Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 834
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Изгледах снощи епизода посред нощите, за да мога да се включа с анализ на епизода, а после докато ви изчетаааааа JoyJoy

Честно казано, не мисля, че няколко one night stand правят Огнянова лека жена, каквато се опитват да я разкарат няколко човека в болницата и темата. Пенев се показа като тоталния тъпак с лъжите, които каза на Ковачев. Според мен това си бяха някакви негови интерпретации и преувеличавания (не е ставало ясно, че се носят такива клюки за Зорница), да не говорим, че сигурно е завиждал заради отношението към нея и парите за отделението й. За пореден път ми харесаха Врабчев (може да е саркастичен и да ги кълве, обаче за сериозните неща е човек на място - Пенев сигурно щеше да е разнесъл аборта на цялата болница) и Кръстева - тя е един от малкото в болницата, които не съдят Зорница. В погледа й в болничната стая прочетох много топлина и радост, че Зорница най-после сле драздялата се усмихва както преди. Ако си спомняте, тя беше от малкото позитивно настроени към връзката й с Банков и ги накара да си кажат "бай бай" на летището.
Зорница ми беше супер вчера с Марио, как само го захапа за пицата и тони - голям кеф! Личи си още повече колко страда вътрешно, но ми хареса, че постави граница с Тони - както съм казвала, харесвам го, но тя показа, че за момента иска да не се впуска в нещо подобно. Не мисля, че е защото не си пада по Тони, точно сега и МАрио би отрязала, ако я покани на среща.  Тони пък, и според мен лъже брат си за продължението на вечерта - и аз бих го направила, ако има някой, който да ми виси постоянно на врата и да ме разпитва за всичко Grinning Grinning  

Новата финансова директорка ме кефи, голям трън в задника е. Усещам, че Тасев скоро ще й промени поведението Simple Smile Със сигунрост е жена на Фотев, не дъщеря, най-малкото защото в промото дадоха как я обсъждат като "дъщеря му". Ще им увиснат ченетата, като разбеврат, че му е жена Joy
Стана ми мъчно за Жекова, в голям батак я вкараха, честно казано незнам как ще се измъкне. А всъщност Васил след последните взети пари е духнал окончателно, така ли?

# 511
Ако объркват жената с дъщерята ще е малко недомислено за мен. Щом всички знаят кой е би трябвало да знаят и коя е жена му. Тъй де- жълта преса, това онова. 🙄

# 512
Жекова яко се набута, мисля, че Фотев ще я измъкне! Той е къде, къде пред тоя лихвар!

# 513
E, то и никой не я разпозна, докато обикаляше да се преглежда, така че приемаме, че не е известна. Hо, признавам, малко недомислено е това. А иначе Mилошев на пресконференцията също каза, че Фотеви са съпрузи.

# 514
  • Русе
И на мен не са ми толкова интересни трепетите на любовния триъгълник Огнянова и братята. Тасев и новата мацка дават заявка за пожари. Малко ми е жал за него ако е съпруга на мафиота. И определено ми липсва Калин. Дано скоро се появи.

# 515
Скрит текст:
Иска ми се новите обаче да ги гледам повече като лекари, днес ми бяха много интересни, а Тони се справи страхотно със случая на детето.

Яница, тези три епизода ме удивиха не само заради вътре в сериала съдниците, но и колко много реални хора, гледащи и коментиращи, качиха на кладата Зорница... удивлява ме не само способността да осъдим някого, но и жестокото неглижиране на психологическите травми, които един човек може да преживее. Малко ми е тъжно от това. Филм е, но ме кара да се замисля за настроенията сред хората...
Съдниците вътре в сериала може и да ги съдите, но не съдете хората, гледащи и коментиращи филма. Пенев може да не е светил на Зорница и да разнася клюки, но зрителите знаят историята и. Аз не мога да приема, че здрава, права, нормална жена може да залитне като нея и да се остави така на самотек, да я обсъждат и базикат така всичките и колеги! Та тя е станала нарицателно за лека жена в тая болница, всички я вземат на подбив вече! То ясно, че са идиоти половината, ама тя вместо да се спре, взе, че го направи с новия колега под душовете! И за капак реши да вечеря с брат му! И как да не ме е яд, след като я представят в такава светлина! Ами, съжалявам, симпатична ми е, ама малко да се вземе в ръце и да се държи на положение, достойнство има все пак!

Съгласна съм! Има много начини човек да се справи с болката, нещастието, драмата в живота. Безразборен секс за мен не е терапия. Въобще, залитането по алкохол, наркотици, секс при някакви емоционални сривове ги свързвам със слаби психически хора, нямащи силата да се справят с проблема по други начини. Зорница в предния сезон я представиха като силен характер, а сега това. Признавам си, дразни ме.

# 516
Вижте, има голяма ралзика между това да си сучпиш крака и да се сринеш психически. При второто не си акзваш - аз сега съм зле, дай да ида на лекар, понякога притъпяваш мъката с други средства. Не казвам, че е хубаво, но и на най-силните се случва да стигнат до там. Зависи с колко голяма болка се бориш. А понякога го правиш нарочно, осъзнавайки какви ги вършиш, защото си решил, че не заслужаваш щастие (както е в нейния случай)

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 09:32 от Анонимен

# 517
E, то и никой не я разпозна, докато обикаляше да се преглежда, така че приемаме, че не е известна. Hо, признавам, малко недомислено е това. А иначе Mилошев на пресконференцията също каза, че Фотеви са съпрузи.

