Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 245
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
На Тони бившата е била наркоманка.

# 721
Както казах и двамата трябва да вземат по-малко един от друг, но едва ли скоро ще стане това, даже ще се влошават отношенията им с усилването на влечението и на двамата към Зорница. Simple Smile

Eй, Fairy, не падаш по гръб значи Joy ......добре с Ю Sweat Smile

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 16:16 от maichetoo0o

# 722

Оставам с впечатлението, че Марио е този, който се бори за живота му. Желанието да живее живота си както иска, защото май е на свършване, не го представя като голям борец.
Мхм, ма то така е много хубаво - ти ми търси лекарства, аз ще се забавлявам, ти ходи на срещи с лекари, аз ще си живея и т.н. Няма нищо лошо в това да иска да се наслаждава на дните, но все пак и да се отнесе по-отговорно към здравето си. Щото като гледам на брат му не му остава много време да живее от тичане по проблемите на Тони.

# 723
  • София
Сашето, Бибито и професора бяха много зле на фона на новвите попълнения.Откакто ги няма все едно гледам друг сериал. Само Виолета ми липсва.
Виждала съм Фотев на живо и изглежда мъжкарски, а тук са му зализали костаа и му се губи чара. Велислав не е хубавец, но  в него има страст и чар. Тони в първите серии яко рецитираше, но има напредък.
Сашето, Бибито и професора бяха сериала " Откраднат живот" Сега е как и с кой и се ляга на Огнянова. Гнусна работа за 20.00 вечер. Дано им се получи глупоста. Мен лично,а и много други изгубиха като зрители.

# 724
Мен точно обратното- с нея ме спечелиха този сезон Simple Smile

# 725
Сашето, Бибито и професора бяха много зле на фона на новвите попълнения.Откакто ги няма все едно гледам друг сериал. Само Виолета ми липсва.
Виждала съм Фотев на живо и изглежда мъжкарски, а тук са му зализали костаа и му се губи чара. Велислав не е хубавец, но  в него има страст и чар. Тони в първите серии яко рецитираше, но има напредък.
Сашето, Бибито и професора бяха сериала " Откраднат живот" Сега е как и с кой и се ляга на Огнянова. Гнусна работа за 20.00 вечер. Дано им се получи глупоста. Мен лично,а и много други изгубиха като зрители.

Е не съм съгласна. Simple Smile В сериала не всичко се върти около нея, засега се стараят да ни показват всички герои. Същото беше и в предишния сезон, дори имаше няколко поредни епизода в които дори не участваше тя и малко бяха спрели с тяхната история. Това, че ние тук говорим повече за нейните отношения с Банков в предишния сезон и сега с братята е съвсем друг въпрос. А и както Милошев каза, на всички животите са откраднати по един или друг начин, освен това всички го знаят - името на сериала не се обезсмисля без Алекс, Биляна и Генадиев старши. Да, така започна сериала, с тази сюжетна линия, но продължи с други също отговарящи до някаква степен на името. Просто трябва да вникнем в смисъла и да поразсъждаваме малко. Wink  

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 17:03 от yanitsa.s

# 726
Ами така е, новите герои и сюжетни линии отблъскват едни зрители, привличат други.
Аз когато се опитах да гледам за първи път, втори сезон ли беше, трети ли, Биляна страдаше за възможния Даун и така и не можа да ме грабне. Миналият сезон ми беше много интересен, но някои сюжетни линии ми бяха скучни. Сега след първите епизоди всичко ми е интересно. Старите герои са ми мили, новите са ми интригуващи. Но дори и Пенев ми е забавно да го гледам какъв е идиот. Grinning

# 727
Fairy, на мен всички в момента са ми интересни за гледане. Grin Дори предишния сезон, както ми беше досадна историята с Магда, Васко и Коко, така сега ми стана любопитна и успя да ме заинтригува. Пенев, макар да е идиот го понасям някак защото тримата с Владов и Врабчев са добър тандем в шегичките и доста се смея с тях. Grinning
Много ми е смешно как Пенев все се надува и си вярва, а накрая издишва. Ето например вчерашния епизод и Фотева. Щял да й вземе номера, да тича тя след него да му го дава или нищо чудно да станел новия директор покрай нея. Дрън дрън. Joy Накрая като видя, че Ина Фотева е съпруга на Фотев, направо остана с отворена уста и пак изгуби баса. Добре, че Врабчев го черпи с кафе, да не е капо. Joy

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 17:11 от yanitsa.s

# 728
Яница, точно, и аз съм така. Миналият сезон и мен ми лазеше по нервите Магда, а сега ми е интересна, даже Марта не ме дразни с играта си. Единствено ми се иска да виждам Мазов в болницата повече, а не покрай Ваня. Иначе останалите са ми супер Simple Smile

# 729
Яница, точно, и аз съм така. Миналият сезон и мен ми лазеше по нервите Магда, а сега ми е интересна, даже Марта не ме дразни с играта си. Единствено ми се иска да виждам Мазов в болницата повече, а не покрай Ваня. Иначе останалите са ми супер Simple Smile

И аз искам Мазов повече в сериала. Липсва ми хапливото му чувство за хумор и иронията му. Жалко, че така го забиха с тази история покрай Ваня, детето и Лора. А така му се кефех, макар отначало да го раздаваше гадняр малко.

# 730
Фотева ще върне бизнеса с продажба на бебета
Това го разбрахме, нали ни го каза. Кажи за големия Ковачев, той ще е с Магда сигурно Grinning
E как какво, ще си пререже вените когато Зорница забременее от Тони с близнаци момчета, като се родят ще ги кръстят Виктор и Марио JoyJoyJoy

# 731
Ахахахаха, Майче, това беше добро Joy
Ама Тони нали ще умре според тия прогнози? Или той преди това ще забремени Зорница? Значи, спешно трябва да прекарат една нощ заедно Joy

Яница, аз вече боря дните кога ще минат тия осем седмици до термина на Ваня. Да ражда, да взимат бебето и да се приключва.

# 732
Няма да умре Тони. В този сериал умират само здравите. Болните, като професора и Янко се самоубиват или изчезват.

# 733
Щях да напиша тризнаци, ама не знаем името на другия бивш Joy
Това ще е последното желание на Тони и Зорница нали е добра душица Joy

Тая Ваня така ги работи тънко, особено Мазов на Лора интуицията и подсказва точно, че тая ще запише бебето на нейно име и може би на Мазов. Толкова ме е яд за тях двамата, че ги забиха с тая пуста история.

# 734
Бих предпочел дори бебето на Ваня да е седмаче и вече да му е времето. Наистина е супер досадна тази история и никак не ми се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт