Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 434
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Как така да не съжалява и да няма угризения? Просто това не е единственото нещо, което й се случи.
Съжалява, че изгуби Борис, но не се държи като виновна, а като несправедливо обвинена. Угризения също не видях у нея, само нападки и лошо държание към останалите.
Да не съжалява за Борката. Отвратително държание има към жените. Включително и към майка си.
Поведението му е като на недорасъл тийнейджър.  ooooh!
Пък как  грозно я обижда..

# 601
  • Radnevo
Е, той скоро ще отрезнее и ще си оправи отвратителното държание, а Ана съвсем трезва се държи гадно и егоистично.

# 602
  • Разпиляна във въображението
Добре, обяснете ми какво точно трябва да направи Ани, за да разберем, че съжалява и е виновна. Опита ли да се говори с Борис - опита два пъти. Посипва си глава със сол, дори и публично. Изглежда тъжна, и в някои от репликите й наистина говори, че е допуснала грешка - за опита от собствените и чуждите грешки.

# 603
  • Варна/Филаделфия
Абсолютно съм съгласна с Miriel.
Ани не ми е любимка, но в тази ситуация е абсолютно права. Явно се очаква да стои и да чака да я мачкат и обиждат.

# 604
Аз също в този случай съм на страната на Ани. Тя допусна грешка, но и си призна, за разлика от Борис. Той само дебнеше Катя да я натиска по ъглите, но после се извади мнооого морален. Започна да обижда своята уж бивша любов и да се държи отвратително. Реакцията на Ани на мача беше много нормална след всичката помия, която Борис изля върху нея. Тя показва съжаление за изневярата, пък той за целувките грам!

# 605
Борис не е влюбен в Ана. Той е само с наранено его, че жената която си е избрал го е предала дори още преди да са се оженили. Ако беше влюбен истински в Ана не само, че нямаше да тича след Катя, но и би могъл много по-лесно да й прости.

# 606
Естествено, че не е влюбен. Ама нали така се води, все пак и предложи брак. Друг е въпроса какво показва!

# 607
Значи е по-добре наистина да се разделят. Щом досега не се е влюбил в Ана не виждам как това ще се случи след тези обстоятелства. А да се ожениш за жена която нито обичаш, нито вече уважаваш ще си е цяло изпитание.

# 608
Кофти думи са сложили в устата на децата. Аз като цяло не харесвам да гледам деца в сериали и реклами..

# 609
Хайде и децата вече топят пръстчета и оценяват ракията.  Mr. Green

# 610
# 611
  • Ямбол
Хайде и децата вече топят пръстчета и оценяват ракията.  Mr. Green
На село е така, а и не само на село.

# 612
Олеее - надолу по македонско още от малки им правят попара с вино, а вие за едно топнато пръстче в ракия се притеснявате Simple Smile

# 613
  • зад кестените
Олеее - надолу по македонско още от малки им правят попара с вино, а вие за едно топнато пръстче в ракия се притеснявате Simple Smile
Точно така си е! Ама тази Милица, няма да спре да насипва сол в раните на най близките си хора.Какво трябва да преживее човек за да стане такъв циник и злобар

# 614
  • Бургас
Ама че сценарий...тази Зорица за какво й беше да съобщава пред Крумчо, че й свършили сексуалните пости  Flushed ?!

Общи условия

Активация на акаунт