КГБ = Клуб на Готините Баби - 187.

• 69 810
  • 606
  •   1
Отговори
# 135
Гъбка, честит празник и от мен!

# 136
Честито и на Криско, както и на всички, които днес празнуват!

# 137
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит празник , Гъбка!
Здрава и щастлива да си!

Да почерпя за мойте Краси старши и Краси младши.
Да са ми здрава , щастливи и обичани!

Благодаря , момичета! Трогнахте ме!

А сега добър вечер!
Не съм се мяркала отдавна.
Има няма десетина дена. Дедко беше болнични 10 дни , че го изряза лумбагото.
Но , бързо се възстанови и от днес е работник. Аз пък се стягам за обеден купон
на 8 март. Утре съм на фризьор преди обяд , а привечер на маникюр ... разкрасителни
процедури. Да си подготвя тоалета и тъй.
В няколко реда това около мен.
Лека вечер!

# 138
  • София
Привет, красавици!
Как знам кога да се появя - да приседна до богатата трапеза, но преди това да кажа:
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ГЪБКЕ-ДА СИ ВСЕ ТАКАВА ПЪРГАВЕЛКА, ДА РАДВАШ БАТ' ПАВЛИ!
ЖАБКЕ, НАЗДРАВЕ ЗА ТВОИТЕ КРАСНИ МОМЧЕТА - ЗДРАВЕ, ОБИЧ И КЪСМЕТ И НА МАЛЪК, И НА ГОЛЯМ КРАСИ!

Днес яко поработих - беше градивен ден - няколко моста циментирах, а извадих само половин зъб. В Здравната каса всичко мина добре. Прибрах се и здраво си похапнах - рабОтимо ама се и рАнимо Joy После седнах малко да поуча, но не се престарах. Само колкото да се каже, че съм учила Embarassed Порових се из И-нет и сега вече бия глава в компа.
ХУЛИ, не се шегувам, отивам да спя smile3507 Лека нощ, мили момичета Hug

# 139
  • Кубрат/ Пишурка

Флооо, ко ма напрай! То и аз съм поспалана, ама чак в това време не съм лягала! Е, всеки сам знае колко е изморен!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЪБКА, НА ГОЛЯМ КРАСКО И НА МАЛЪК КРАСКО!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Наздраве!!!!!

Иха, не се губи повече! Поне мъдрите мисли пускай!
А къде е новата баба Маша newsm78

# 140
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ГЪБКЕ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЖАБКИНИТЕ ДВАМА КРАСКОВЦИ!
НАЗДРАВЕ И ДА СТЕ ВИНАГИ ЗДРАВИ!
Янче, решила е Фло да е от нормалните тази вечер.
Фло, прочетох много хубава притча, която си споделила във ФБ.
Луси, преди играх същото театро с абсорбатора. При мен помъкна и шкафа, а беше голям късмет, че не засегна фритюрника. Пържих картофи в момента.Аз бях на такова място и е чудо, че не ме удари и да ми счупи кръста.Майсторите си спестили поставянето, като захванали шкафа на две места само по диагонал. Сега е застопорен стабилно, но го прави домашният майстор.
Иха,  как е бебчо?
Марина, Ивлин, Деборана Kiss
Много оредяхме, дано се включат отсъстващите. Ехоооо, къде сте?

# 141
  • София
Фури, включвам се - на всяка манджа мерудия съм.
Да са живи и здрави днешните именници Габката, малък и голям Краско жабкини!
С гордост да си носят името!
Фло, честити медали на Раличка!
Но познавам този спорт от близо и не и пожелавам да я гледаме на Олимпиада и Световно.
Нека си тренира за  здраве и за фигура, но да не се престарава. Да си набляга на ученето и езиците - то  родителите сигурно знаят. Колежка на майка ми беше 1 от майките на първите златни момичета  - Анелия, Лили, Илияна и др. Детето от 5 годишно тренираше, стана известно, после треньорка. Познаваме се и до сега, контактуваме рядко във ФБ/в  чужбина е/. По нейни думи не си е заслужавало - много здравословни проблеми излизат след спиране на състезанията.
Иха, скоро си мислех за тебе. Реших, че от бебока нямаш време за нас. Расте ли малчо, канихте ли на питка вече?

# 142
Честит имен ден на всички Красита и Красковци! Да сте живи и здрави!

Много се смях на това, направо уникат!

