Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 717
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
И Марин взима повече пари, грубо де - той и двете му дъщери. 

# 46
То цялата работа е сбъркана. Ако приемем, че дядо Дочо е определил кои наследници трябва да поделят наследството в завещанието си, Ана ще има право на част от парите на Марин и то след смъртта му, а не да бъде включвана в разпределянето на този етап. Иначе да включат и Рая, както беше казал някой.

# 47
  • Ямбол
Не, Рая не е стояла в селото, а Ана е.

# 48
Да, наистина по тази точка би отпаднала. Въпреки това ми се струва нелепо, а и Анито само за парите ли ламти... Трябваше да наблегнат на емоционалната връзка с Марин.

# 49
Да,интересно ще е развитието между новите баща и дъщеря.

# 50
Ама Рая се води пра-внучка на дядо Дочо, докато Ана си е внучка,като Васил,Екатерина и Станислав.

# 51
Ама Рая се води пра-внучка на дядо Дочо, докато Ана си е внучка,като Васил,Екатерина и Станислав.
Целта ми не е да споря, но по принцип наследниците са Марин, Милица и Васил, останалите са наследници само, защото дядото ги е посочил изрично.

Надявам се довечера да има вече някакво действие.

# 52
  • Тра-ла-ла
Кога са се сексили Ани и Плъхчо? Аз си мислих, че само са се возили, натискали и целували

# 53
Кога са се сексили Ани и Плъхчо? Аз си мислих, че само са се возили, натискали и целували
Е как?! Това го обсъждахме надълго и широко тук.

# 54
  • Тра-ла-ла
Е как?! Това го обсъждахме надълго и широко тук.
Аз скоро цопнах в темата Grinning

# 55
Това вече даже го забравихме. Крепоста беше отдавна превзета и сега целите му са други. Появата на още един в играта ще намали парите на останалите и този път Станислав ще е далеч по-мотивиран да отстрани Ана. Вече щом се оказа братовчедка отпада възможността за възникване на чувства и евентуална промяна, поне не с това момиче.

# 56
  • България
Венета хубаво приказваше на Катето- прости за изневярата, прости, обаче когато се обърна палачинката загуби ентусиазма си  Grinning.
  Исках да чуя точно този въпрос- дали тя ще прости на Марин.

# 57
Благодаря за новата тема bouquet
 В тази серия бяха облекли ужасно Катерина. То пък да си сериозен и т.н., но пък такова палто и плитка все едно сплетена от детето ми...

# 58
Мисля, че ще прости макар и не веднага. Достатъчно зрели хора са вече и едва ли нараненото его ще е толкова силно, че да съсипе 30г. брак заради неосъзнато прегрешение преди 22г.

# 59
Боби ли е този, който пада от коня в следващия епизод?

Общи условия

Активация на акаунт