Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 243
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Изпускам любимата ми тема. Записвам се да ви следя.

Изключително приятен ми е филма.  Интересно ми е какво е станало с Врабчев и Стаменова?  Май вече не са заедно....

# 736
Изпускам любимата ми тема. Записвам се да ви следя.

Изключително приятен ми е филма.  Интересно ми е какво е станало с Врабчев и Стаменова?  Май вече не са заедно....
Според мен си изглежда да са си заедно. А и няма причина да не са, не знам, може би още не са имали време да ни ги дадат заедно.
Сетих се една причина тоя сезон да ми харесва повече от миналия - не гледаме как Евгения се тръшка за Калин и Наталия Grinning

# 737
Нали, не чуваме емблематичното "Калинееее" Joy , другата седмица очаквам семейството да се върнат и да ги завъртят и тях проблемите, дано поне им дадат 1 епизод спокойствие.

# 738
Само на мен ли ми се струва или сме свители на някъкъв шизофренен разговор?

# 739
Няма да умре Тони. В този сериал умират само здравите. Болните, като професора и Янко се самоубиват или изчезват.

Че той професора не се е самоубил, катастрофира си човека, не е имал друго намерение. Пък Янко него не го дават, да приемем, че си живее във Варна още и е добре.

Бих предпочел дори бебето на Ваня да е седмаче и вече да му е времето. Наистина е супер досадна тази история и никак не ми се гледа.

На Ваня май прекалено много ефирно време й дадоха в този сериал. Grinning Айде вече да ражда и да изчезва (без детето разбира се), че едва я гледам.

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 18:10 от yanitsa.s

# 740
Говорех за професор Камбуров.

# 741
Говорех за професор Камбуров.

Той също не се е самоубил. Стана му зле, усети, че му е дошло времето и сам си диагностицира причината за смъртта и даже си повика линейка преди да умре.

Ооо Майче, Fairy, чакайте, има време. Grinning Като им изсипят кофата с неприятности, както явно се очертава, ще се почне пак с това така емблематично "Калинеее" и тръшкането. Grinning

# 742
Не знам, Ванилия, тука със замах влезе потребител, който е ако не сценаристката, то нейния писар и с три приказки ни разказа целия сериал, даже така като гледам, няколко сезона напред Joy
Ние теоретизираме на база неговите писания Sunglasses

# 743
Не знам, Ванилия, тука със замах влезе потребител, който е ако не сценаристката, то нейния писар и с три приказки ни разказа целия сериал, даже така като гледам, няколко сезона напред Joy
Ние теоретизираме на база неговите писания Sunglasses

Най-много ми хареса това за Василев и Огнянова. Joy Представям си ги просто на секундата и Марио ми става още по-симпатичен. Joy

# 744
  • Разпиляна във въображението
НОВА ТЕМА http://www.bg-mamma.com/?topic=1023066.msg36373669#msg36373669

Общи условия

Активация на акаунт