Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 507
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Хаха дааа косата на Диди е точно като онова пушене пред магазина.
Много ми е интересно как се получават тези разминавания, та нали това са поредни сцени или??? Чак ми е чудно!!

# 511
  • София
В момента макар и трудно следя всички български сериали. Турски не гледам изобщо. Изгредах днешната серия- ами не ми беше смешно, беше ми излишен пълнеж в по-голямата си част. Не карам никого да се съгласява с мен,  но и мен не може да ме убедите. Просто изказвам мнение. Simple Smile

# 512
  • Пловдив
Много обичах да гледам Монк. Та се сетих, че в една серия го взеха при снимките на някакъв филм, да им казва как е изглеждала сцената, когато са спрели снимките и да помогне да я нагласят по същия начин, за да няма такива издънки във филма. Даже име си имаше тази длъжност. Мисля, че нашите са си я спестили просто.

# 513
Хаха дааа косата на Диди е точно като онова пушене пред магазина.
Много ми е интересно как се получават тези разминавания, та нали това са поредни сцени или??? Чак ми е чудно!!

Сцените в сериалите се снимат разбъркано, понякога поредни сцени се снимат в съвсем различни дни. Ако има и много дубли, като нищо ще оплескат някоя подробност. Затова някой трябва да следи за тези неща.

# 514
Само, че в българските продукции на никой не му дреме за такива подробности. Няма конкуренция и се гледа всичко, което излиза, затова не се страят и правят зрителите буквално на глупаци. Отделно, че са мързеливи, без достатъчен бюджет и наистина не им пука. Хората така или иначе ще гледат, ще се коментира, ще има печалба. Защо да се напъват, като могат и без?

# 515
  • addicted
От известно време си мисля точно същото, но си казах, че вероятно съм твърде критична. Благодаря, че го формулира толкова директно, densi.

Да се допълня - точно затова е нужно да има критика, тя не е самоцелна, не е защото ни доставя удоволствие да мрънкаме, а именно защото искаме да гледаме нещо добро и българско.

# 516
Сериалчето си има минуси,но има и много повече плюсове.Аз съм супер доволна от него,не се напрягам докато го гледам,забавлявам се и със сигурност смятам,че това до сега е най-добрият български сериал,които съм гледала.Показва ни красотата на българското село и българските традиции,и това на мен ми е достатъчно,за да мога всеки делничен ден в 18:00 да се наслаждавам пред телевизора,докато го гледам.Браво на режисьорите, актьорите, сценаристите,продуцентите и абсолютно всички хора стоящи зад тази продукция. BlushBlushBlush

# 517
Аз много се надявах да са направили нещо  СУПЕР , поне такива бяха рекламите .
За тези 43-44 епизода  не съм очарована . Другият  български сериал /щях да напиша БГ сериал и онази нервна  дама пак да ми скочи  #2gunfire / , който върви по другата телевизия и е сезон 5 , определено  е доста по-добър и изпипан /по мое мнение / . Четири сезона го  скъсахме от критики и сега  това ,което ни поднасят е  Peace bouquet /поне до тук / .
В "наследниците" за сега ни показват  мощен битов алкохолизъм , пафкане на трева , някакви селски тарикати , чиито смешки са извадени от "Комиците" и от време навреме природа .
Съжалявам ,че се е получило това , все още  чакам нещо да се обърне  Praynig

# 518
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Стрaхотен епизод Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
  • Разпиляна във въображението
Ели, приеми, че досега си изгледала почти един сезон равен на другия /май първи сезон беше около 40 епизода/. Според мен плюсовете са в полза на този. Да, битовият алкохолизъм е в повече, но пък останалото е добре. Недомислиците са много по-малко, а и продуктовото позициониране е в пъти по-добре направено Simple Smile

Ох, този Борис!

# 520
  • Mediterraneo
След ракията и ганджата- чалга! Ами спокойно могат да приключат тук това недоразумение!

# 521
  • ENGLAND
Никога не съм се смяла така. Много разтоварващ епизод, то и сериала го приемам така, не се замислям за характери, развитие, сюжет.

Какво е продуктово позициониране?

# 522
  • Разпиляна във въображението
Продуктовото позициониране е вид реклама, при която дадена марка, стока или услуга е включена в сюжета най-често на филм или на радио или телевизионно предаване. - Уикипедия

В случая най-малко Кока-Колата, която Диди продава в магазина и ИКЕА, където героите често ходят да пазаруват.

# 523
Никога не съм се смяла така. Много разтоварващ епизод, то и сериала го приемам така, не се замислям за характери, развитие, сюжет.

Какво е продуктово позициониране?
Когато пият бира и така я пият, че всички виждаме, че е Загорка,например Simple Smile
Индиректна реклама вътре във филма Simple Smile

# 524

Общи условия

Активация на акаунт