Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 497
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
То Катя и Поля са от различни галактики, не знам как са приятелки изобщо или то как беше противоположностите се привличаха.  Grinning
Поля да си я видяла сериозна? Дори и когато дадената сцена го изисква. Странно е (по-скоро нарочно  хиперболизирано) и специално в шоуто не стои добре и адекватно към определената сцена. Няма да е зле от време на време да ползва малко ръчната спирачка... Simple Smile

# 541
  • София
На мен ми беше прекалено само целувката пред всички. Аз не бих го направила пред цяло село. За приятелството имам друга теория,  в един епизод стана ясно, че са още от деца приятелки, пък човек гради характера си след това. Според мен в началото не са били толкова различни, все пак са били деца. Пък и Катя в много случаи не подкрепя Поли, колко пъти се опита да и каже да се кротне, но хубавото приятелсто е точно това според мен, да приемеш човека въпреки всичките му недостатъци и пак да си го обичаш.

# 542
Катя не изглежда по принцип да е от купонджийките, а и в момента нито е влюбена, нито е щастлива, нито и е до веселби. Не си я представям с Румен, там са само сметки и навик да са заедно, друго не виждам.

# 543
На мен ми беше прекалено само целувката пред всички. ...
Това не ми беше толкова прекалено . Чочо не се дърпа яростно и не и е казал  в прав текст да се разкара . Освен това Дидка  непрекъснато мрънка  , злобее и Поля се забавлява  като ги провокира .

Промото беше както винаги  интригуващо - Милица каква реч държа на баба-магьосница , да не се окажат роднини ? А Катето и  Румен пак са си близки  ooooh!

# 544
  • тук, на мястото си
Mery D Eve, съгласна съм с тебе за това, че Ана направи добре че отиде на мача, но да беше се държала точно така "ОК, направих го, майната ви", но тя се държа пак като глезено дете, обвиняващо другите за своите грешки.
Снежана не може да осигури пари на дъщеря си, така е, но какво са виновни другите за това. Дори и грешника Марин не го смятам за виновен,  защо не му е казала  като са починали родителите и, например?

Miriel, това което сам си направи човек, никой друг не е в състояние да му го направи. Нито Милица, нито Станислав я тикнаха в колата и и свалиха гащите, най-малко пък Катя. Тогава Ана дори не познаваше Марин и Венета. За парите си права - за тях знаеше.

Десислава``, след като ти си на годините на Поля и се държиш като нея, то тогава родителите ти са на 50+ години.

# 545
  • София
Алфрея нещо не можах да схвана забележката ти? Родителите ми са на 50+ и какво? Упражняваш си математиката ли или нещо се заяждаш?

# 546
Сега го изгледах и аз днешния епизод

Хареса ми много как Чочо нахрани Борис. Много хубаво си му каза всичко и е абсолютно прав. Някой трябваше да му каже, че това не е мъжко поведение. Дано се вземе в ръце вече, че ми писна втора седмица само пиенето на Борко да гледам.

Венета все по-хубава става. Напълни ми душата. Само не разбрах - имаше ли някой в тях, когато дойде Марин или тя се държеше така от притеснение?

Станислав и Зорица ми харесват, като двойка. Но някой нали спомена, че тя е за Любчо. Как така се разминаха те? Иначе Зорица ме радва с дебилното си спокойствие, когато говори с Милица. То с нея само по този начин може да се говори де Simple Smile

Ана вече прекали според мен. Направо не я търпя. И тя, като Борко - една и съща плоча върти вече втора седмица

Мача ми беше много смешен. Стадион "Селска чест" хахаха. Поля си ме радва все повече. Как целуна Чочо на мача лелеее - щях да падна от смях как го нападнаха всички да го бият Joy. Само не разбрах защо сритаха Цвъто в началото на мача. Коментатора ми беше фаворит. Какви ги ръсеше през целия мач не е истина Simple Smile А и Любчо как грейна накрая, като се появи Камелия. Сладкиш голям ми е на мен

Утре се очертава да е много сериозен епизод. Чакам го с нетърпение. А сега да ви изчета назад Simple Smile

# 547
  • Варна/Филаделфия
Цвъто го сритаха за да влезе Ленин да играе Joy

Катя и Поля не ми изглеждат от различни вселени. Млади и амбициозни. Темпераментът им е различен, но има ли някой с еднакви приятели? Всеки си е с неговия номер Simple Smile

И моите родители са 50+, проблем? Joy

Според мен Венета нарочно се държа все едно има някой, за да подразни Марин. Simple Smile

# 548
  • България

Промото беше както винаги  интригуващо - Милица каква реч държа на баба-магьосница , да не се окажат роднини ?
 От първите епизоди се надявам на това.
Милица ще е много интересна в момента, в който евентуално научи, че е дъщеря на баба Злата. Сбогом наследство  Grinning.

# 549
Много беше хубава Венета в бара, особено втората вечер. Партньорът й не ми допада особено, но какво да се прави...

# 550
  • тук, на мястото си
И аз съм на 50+, но това не значи, че съм с пенсионерско  държане и на  антидеприсанти.

# 551
  • София
Айде ако обичаш да не четеш между редовете. Моите родители също не са с пенсионерско държание и си купонясват все още. Върни се и препрочети поста ми и ако пак не го разбереш ще ти го обясня.

# 552
  • Разпиляна във въображението
И все пак Дочеви объркаха живота й. Наследството и идването им в селото. Това си е така. Нямаше ли Стани задачка да се закача с Ани? Не я оправдавам, сама си го направи и си поема последствията.

# 553
  • Варна
Станислав и Зорица ми харесват, като двойка. Но някой нали спомена, че тя е за Любчо. Как така се разминаха те? Иначе Зорица ме радва с дебилното си спокойствие, когато говори с Милица. То с нея само по този начин може да се говори де Simple Smile
Мисля, че точно това е причината Зорица и Станислав да не консумирали връзката все още. Зорица е за Любчо.

# 554
Мисля, че точно това е причината Зорица и Станислав да не консумирали връзката все още. Зорица е за Любчо.

Някой каза, че е за Любчо на базата на някакво видео, на което се виждали двамата, още преди тя да се появи в сериала. Може да е било, когато го целуна след рекламата. Аз продължавам да мисля, че Ани е за Любчо.

Общи условия

Активация на акаунт