Първо на патерица да честитя поредния (от много глава не боли
) имен ден на имениците от вчера и да си взема по малко от лакомствата. 
Но преди това да им пожелая от все сърце да са здрави, весели и щастливи .
На 1 юли пак и на 14 септември пак.

Аз вънамерявам да изпратя протестно писмо до поповете. Сега все търся адашки из фейса, насъбрала съм няколко, да вземем да пуснем една петиция, която надявам се ще бъде подписана масово, да ни се отпусне веднага имен ден !!!
Фло, браво на малката Радичка. Да е жива и здрава, то точно сега и е възрастта да започне активен спорт.
Иха, да , най добре е мама и тате сами да се оправят докогато почувстват, че имат нужда от вас ( а и това време ще настъпи, и още как)
Ох, от сутринта съм започнала да го пиша това, да видим кога ще го завърша. Междувременно сгънах две перални, прострях една, сгънах една сушилня с бели чорапи, сега се върти втора пералня със спално бельо
Вчера беше базерен ден наблизо. всеки вторник. Отидох накупих някои неща, бях със тънка лятна блуза, скапах се от жега. Докато се върнах климатика в колата не успя да изстуди , толкова горещо беше.
Имаше един щанд със зелении, купих 3 стръка праз (то не стръкове е стръчища- големи дебели. Изчистих, нарязах и ги накиснах във вода с оцет, да си изкарат всичко каквото има под листата. И сега се варят. Много обичам кюфтета от праз с малко кайма.Мъжът ми и синът ми много ги обичаха и винаги правехме за празнични трапези. Да, ама тия моите сега не щат и да ги вкуснат. Еми, наша милост решихме, че и аз съм човек, ще си ги направя. В края на месеца е тукашния великден. Сега като се сварят, като ги изцеда и скълцам ще си отделя една шепичка и останалото във фризера. Пък ако им се прище да вкусят, да опитат, добре са дошли.

Исках да пиша нещо, но какво беше
. Нейсе, написах ферман с глупости,но нищо. Може и да се сетя. Хубав и спокоен ден на всички

ЯЖКА като не ползва автоНобила, аз ще го взема.
по улиците калабълък, по заведенията тоже, децата се фотнаха , качихме във фейса , инстеграм и прочие клюкарски сайтове и си гледахме филми
. Жалко, заради двама трима идиота които изгубиха контрол над себе си и сетивата си и започнаха да "осират" всичко, и администраторите закриха форума и изтриха всичко без следа.