Скрит текст:

# 143
  • Вила Великула
Aisha, не съм съгласна. Най-добрата ми приятелка-познаваме се от 40 години е треньор по художествена гимнастика.Тя работи извън България и се справя доста добре. Покрай нея се познавам с много от треньорките тук в България и някои извън България.Това е много красив спорт. Като всеки спорт много дава, но и много взема. Сега не са ония години на Нешка, когато момичетата са лишавани от храна и т.н. Виждам състезателките, които моята приятелка води на лагери тук-не ги лишава от нищо. А си спомням и на времето - аз тренирах спортна гимнастика и се познавахме с момичетата от художествената - тайничко повечето си хапваха.
Ако внучката ми има афинитет към този спорт бих я записала с най-голямо удоволствие. Спорта калява и учи младите. виждам разликата - дъщеря ми е била до 20 годишна активен спортист и сина ми, който е тренирал на парче/когато му е кеф/. Тя е много по-организирана от него.

# 144
Здравейте готини, благодаря за топлия прием и си плащам членския внос: Двама братя банскалии отишли в гората за дърва и срещат загубили се чужди туристи, които почнали да ги питат нещо на различни езици, но братята все дигали рамене в недоумение. Накрая туристите махнали с ръка и тръгнали да се оправат сами. Тогава единия брат казал: Ей бачьо(батко), виде ле ага не не дуаме чужи язици, ка не се разбрайме. Братът отговорил: Е, тия ага думая(говорят) та разбрайме ле се?

# 145
Благодаря ви мили дружки за пожеланията !
С тях се почувствах наистина празнуваща имен ден!!!
Още веднъж ви благодаря от сърце!

Добре дошла на Маша!🌸🌼

Лека и спокойна нощ!❤❤

# 146
  • Кубрат/ Пишурка

Мери и аз се посмях на диагнозата - копнах си го Joy

# 147
Добро утро ! Желая ви добър,красив и цветен ден!

Питате ме за бебко. Ние го виждаме през 3-4дни. Расте , но следобед много реве. Според мен са колики или е гладен. Но мама и тати казват , че знаят какво да правят и аз гледам да не досаждам. Синът ми каза , че аз не помня как съм гледала децата си (моите не плачеха)

# 148
  • София
Добро утро, красавици Hug
Като писах снощи, че ще си лягам в осем, да не би да го изпълних Mr. Green? Смогнах в девет, та до преди малко. Слънцето ме събуди-не му се сърдя, а напротив-хубаво ми е, че го има, създава настроение. Гаджето направило кафето, дружките коментирали това онова - с една дума - убавиня!
МАША, от Банско ле си? Разкажи нещо за професията си, за внучето. Вече си приета, съвсем редовна членка си на една готина компания bouquet. Надничай честичко и сама ще се убедиш.
ЯНЕ, мислех да помина само с едно кафе, но не мога да не приседна сега и до твоята маса, като си сложила този красив букет! Привлече ме като магнит Simple Smile
ГЪБКЕ, как отбелязахте празника? предполагам, че си събрала родата, въпреки, че е делничен ден. За теб знам, че умора нЕмаш-щом е за купон и веселба-на предната линия си Simple Smile
МЕРИ, аз бих вдигнала малко възрастта. На 50 още сме охо, виж след 60-те...

И все пак всичко е въпрос на усещане, на начин на живот, и на още много други неща...

Момичета, благодаря за пожеланията към Сладичка.
АЙША,  за сега ходи на тренировки с голямо желание, за по-нататък - ще видим.

ПИПИЛОТА, споделям твоите мисли. ММ е тренирал гимнастика, фигурата му беше безупречна ( сега вече не е Mr. Green), организиран, волеви, дисциплиниран, с хъс за победа. Казва, че спортът много му е дал. Не казва какво му е взел ( може би някое изпуснато момиче, защото след тренировки е бил уморен и е лягал да спи, вместо да се мотае по стъргалото Wink )
ФУРИЙКЕ, и на мен много ми хареса тази притча. Без да съм я чела, съм се стремяла да пресичам пътя на лошите приказки, на клюките. Напр. когато съм научавала, че семейство е осиновило дете, от мен никога тази "новина" не е "продължила" нататък... Никога!

Е, хайде останете си със здраве. Някой казал ли ви е днес, че ви обича? Казвам ви го искрено и лично newsm51

Оооо, ИХИЧКА, радвам ти се! Правилно, не се бутай и не давай непоискани съвети. Мама и тати си знаят Simple Smile

# 149
Здравейте!
 Съвсем скоро ще ви се сбъдна в цялата си прелест. – каза Пролетта.
Днес при нас е пролет,ура !

Първо стипендииите ,после купон.
След обяд съм на 8- ски купон в ресторанта на Общината,организиран от пенс .дружество Одесос т.е. центъра.Ще има диджей.Отивам да се украсявам Laughing
Да ви е  красив деня!

Общи условия

Активация на акаунт