Точно, защото никой те я разпозна, ЗА МЕН, е по- логично да е дъщерята.😉
Ако мафиота има млада съпруга си я представям руса, със силикон, предизвикателно облечена.😁
Тази ми е обикновена за държанка.😂
П.п. повредили са ме жълтите медии.😶

# 518
Именно, тази е съпруга, а не държанка Wink Съпругата не е нужно да е руса и със силикон. а и не е нужно да се появява по жълтите вестници. По същата логика могат да знаят пот жълтите медии кои са децата на мафиота

# 519
В темата има голям субективизъм спрямо Зорница. Понеже е харесвана, поведението й бива оправдавано. В предните сезони Наталия беше одумвана за поведението си, нищо, че и тя беше срината психически.

# 520
В темата има голям субективизъм спрямо Зорница. Понеже е харесвана, поведението й бива оправдавано. В предните сезони Наталия беше одумвана за поведението си, нищо, че и тя беше срината психически.

Зорница преспа с няколко мъже (кеото само го предполагаме даже) и всички знаем защо. Наталия изчезна някъде си, после се цупи и никой не разбра защо. Има разлика. А и няма нищо лошо в това някой да защитава любимците си.

# 521
Според мен тази си му е съпруга. Да не забравяме, че Фотев пое болницата от благодарност за това, че спасиха сина и внучето му. Ако му беше дъщеря, колкото и да е злобна, щеше да се държи по-добре с хората, които са помогнали на брат й. И щеше да иска да ги види, а не да обикаля от кабинет на кабинет.

И не знам дали някой отговори на потането ми, от многото коментари може и да съм пропуснала. Някой по-напред каза, че са обявили Яна Маринова за финансов директор, аз никъде не видях такава информация, къде е публикувано това?

Аз не виждам разлика в критиките при Наталия и Зорница - и двете са харесвани героини, на които омазват тотално поведението и им приписват черти, които не са им присъщи. Както при Наталия, така и сега при Зори искаме да се осъзнае и да поправи грешките си. Вяра също премина през срив, но имаше кой да ги издърпа нагоре. Сега Марио ще направи това със Зорница.

# 522
Не съм била тук всичките сезони само предния, но единствено не разбирах изтрещяването й 4-ти сезон, заради една провалена сватба се стигна до развод,но след това и тя се успокои накрая. Вяра също изтрещя и се стигна до самоубийство, защото нямаше някой до нея в този момент, преживя този катарзис и разбра, че винаги има за какво да се живее. Понякога трябва да си счупиш главата за да видиш нещата трезво.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 09:41 от maichetoo0o

# 523
Ми то и за нас беше по-логично да е дъщерята, ама пусто от екипа казаха, че е съпруга. Не знам, освен да са ни заблудили нарочно. Ще разберем довечера.
Направи ми впечатление обаче, че тя се оплакваше на Фотев, че я саботират. От което предполагам, че тя ще се опитва да работи за болницата, но може би методите ѝ ще са неприемливи. Изобщо, по тази линия се очертава интересен разказ за сблъсъка между бизнеса и лечението и как трябва да изглежда една болница, и как трябва да се държат лекарите и къде трябва да надделее професионализма над обикновеното желание за печелене на пари...ще наблюдавам с интерес тая линия. А Тасев и Фотева вече се сблъскаха челно, той направо си я изгони, Тасев както не обича да се противопоставя на ръководството, няма да е щастлив да разбере с кого се е конфронтирал Grinning

Зорница може да е била силна, уравновесена и т.н., ама в професията си. В любовта не е такава и в предходния сезон видяхме колко пъти пренебрегна себе си и инстинктите си в името на любовта. Да не говорим, че седем години във връзка, като втората жена, говори за много ниска самооценка и дори още там си проличава класическия психологически проблем - аз не заслужавам нищо по-добро. Така че за мен поведението ѝ сега не е чак толкова непонятно. От друга страна, съдейки по малоумното интерпретиране на Пенев на връзката ѝ с Банков, аз лично ще изчакам още малко, за да се потвърди, че тя се е разцепила от случайни връзки, щото накрая ще вземе да се окаже ,че нещата не са баш така, както изглеждат.
Наталия от старите сезони не я познавам, в предходния основният проблем беше, че с действията си нараняваше най-близкия си човек. Зорница поне вреди единствено и само на себе си.

Ванилия, няма никаква Яна Маринова. Някой тук беше сложил нейна снимка, защото в промото жената, която се представи за финансов директор, ѝ е заприличала на Яна Маринова. Ирина Митева си е новия директор Simple Smile.

# 524

Ванилия, няма никаква Яна Маринова. Някой тук беше сложил нейна снимка, защото в промото жената, която се представи за финансов директор, ѝ е заприличала на Яна Маринова. Ирина Митева си е новия директор Simple Smile.

Ахааа 😀 аз разбрах, че от екипа са я публикували и рових по ФБ да я търся 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт