверие, са казали хората.
И това, че се е държала нагло и надуто, може да е било съвсем тенденциозно, за да види как овладяват такива ситуации.

# 535
Зорница може да е била силна, уравновесена и т.н., ама в професията си. В любовта не е такава и в предходния сезон видяхме колко пъти пренебрегна себе си и инстинктите си в името на любовта. Да не говорим, че седем години във връзка, като втората жена, говори за много ниска самооценка и дори още там си проличава класическия психологически проблем - аз не заслужавам нищо по-добро. Така че за мен поведението ѝ сега не е чак толкова непонятно. От друга страна, съдейки по малоумното интерпретиране на Пенев на връзката ѝ с Банков, аз лично ще изчакам още малко, за да се потвърди, че тя се е разцепила от случайни връзки, щото накрая ще вземе да се окаже ,че нещата не са баш така, както изглеждат.
Наталия от старите сезони не я познавам, в предходния основният проблем беше, че с действията си нараняваше най-близкия си човек. Зорница поне вреди единствено и само на себе си

Съгласна съм, досега не сме видели Зорница през тези 3 месеца да спи всяка вечер с различен. Имала 1-2ма сигурно, обаче информационна агенция “Пенев си няма истинска работа” веднага започна с импровизациите. Клюките бързо хвърчат из коридорите на билницата.

# 536
Аз все още си държа на тезата, че това е снаха му. За дъщеря и дума да не става.

Снаха му се появи в първи епизод, с дълга руса коса, не е тя.

# 537
Снаха му се играе от Вяра Атова, който е гледал Черешката ще се сети - онази с индианската драсканица на бузата.

# 538
Снаха му се играе от Вяра Атова, който е гледал Черешката ще се сети - онази с индианската драсканица на бузата.

Да, аз от там я познах, та тази актриса ли е всъщност?
В първия момент помислих, че е жена му, но тя си търсеше детето, а той каза, че ранените са му син и внук.
А Ина Фотева му е съпруга - предвид възрастовата разлика предполагам, че откоро са женени и затова не е известна и не я познаха.

# 539
Атова е певица, актриса, моделка и какво ли още не... С много качества. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт