Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 430
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
И аз много се учудих на това признание пред детето, но приех, че всички в един момент изтрещяват в това затънтено село. Зорица ако остане още там със сигурност и нея скоро ще я видим да почне да надига бутилката.

# 616
Станислав започна с трансформацията и започва да ми харесва. Как само сряза маминка, когато се опита да изкаже мнение за Зорица - хареса ми.

# 617
  • Разпиляна във въображението
Всички изръсиха глупости, за да отклонят хлапето да пита за Борис.

# 618
момиченцето как се казва? Да не е една от Раи-те на Филип Аврамов?

# 619
Това малкото Райче си е баш Дочева GrinningGrinning

# 620
Опасна е. За един ден децата им разказаха играта и ги сложиха на мястото им. Искаш ли истината, питай дете, искаш ли да те излъжат, питай възрастен.

# 621
  • София
Неадекватно поведение на Катя според мен. Не знам коя дъщеря ще се хили, когато баща и покаже снимки на които майка и е с друг мъж...

# 622
  • България
Сигурно дъщеря, на която щъркелът и е донесъл сестра от баща и- резултат от връзка с друга жена.
Катя изглежда по-близка с майка си, отколкото с баща си. Това също определя поведението и. Според мен.

# 623
# 624
  • Варна/Филаделфия
Неадекватно поведение на Катя според мен. Не знам коя дъщеря ще се хили, когато баща и покаже снимки на които майка и е с друг мъж...

Той добре и го каза с изневярата на Румен!
Не чух тя какво отговори обаче..

# 625
Наистина в опит да защити майка си Катя се държа много неадекватно. А Венета въпреки зрелостта си изпадна до нивото на Ана и Дида при проблем във връзката вместо да разговарят и да се изясняват да търси решението при друг.

# 626
  • България
Какво да изясняват- изясняването вече е на 22 години. Grinning

# 627
И бягането от разговор ли е решението? Още повече пък замесването с нов мъж след толкова дълъг брак. Нищо ново не се е случило, а до последно се заричаха да са винаги заедно независимо какво ще се случи.

# 628
  • Бургас
И бягането от разговор ли е решението? Още повече пък замесването с нов мъж след толкова дълъг брак. Нищо ново не се е случило, а до последно се заричаха да са винаги заедно независимо какво ще се случи.
Не мисля, че замества Марин с друг, нито че ще има смелостта да продължи това.  Венета просто искаше да се почувства свободна, желана, да види какво е пропуснала, посвещавайки се на семейството..да се еманципира/какво казва Дидка Laughing / Искаше да се види жената, която не е могла да бъде - затова се представи с името Милица.

# 629
  • Варна/Филаделфия
rosi81, точно така го разбрах и аз. Струва ми се повече от нормално!

Много ми харесва какво се случва между Зорица и Станислав. Очаквам тя да си тръгне тайно, без сбогуване.

Общи условия

Активация на акаунт