Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 583
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
А аз не вярвам актьорите да са избирани за ролите си заради сините им очи  Wink

# 196
Според мен историята между Катето и Румен не е свършила. Все пак има коз, който още не е използван. Имам предвид това, че заради него тя не замина на стажа в Америка, което беше най-важното нещо на този етап за нея. Може би ще се съберат и в последствие тя ще разбере, че той е говорил с докторката, заради която тя не спечели мястото.

Иначе двойките за мен са ясни. Ани и Любо, Катето и Боби. Но какво ще се случи, докато се оформят окончателно, предстои да видим Simple Smile Много ще се изненадам ако не са това крайните двойки в края на сериала.

# 197
  Ето нещо за очите , въпреки ,че има статии , в които не се изключва рядката възможност на двама синеоки да се роди детенце с кафяви очички .
http://roditel.bg/tablitsa-tsvyat-ochi-bebe-dete-roditeli/
  Не знам защо толкова сме се вперили в очите на актьорите .То всичко останало им е цъфнало , та до това опряхме . Не знаем какви са били очите на жената на  дядо Дочо , а и аз не забелязах какви са неговите .
  Започвам да се отегчавам от чакането  Орлин най-после  да се "разиграе" , а не да сумти и на Ани и на Катя .
  Това с манипулирането на кръвните тестове  ще ми е странно /не успях да гледам  внимателно 2-3 епизода/ и от тук  прочетох за това . Ако стане  такава измама , като нищо ще се наложи спешно кръводаряване за  Марин и тогава само  някоя от дъщерите  и сестра му , ще могат да помогнат /евентуално/ .

# 198
И аз имам някакви съмнения, че ще направят нещо с теста. Така лесно се решиха и направиха, че чак не ми се вярва да се реализира успешно.
Оная киселица Милица , няма да остави нещата така. Само да разбере за теста.
Не ми се вярва Ана да е бременна. !

# 199
Ехе,не стига ,че ще чакат резултатите 10 дена ,та и грешен да се окаже накрая.Голямо разиграване.

# 200
  • Враца
Ако не е бременна, няма защо да показват, че и прилошава..  newsm78

# 201
Времето ще покаже!!

# 202
  • ту тук, ту там
А не е ли твърде рано да й прилошава? Съвсем скоро бяха 40 дни от смъртта на дядото, а Ани беше със Станислав доста след като Дочеви дойдоха в селото?!

# 203
  • София
Времето с Боби не се ли брои? Да не се наложи пак ДНК изследване - на двамата младежи  Mr. Green

# 204
  • ту тук, ту там
Брои се, разбира се, но нали тук се твърди, че евентуално ще е бременна от Станислав или ще има колебания от кого от двамата... ако е от Станислав доста време трябва да мине, за да започне да й прилошава!

# 205
Мисля че ако въобще е бременна, няма да е от Станислав. Много грубо ще е ако се окаже че да братовчеди и чакат бебе. Не не . Не ми се вярва дори. Някой латиноамерикански сериал напомня. Че дори и там май няма чак такава грубост.

# 206
Много се надявам да не е бременна.Като цяло на мен ми харесва за сега как върви сериала,обаче ако наистина се окаже така,дано да е на Боби.Такива кръвосмешения наистина напомнят на турски или латино сериал.

# 207
Достатъчно е да има съмнения за да стане интрига. Няма значение какво ще се окаже накрая. Все пак трябва 170 серии да запълват.

# 208
  • Ямбол
Може от тези изследвания да стане ясно, че е бременна.

# 209
Едва ли. Това не е кръвен тест, а ДНК материал - например косъм или подобно.

Общи условия

Активация на акаунт